nedeľa 20. júla 2014

Motokáry a zelená priehrada Veľké Uherce

V nedeľu sa mi zase nič nechcelo, ale nakoniec som si v hlave spojila jedno s druhým a to druhé s tretím a zaniesli sme domov môjho tátoša, Priateľ ma vyzdvihol na motorke a išli sme smer Zlaté Moravce. Ako vždy na Skýcove, cez tie serpentíny a cestu ala tankondróm som mala pocit, že hneď v pondelok budem musieť navštíviť svoju zubárku, lebo som si cítila všetky plomby a bála som sa, že ich po ceste vytratím. Kto ste tade išli viete o čom hovorím.

Keď išli chalani jazdiť išli sme ich fotiť a tak Vám prinášam fotky aj zo zákulisia. (Len sme tam stáli a fotili, ale potili sme sa ako kone. Iné teplo tam bolo.)








Posedeli sme si, chlapci si zajazdili, my sme si ich pofotili a po pár hodinkách sme mohli ísť. Keď sme šli domov chalani si vymenili ženy :D Slečna išla s tým mojím na motorke a ja som išla ako "šofér" v anglickom aute s tým jej a musím povedať, že to bol super zážitok, aj keď kľudne by som tam prijala volant ako mala malá Maggie Simpson, aby som sa mala čoho držať, keby sme obliehali niečo väčšie, ale aj tak si myslím, že horšie ako spolujazdec na mieste šoféra sa má šofér na mieste spolujazdca s volantom. Prd vidí, obieha sa mu asi na chuja si myslím. No neviem podľa mňa to by bol väčší adrenalín, aj keď pre mňa ani nie. Nikoho by som neobiehala išla by som si pekne 30, nechala by som sa obiehať a niekedy v noci by sme prišli domov.

Pri kaštieli v Topoľčiankach sme sa vymenili. Oni išli ešte kuk Zubriu zvernicu, ale my keďže sme tam už boli a vyzeralo, že bude pršať sme šli domov. Po ceste sme sa zastavili navečerať vo Veľkých Uherciach pri priehrade Na Kameni a samozrejme sme si nemohli nechať ujsť ani zelené dno priehrady a išli sme si to pofotiť.


Sranda vidieť niečo takéto, keď ste zvyknutý, že tam má byť veľa, veeeeeľa vody a nie tráva, burina a potôčiky. Ale je to pekné.


Raz sme si hodili aj kamienok a aký pekný záber sa nám podaril.


Potom sme sa pofotili s motorečkou na dne priehrady.

Priateľ

a ja
 A išli sme domov. Poviem Vám pekne strávený víkend. Takéto víkendy by mohli byť častejšie. Aký ste mali víkend vy? Trošku sa mi články posunuli. Pôvodne mali byť cez týždeň, ale až sobotu som sa dostala poriadne k pc a mohla som Vám ich dorobiť a pridať.

Jazdil tu niekto z Vás na motokárach? Páčilo sa Vám? Mňa to celkom láka, ale ešte som sa k tomu neodhodlala. Možno raz a potom sa Vám určite pochválim. Ako sa Vám páči zarastené dno priehrady?

Prajem Vám pekný deň :)

4 komentáre:

  1. Super strávený víkend :)
    Na motokáry ma chcel dať priateľ ale ja som sa naozaj bala :D:D:D tak som nesla :D mozno niekedy inokedy :ˇ)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už som bola na motokáry. Teraz na poslednom výlete v Trenčíne. Tiež som sa bála, ale keď som videla, že tie elektrické sú pomalšie ako benzínové. Teda aspoň to tak vyzeralo a ešte sa s nimi dalo aj cúvať. No paráda. Hotová babská dráha. A teraz by som jazdila aj každý týždeň, keby to bolo u nás v meste, aj keď chalanov to tak nebavilo. Ale ja som si to poriadne užila.
      Ďakujem za pozvanie :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...