pondelok 17. júna 2013

Víkendový moto výletík

Dnes som bola so starkou vybavovať nejaké veci v meste a pochopila som, že je lepšie byť v bunde na motorke ako v tričku v aute. Varila som sa vo vlastnej šťave (aspoň dúfam, že to bola len moja šťava). Ale nesťažujem sa. Ja leto milujem. Keby som si mohla vybrať tak 10 mesiacov v roku by som sa letovala. Teraz už k článku o mojom / našom víkende.

Prvá zastávka bola vo Fort Geronimo vo Vlkanovej pri Banskej Bystrici. Trochu sme si kopli týždeň zrazu, ale to vôbec nevadilo. Poriadne sme sa napapali. Ja som mala grilované (vonku) kuracie prsia s chlebíkom a hranolky (tie sini-minis, tie mňamkujem). Porcie boli oooobrovské, chlebíku ako pre desiatich (ale to mne nerobí problém, ja som chlebíkova skoro všetok som pojedla sama :D ) Krásne voňavú atmosféru grilovaného jedla nám dopĺňal smrad (asi rieky, fakt sila, ale dalo sa to prežiť.) Škoda, že rýchlejšie jem ako fotím, ale hádam sa polepším a pribudnú tu aj nejaké tie jedle fotos (niekedy :) Takže zatiaľ takéto fotky:

taaaakto veľa sa mi páčilo

ubytovanie v sudoch :D

interiér

divočák
 

pekné obrázky/fotky

tu sme papali - v pozadí kakavkový Hron

naše osadenstvo

Hlavným cieľom cesty bola 9. jazda za zosnulých motorkárov. Vzdanie holdu tým motorkárom, ktorí nás museli opustiť.
Krásna myšlienka.
Výjazd bol z parkoviska pred Metrom vo Zvolene. Z tadiaľ sme o 15.00 vyrazili na Banskú Bystricu a horský priechod Šturec, na ktorého vrchole sme zastavili a po zapálení sviečok pri kríži a pamätnej doske sme si ich uctili "minútou ticha" samozrejme za rachotu motoriek :)
Pár motorkárov sme po dlllllllhej ceste (skoro 40 km) postrácali, ale stále nás tam bolo dosť.

trasa

veľa

veľa

a ešte viac



pekná

ja a on

Z tade sme šli do Martina za Martinom a niektorí žrúti, aj na vegetariánsku pizzu. Po kávičke, kofolke, nealko pivku a pizzi sme išli smer Nitrianske Rudno na tuning.
Už tam toho nebolo veľa, ale pár pekných fotiek sme urobili.


boli tam aj kolotoče (v pozadí)

ja som si vybrala toto


neviem prečo pripomína mi to mafiánske auto, vyskočia z dverí, pif-paf a je to

  





Taliansko, vinice a toto auto

ešte aj tá hrdza je na ňom príťažlivá

The end :)

Aký ste mali víkend vy? Ja som si ho nesmierne užila, aj keď mi prišiel hrozne krátky, ale mám nádherné spomienky a teším sa na ďalšie výlety, víkendy...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...