nedeľa 31. marca 2013

Marcové úlovky

Dnes sme boli v kine na Krúdovci / The Croods a bolo to super. 3D moc nemusím. Mám dosť silné okuliare a bolia ma z toho oči, hlava. Na počudovanie v tomto kine sa mi nič také nedialo. Parádne sa to pozeralo. Určite odporúčam pozrieť. (Len tie pukance boli des. Vysypané z vreca. Nato nie som v našom kine zvyknutá. U nás sa robia úúúúplne báječné, čerstvé pukance.)

Ale teraz k veci tento článok bude o ostatných novinkách u mňa v šatníku, v skrini... (Ak bude záujem o ceny a kde boli veci kúpené dajte vedieť.)
Za kvalitu fotiek sa ospravedlňujem. Musím popracovať na tom kde a ako budem oblečenie fotiť, aby bola farba viac reálna.



Trička boli kupované na plavky, ale keď som si ich doma ešte raz skúsila myslím,
že ich budem nosiť aj normálne medzi ľudí.


"Kožené" bundy des. Kedysi by som si ich neobliekla ani za nič. Ale keď ma frajer nahovoril na koženo-mikinovú bundu, ktorú nosím ako vôľ kožu, musela som si kúpiť aj túto, aby som tu prvú nezodrala :D






Takéto nejaké obyčajné trička som hľadala už dlho, lebo tie korálkové, cvokové, obrázkové mi už lezú na nervy. Chcelo to nejakú (obyčajnú) zmenu. (Aj keď to ružové malo byť biele, ale už nemali moju veľkosť.)


Potrebovala som na domáce okuliare domček, tak som im kúpila toto puzdierko. Ale aj tak to neprežili :( Kedže boli v nevhodný čas, na nevhodnom mieste :( Takže momentálne sú k.o. v púzdre.

Bojnický zámok

Ďalšia minca do zbierky. S frajerom sme boli tento mesiac v Bojniciach. Keďže radi chodíme na hrady, zámky, zrúcaniny..., tak sme sa konečne dostali aj do Bojníc (po sto rokoch spolu). Ja som tam chodila ako malá každý rok. On tam chodil kedysi často, ale spolu sme ešte neboli. Takže konečne sa nám podarilo.


Musím sa pochváliť aj týmito úlovkami. Takúto podprsenku by som si nikdy nekúpila (ten tenký stred nemám rada), ale keď mi ju teta predavačka dala vyskúšať bola úžasná. Takú som hľadala už dlho. Tak som si ju odniesla bez zaváhania domov. Veď je taká peknučká (biela s kvetinkami, čipkou).

Aj nohavičkami sa musím pochváliť. Odfotila som len kúsok ale to podstatné. Milujem obrázky a rôzne volovinky na nohavičkách a tieto sú na zožratie žirafkové.

Čo máte nové v šatníku vy? Alebo všeobecne hocičo nové čo vám urobilo radosť? Aký bol víkend? Kde ste boli? Čo ste zažili?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...