utorok 17. septembra 2013

Sandra Brown - Ráno s Rileyom



Anotácia:
Ráno s Rileyom je názov rannej televíznej relácie, v ktorej populárny moderátor predstavuje svojich zaujímavých hostí. Samotný Jon Riley je už natoľko opojený vlastnou slávou, že sa začína správať povýšenecky a týra svojich spolupracovníkov. Kosa padne na kameň, keď mu predstavia novú produkčnú. Tá sa ho na rozdiel od niekoľkých predchádzajúcich nezľakne, naopak, usiluje sa zvýšiť úroveň stagnujúcej relácie a krotiť maniere nedotknuteľnej hviezdy. Už-už sa zdá, že úsilie Brin Cassidyovej bude korunované úspechom, keď vysvitne, že väčšmi než jej vojenské vystupovanie zdedené po otcovi-generálovi pôsobí na Rileya jej láska... Svadba protagonistov však nie je happy endom tohto ľúbostného príbehu. Krátko po nej sa totiž Brin zbalí a opúšťa Rileya i jeho reláciu.
Román Sandry Brownovej, jednej z najčítanejších a najprekladanejších amerických autoriek, je tentoraz o úpornom hľadaní cesty späť vo vzťahu, ktorý on i ona čímsi pokazili, a to "čosi" je pre oboch ťažké pomenovať a vysloviť. Jon Riley i Brin Cassidyová sa musia o hodný kus vrátiť, aby mohli vykročiť vpred...

O knihe:
- nepochádza zo žiadnej série
- obálka - sa mi páči, ale preboha odkedy sú akvamarínové oči - hnedé?

Moje pocity:
- ten začiatok ma dostal. Čakala som, že na tom malom stole robí Brin nejaké neprístojné veci. Nakoniec sa z toho vykľula oslava, na ktorú prišiel, aj jeden nepozvaný hosť - pán manžel.
- prečo opustila takého chlapa? Tak táto otázka mi vŕtala v hlave celý čas. Čo také sa medzi nimi stalo?
- nepáčilo sa mi to striedanie po svadbe, pred svadbou, ale dalo sa nato zvyknúť.
- za jednu rozrezanú ruku aký rozruch, ale zase keby sa to stalo môjmu chlapovi nebola by som iná. Nakoniec to bolo, ale vážne a bol fakt zničený, ubolený.
- vždy, keď som sa už, už mala dozvedieť prečo od neho odišla niekto ich vyrušil. Ale to posledné vyrušenie "tupou Whit" stálo zato :D
- slovo obličaj spomenuté veľmi veľakrát mi znie skôr česky, ale tak nevadí.
- všetko trvalo 1 možno 2 dni, čo mi prišlo také zvláštne, ale čo aspoň to autorka nenaťahovala ako gumu v trenkách a je to predsa len na také večerné oddychové čítanie. Nič napínavé, nič na hlboké uvažovanie.
- dôvod prečo odišla mi prišiel na hlavu. Až keď to začali rozoberať z oboch uhlov pohľadu som to pochopila. Ako sa hovorí: Minca má dve strany. Každý z nich videl v manželstve niečo iné zlé. Vzťah, nie len manželstvo je o komunikácii, aj keď je to ťažké, ale ak nie je komunikácia vznikajú nedorozumenia.
- kniha, pri ktorej si oddýchnete, ale nič veľké od nej neočakávajte

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...