utorok 18. júna 2013

Lisa Kleypasová - Hlas srdca



Anotácia:
- Nick Gentry má za sebou pestrú minulosť: najprv bol drobným zlodejom, neskôr sa z neho stal preslávený kráľ londýnskeho podsvetia. Všetko sa však zmenilo vo chvíli, keď sa musel rozhodnúť medzi šibenicou a prácou na Bow Street pod prísnou rukou Rossa Cannona. Rozhodol sa však veľmi rýchlo a zakrátko sa stal postrachom všetkých londýnskych nespratníkov. Jedného dňa ho zámožný lord Radnor požiada, aby našiel jeho snúbenicu, ktorá utiekla nevedno kam. Nick úlohu splní veľmi rýchlo, ale pri stretnutí s krásnou Charlotte si uvedomí, že po nej túži aj on a chce ju mať len pre seba. Preto jej ponúkne manželstvo. Charlotte sa musí rozhodnúť, či sa vráti k starému snúbencovi, alebo sa vydá za nepredvídateľného Nicka. Z jeho bozkov sa jej však krúti hlava. Rozhodne sa poslúchnuť hlas svojho srdca a vydá sa za Nicka, hoci ju stále zožiera pocit, že Nick pred ňou niečo tají. Podarí sa im spolu prekonať minulosť a vykročiť do budúcnosti?

O knihe:
- zo série Bow Street Runners
Môj ochranca, Milenec Lady Sofie, Hlas srdca
- obálka - krásne ružová, až na ten hrozný rúž

Moje pocity:
- prológ - návšteva bordelu - zmiešané pocity (dosť zmiešané) - najskôr preboha, to fakt začala knihu v bordeli? Čo má byť na tom romantické? Potom waaaaaw. Aspoň sa človek dozvedel niečo nové.
- Lisa sa nebojí vo svojich knihách žiadnej témy a to sa mi na nej veľmi páči
- páči sa mi ako autorka prepája jednotlivé série. Tu bol spomenutí Marcus Westcliff z knihy Vôňa jesene. Povaha sa mu nezmenila. Bol príťažlivý, chladný a zároveň vedel podať pomocnú ruku, keď ju bolo treba.
- ak som sa pri knihe Milenec Lady Sofie červenala, pri tejto musím byť bordová, ešte aj za ušami
- zase tá trestanecká loď, nečakala som, že sa tam stalo, čo sa stalo. Musíte si to prečítať sami, nechcem prezrádzať.) Chvíľu som to musela predýchavať. Taký malý chlapci (a keby ukradli, aj neviem čo) hento si určite nezaslúžili.
- na Nicka som sa tešila. Už v predchádzajúcej knihe sa mi páčil. Charlotte mala pestrú minulosť skoro ako Nick. (Teda čo sa týka jej milenca. Jej snúbenca. Toho ako sa k nej správal, či doma, či v škole...) Hodili sa k sebe. Obaja to nemali v živote ľahké.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...