piatok 25. júla 2014

Piatkový Ponds veget

Písať názor na seriál, ktorý som ešte nevidela sa mi zdá blbé, ale keďže trailer som videla už xy krát a vyzerá lákavo, tak sa o to musím podeliť aj s vami. Hlavne, keď bude v hlavnej úlohe Pondovka, tak to nemôže byť zlé. Ako som sa k tomu vlastne dostala? Ako fandu Doctora Who ma zaujalo na fb video na nový seriál s našou Amy a netuším čo ma na ňom dostalo, keďže ja nie som závislák ani na instagrame a podobných sietiach a ani si nerobím selfie (možno keby som krajšia :D Ale dobre priznávam, kedysi som sa fotila ako narcis, ale už som (mierne) vyliečená). Seriál ma zaujal a nemôžem sa ho dočkať.

zdroj

- ak si chcete prečítať o čom je seriál kliknete TU. Mne sa to nechcelo prepisovať a kradnúť im to.
- na obrazovky by sa mal dostať na jeseň (len neviem či do usa alebo aj k nám)


Keď tu už máme toľko selfie ani pesnička nám nemôže chýbať.


Nakoniec moja instantná selfie.


Zaujal Vás trailer? Máte radi Amy? Ale to je blbá otázka. Kto by ju nemal rád.
Prajem Vám krásny víkend. Plný slniečka a skvelých zážitkov :)

2 komentáre:

  1. Jeden z najzábavnejších a najviac guilty pleasure v minulom a tomto roku. Škoda, že ho zrušili. PS: Karen Gillan je jednou z mojich nových "role model" :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Možno, že pochopia, že spravili chybu a dočkáme sa nových časti, ale pochybujem. Veľa dobrých seriálov uťali len tak a bez nejakého ukončenia. Karen mám rada už od Doctora, ale tu bola úplne uleteno-strelená, takže tu som si ju obľúbila zase z inej stránky.

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...