utorok 17. novembra 2020

Carole Dean - Len raz ma pobozkaj


Anotácia:
Nicole Johnsonovú vychovával po matkinej smrti otec. Kedže jej odmalička vštepoval prísne morálne zásady a viedol ju k cieľavedomosti, jej životným cieľom sa stala kariéra. Keď malú kozmetickú firmu, v ktorej Nicole pracuje, preberie nadnárodná spoločnosť a ona dostane ponuku na post riaditeľky jej pobočky, pripadá si v siedmom nebi.
Ambiciózne plány jej skomplikuje zoznámenie sa s príťažlivým lyžiarom, ktorý jej pomôže po nepríjemnom páde na  zjazdovke. Po tom, ako sa z neznámeho záchrancu navyše vykľuje jej nový nadriadený Michael Dorado, problém je na svete.
Dokáže ctižiadostivá Nicole skĺbiť svoj pracovný a súkromný život?
O knihe:
original - Just one kiss
- myslím si, že nepochádza zo žiadnej série
obálka - celkom v pohode. Ku knihe sa hodí, ale tie kombinézy/bundy mi prídu také komunistické.
dej sa odohráva - Vancouver; roky netuším, tipujem okolo 1990

Moje pocity:
- 13. marec 2020 (začala som s ňou a aj skončila deň)
- ich zoznámenie bolo zaujímavé. Neviem prečo bola taká tvrdohlavá a tak neskoro išla až na vrchol kopca, aby ho mohla zlyžovať a neostala na medzistanici. Potom to ako sa medzi sebou bavili. On si myslel, že je to 18 ročná slečinka a bavil sa s ňou ako s deckom a ona bola kvôli tomu na neho drzá. Fakt zaujímavé prvé stretnutie so šéfom.
- Nicole mala 27 rokov a Michael 37 rokov (to len tak pre info)
- postava Nicole sa mi v knihe páčila, lebo to bola taká zmena po všetkých tých lady, vojvodkyniach... to bola konečne pracujúca osoba, ktorá ma trošku tak nabila niečo robiť. Tiež sa mi páčilo, že robila pre kozmetickú firmu. V knihe bolo ako sa maľuje, oblieka... Takéto veci mám rada. Ja som síce knihomoľ, ale keby bolo viac koruniek a priestoru, tak by som sa tiež rada fešakovala, fintila. Je to také dievčenské a mám to rada, aj v knihách, filmoch. Ale momentálne okrem starých veci na stavbu sa pekne obliekam len sem tam.
- Darlene, zástupkyňa generálneho riaditeľa, mi nebola veľmi sympatická. Nevedela som, či sa z nej vykľuje nejaká zlá ženská, ktorá robí vo firme podvody alebo je taká puntičkárka, strašidelná "fúria", ktorá len ochraňuje svojho šéfa.
- Nicole bola karieristka a aj keď chcela rodinu, manžela, deti, dom, psa..., tak zatiaľ u nej na prvom mieste bola práca a nechcela si pripustiť, že by to v najbližšom čase chcela meniť, takže Michael ju o tom musel presvedčiť.
- postáv tam nebolo veľa - Nicole, Michael, jej kamarátka Amy a pár jej kamarátov, ktorý tam boli len máličko, jeho zástupkyňa Darlene
- Michael bol sympatický hlavný hrdina. Bol taký príjemný, rozumný šéf. Páčilo sa mi ako balil Nicole. Aj ja by som chcela dostávať ruže. Aj keď je pravda, že by mi bolo ľúto tých peňazí a aj toho, že tú ružu museli odstrihnúť, aj keď tie kvety sú pestované kvôli tomu.
- nato, že to bola tenká Lovestory, tak bola napísaná dobre. Rozhovory, opisy, postavy... S ničím som nemala problém. Možno by som prijala ešte pár stránok navyše, ale inak kniha stojí určite za prečítanie a možno by som si ju prečítala aj viackrát.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...