streda 9. júla 2014

Nedeľný nečakaný výlet

V nedeľu sme boli po sto rokoch (obrazne) u nás. Plány sme nemali okrem nič nerobenia žiadne, takže keď som prišla z venčenia asi o pol druhej a Priateľ mi povedal, či nechceme ísť o tretej na Desmod. Poviem Vám, že moja lenivosť ma skoro prekonala a nešla som. Najskôr som povedala nie, ale nakoniec som sa nechala ukecať. Neviem, či viac zavážil argument od Priateľa - Budeš mať nový článok na blog :D alebo ten odo mňa - Keď ho miluješ nie je čo riešiť (teraz nemyslím Kuliho, aj keď ten je tiež fajn).

Za cca hodinku som sa stihla osprchovať, namaľovať, obliecť, zaniesť môjho chlapa po motorku k ním a zaviesť moje auto domov. U mňa to bolo teda niečo neuveriteľné. Síce sme 15 minút meškali, ale chlapci boli takí zlatí a počkali nás. Najskôr sme išli do Zlatých Moraviec do ich klubu - Motoklub Zúbry - Zlaté Moravce. Tam sme sa napojili kofolkou, nazbierali koľkí-toľkí a išli sme ani neviem kam. Teda vtedy som nevedela. Dnes už viem, že sme boli v Kolíňanoch.

Ale poďme radšej na fotky.

túto trojkolku sme všetci nasledovali
 Bol tam pekný amfiteáter. My sme začiatok samozrejme prejedli a prepili, lebo sme boli hladní, tak sme išli na cigánsku. Bol tam aj taký vychudnutý psíček (teda fenka) a vyzeral, že nepatrí nikomu. Chudiatko. Behala tam kade tade, každý jej niečo hodil. Potom si ľahla pod stôl, jeden chalan jej tam priskočil nohu alebo chvost. No proste aj chuť ma prešla. (Po ceste sme stretli ešte kamión so žralokmi, tak to ma dopálilo už úplne. Ja pracovať v slobode zvierat najviac peňazí by išlo asi na právnikov a kaucie.) A úplne by sa hodila s Priateľovým havom. Vyzerala skoro rovnako.


S plnými bruchami sme išli počúvať Desmod. Na sedenie nám už nevydalo. Kto neskoro chodí... Však viete. Tak sme vzadu stáli a počúvali. Ako inak niečo som pre Vás aj nafotila, ale keďže som o ekšn nevedela, tak toho veľa nie je, lebo dve baterky vybité a jedna dopoly plná (vidíte ten pozitívny prístup? :D). Ale nejde o fotky, ale o zážitok a ten bol super.



spieval nie len Kuly

na tejto sa mi páčili tie modré svetielka


na tejto motorke sa mi veľmi páčila jej airbrush . Vyzeralo to ako obloha v noci. Škoda, že to nie je na fotos vidno. Pekne sa to trblietalo farbami.




Túto pani som Vám musela odfotiť. Podľa mňa bula super nastajlovaná. Aj mladší by sa mohli učiť. Čo myslíte?

hlavne ten detail sukňa - kabela

zdroj

Po skončení koncertu sme sa fotili s Kulym. Alebo on s nami? :)

spoločná fotka s Priateľom. Ja som ten tieň napravo. On ten v kožených nohaviciach.


Na ceste domov sme sa ešte zastavili v detskom domove a v klube. Doma sme si dali ešte kofolku v krčme pri nás a krásny deň za nami.

Máte radi neplánované akcie? Ja teda ako kedy, ale väčšinou sú to tie najlepšie akcie.
Máte radi Desmod? Ktorú pesničku máte od nich najradšej? Ja asi - To nie je možné; Vyrobená pre mňa; Som na tebe závislý; Zhorí všetko čo mám; Pár dní; Lavíny; Hemeroidy... Proste sú dobrí.

Prajem Vám krásny večer a dúfam, že aj vy ste mali pekný víkend a nakoniec si tu Desmod aj zahráme. :)


4 komentáre:

  1. Pampelíška určite to bolo skvelé, ja mám takéto letné akcie v prírode veľmi rada. Keď sa vydarí počasie a je nejaký zajímavý sprievodný program a k tomu langoše s cesnakom a pivko tak sa mi z takýchto akcií ani domov nechce ísť :)))
    Modrá púpava

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda. Niektoré akcie by mohli byť nekonečné :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...