utorok 11. júna 2013

Catherine Coulterová - Neskrotná nevesta



Anotácia:
Jamajka, jún 1803. Búrlivák a zvodca Ryder Sherbrooke prichádza z Anglicka na rodinnú plantáž, aby tam vyriešil problém s údajnými nadprirodzenými javmi. Jeho pozornosť však ihneď zaujme ďalšia "záhada": iba devätnásťročná, zato vraj mimoriadne skúsená Sophie Stantonová Grevillová, o ktorej sa klebetí, že má viacerých milencov. Krásna dievčina začne zvádzať aj Rydera, a hoci sa mladému šľachticovi veľmi páči, prekážajú mu jej vyzývavé spôsoby. Inštinkt znalca žien mu napovedá, že úloha svetáckej zvodkyne Sophie nepristane, a rozhodne sa zistiť, aké tajomstvo skrýva pod touto cynickou maskou...

O knihe:
- zo série Nevesty
Nechcená nevesta, Neskrotná nevesta, Bohatá nevesta, Nevesta v prestrojení, Divoká nevesta, Farárova nevesta, Pendragon, The Sherbrooke Twins, Lyon's Gate, Wizard's Daughter, The Prince of Ravenscar
- obálka - pekná

Môj názor:
- anotácia ma moc nenalákala. Zvodkyňa? Zbierka milencov? fuj
- ale kniha ma dostala hneď po prvých stránkach. To naozaj mala tých troch milencov alebo v tom bol nejaký háčik? Bola som zvedavá.
- potom ta scénka z náhradníčkou, kde jej musela prenechať Rydera! Ja by som! No neviem čo by som, ale určite by som ho nenechala inej. By ma zožrala žiarlivosť. Ešte sa na to musela chudiatko aj pozerať. Vrrr hnusný strýko. Nemohla som uveriť, že on je naozaj ich strýko. Čo mu také urobili, že ju bil a musela robiť to čo robila?
- Ryderov starší brat bol na zožratie a ešte by som si aj prsty po ňom pooblizovala. Mňamky. Určite si musím knihu o ňom prečítať.
- jeho mamu by som prefackala, taká no ani neviem ako to pekne povedať, keďže je to rodič a ešte ju musela aj doma trpieť. To by som asi nezvládla. By som ju asi niekam presťahovala na samotu u lesa, kde by nemohla používať tie pichľavé reči na ľudí. Len úbohé služobníctvo čo by tam s ňou muselo byť.
- tie sochy v záhrade :D Keby máme záhradu, a keby ju máme schovanú pred okolitým svetom, tak by som možno také sochy aj chcela. Také asi nemá hocikto. Socho-akty :)
- 7 nemanželských detí fuj, ale nakoniec som si tú bandu obľúbila
- svorka malých, divých psov, z ktorých najstaršia ovládala luk a šípy (jeho sestra, o ktorej som si knihu už prečítala. No ale čo je to za kvietok:). Ja som z nich nemohla ako som ich na začiatku nemala rada, keď som si myslela, že sú to všetko jeho nemanželské deti, tak som si ich po tomto obľúbila. Ich malý blázninec, ale všetky do jedného sú podarené.
- nato, že bol Ryder taký veľký sukničkár mal obrovské srdce, keď milenkám našiel domov alebo keď si zobral deti k sebe.
- koniec ma prekvapil, očaril.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...