streda 13. marca 2013

Nivea Smooth Oil



O výrobku:
- Zamatová jemnosť a ochrana proti vysúšaniu. Avokádový olej.
- Telový olej pre extra suchú pokožku. Telový olej poskytuje napätej pokožke úľavu po každodennom sprchovaní alebo kedykoľvek to pokožka žiada. Bohaté zloženie s prírodným avokádovým olejom a jemnou vôňou vytvára na pokožke ochrannú vrstvu a zabraňuje tak jej vysúšaniu. Pokožku vyhladuje a zanecháva ju hodvábne jemnú po celý deň.
- Použitie: Naneste na pokožku a zľahka vmasírujte do pokožky celého tela. Ideálna je aplikácia na ešte vlhkú pokožku. Olej tak dokáže v pokožke zadržať omnoho viac vlhkosti.

Môj názor:
- V minulosti som používala detský olejček na telo a čakala som, kedy sa na svete objaví niečo takéto, a keď sa už objavilo, tak to nemôžem používať, lebo sa z toho "vyhádžem". V takýchto chvíľach neznášam svoje precitlivené telo. Ale som si istá, že pre normálnych ľudí je toto dokonalé.
- Keďže mám problém vzdať sa tohoto kúska raja (pre mňa), tak ho skúsim použiť pár krát v lete a buď sa zase vyhádžem alebo nie. (Dúfam, že nie, lebo nič lepšie od tohto som ešte nenašla.)






- lacný
- príjemná vôňa
- natriete si olejček na celé telo, a keď si po chvíli prejdete po ktorejkoľvek časti je jemnučká a taká mastná. Ale nie je to tá fuj mastnota, čo sa lepí na pyžamo a všetko v okolí, ale príjemná mastnota, z ktorej mám nebíčkovský pocit.
- na tele vydrží dosť dlho
- fľaštička vám vydrží odhadujem aj pol roka






-na tele sa mi objavili červené fliačiky (ale to budem asi len ja taká divná)
- uzáver je občas na maturitu ale chce to len zvyk
- je návykový (mám problém sa ho vzdať, lebo niečo také som dlho hľadala, ale keď sa nedá, tak sa nedá)

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...