štvrtok 3. decembra 2020

Katherine Stoneová - Šťastný koniec


Anotácia:
Raven a Holly sú dve krásne a veľmi úspešné ženy, ale na dne duše ich trápi nenaplnená túžba po šťastí. Obe v tom istom čase spoznajú dvoch príťažlivých mužov. Bude to láska na celý život?
O knihe:
original - Happy endings
- nepochádza zo žiadnej série
obálka - zaujala ma a čakala som, že budem čítať niečo o babe na motorke, že ju hrdina vezme na výlet na motorke alebo niečo podobné, ale smola. Obálka a kniha nemajú nič spoločné. Možno azda blonďatú hlavnú hrdinku, aj to pochybujem, že by takto vyzerala niektorá z týchto hrdiniek.
dej sa odohráva - Centruy City, Los Angeles, Brentwood (všetko California), Seattle, Washington, Kodiak (Aljaška); cca niečo po roku 1989

Moje pocity:
- 29. apríl - 1. máj 2020
- začiatok ma celkom zaujal, ale ja veľmi nemusím tieto knihy, kde sú dva hrdinské páry. Nie je to zlé, ale buď musí vždy jeden pár zaostávať a menej sa rozoberať alebo to potom nie je vončo, lebo sa nedá venovať naplno v jednej knihe dvom párom. Taktiež nemám veľmi rada, keď odbieham od jednej dvojici k druhej a musím si to v hlave prepínať. Tu to bolo ešte horšie, tu tie zaľúbené páry boli tri.
- tri príbehy, ktoré sa rozoberajú v jednej knihe nemôže byť nič dobré, ale bolo. Myslela som, že autorka nechá nejaký pokrivkávať alebo že všetky budú o ničom, ale každý bol úžasný a všetky boli spolu niečim malým spojené. Bolo to úžasné.
- celkom ma zaujala minulosť hlavných hrdiniek. Bola som zvedavá, čo sa im také zlé stalo. Obe si prežili hrozné dectvo. Neviem, ktorá z nich to mala horšie a aj jeden z hrdinov mal za sebou hroznú minulosť a bolo mi ho ľúto.
- každý z hrdinov mal za sebou zaujímavú, nie moc príjemnú minulosť, ale takisto silnú, zaujímavú kariéru.
Raven bola špičková advokátka filmových hviezd.
Jason bol známy režisér, herec.
Lauren - Marylin - Holly bola úžasná spisovateľka, aj keď nie známa svojou tvárou na knihách, ale hrdinami v nich.
Nick mal za sebou tiež veľké úspechy, ale páčil sa mi aj ako záhradník.
Neviem, ktorého z hrdinov som mala radšej. Na každom bolo niečo zaujímavé, niečo smutné, aj niečo čo ste museli milovať, obľúbiť si. Boli veľmi dobre opísaní. Autorka sa za nich nemusela hanbiť. Každý z nich stál zato, aj keď neboli dokonalí.
O poslednej dvojici vám, ale nepoviem nič. To si musíte prečítať :P
- boli tam také dojemné, aj smutné okamihy. Občas mi srdce bilo a čakala som čo bude ďalej, občas som plakala, lebo sa dialo niečo naozaj smutné a občas som ľutovala hlavné hrdinky a mala som chuť ich objať, utešiť.
- možno boli všetky príbehy v knihe až priveľmi prikrášlené. Mali priveľmi šťastné konce, ale prečo nie, veď kniha sa napokon volala Šťastný koniec, tak prečo by všetko v knihe nemohlo mať šťastný koniec?
- obálka ma síce oklamala a žiadna baba na motorke tam nebola, ale boli tam krásne hlboké príbehy
- túto knihu môžem odporúčať všetkými desiatimi a nemala by som problém po nej siahnuť znova. Bola úžasná. Áno, aj v tejto by sa našli nejaké drobnosti, ktoré sa mi nepozdávali ako napríklad tie ich stretnutia a lásky na prvý pohľad a to ako si čítali myšlienky z oči. To bolo trochu smiešno-divné, ale no a čo. Bolo to napísané pekne, príbeh bol tiež krásny a myslím si, že som si túto spisovateľku obľúbila. Aj keď píše inak ako som zvyknutá a nie je to veľmi preláskované, ale píše zaujímavo a v každej jej knihe má hrdina alebo hrdinka nejakú minulosť, s ktorou bojuje a nad ktorou mu láska pomôže zvíťaziť. Možno to nepatri úplne k mojej šálke kávy, ale toto bolo fakt veľmi dobré, ale pozor treba aj nejaké vreckovky.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...