piatok 31. decembra 2021

Helen Mittermeyer - Útekom nič nevyriešiš


Anotácia:
Chrípková epidémia donútila začínajúcu podnikateľku Krystal Wynterovú, aby nahradila svojich chorých pracovníkov. Predmetom jej sľubne sa rozvíjajúceho podnikania je večerné upratovanie administratívnych budov.
Pri nočnom upratovaní sa zoznámi s Cullenom Dempseym, ktorý práve presťahoval sídlo svojej firmy z Kalifornie do Seattlu...
O knihe:
original - Krystal
- myslím si, že nepochádza zo žiadnej série
obálka - vyzerá ako zo starého filmu a ku knihe sa hodí, tak v pohode 
dej sa odohráva - Seattle, Washington (USA); roky neviem

Moje pocity:
- ? - 22. september 2020
- dúfam, že my tento článok nevymažú :D ale ja za tú chrípkovú epidémiu v anotácii nemôžem
- náš názov sa ku knihe hodil. Krystal stále pred niečím utekala a nevedela sa tomu postaviť z očí, do očí.
- Krystal bola až príliš paranoidná, čo sa týkalo hlavného hrdinu (teda asi nie len jeho). Bola som zvedavá prečo sa tak správala. Čo sa jej asi stalo?
- Cullen ju uvidel jediný krát, presnejšie najskôr videl jej vlasy a túžil ju bližšie spoznať. Chápem lásku na prvý pohľad, ale keď vás niekto odbíja, že nemá záujem a vás to aj tak neodradí. No neviem :D Prišlo mi to zvláštne. Ona sa správala ako vystrašená myška a on ako dobyvateľ, ktorý ju musel za každú cenu spoznať inak by to neprežil.
- to čo sa stalo na začiatku, čo ich zase spojilo mi prišlo blbé alebo ako to slušne vyjadriť. Neviem. Bolo to divné. Obaja sa spojili a zachránili dieťa (dobre nie, žeby sa spojili, ale spolupracovali na záchrane dieťaťa). Bolo to pritiahnuté za vlasy.
- v knihe sa diali všelijaké veci - záchrana toho drobca, ona sa sťahovala, stretnutie s jej minulosťou, ich spolužitie...
- bolo to rýchle zamilovanie po pár stránkach, tak som bola zvedavá o čom bude autorka písať ďalej. To mala Krystal až takú divokú minulosť, že to vydá na trištvrte knihy? Podľa mňa to len zbytočne naťahovala. Nebolo to až tak zlé, ale ani bohvieako dobre. Škoda papiera pri niektorých stránkach.
- postáv tam nebolo veľa. Len oni dvaja a jeho spoločník s jeho priateľkou. Spomínam si len na jedného jej spolupracovníka a aj ten tam mal asi len dve vety. Iných ľudí si nepamätám.
- nebolo to nejaké veldielo. Prečítať sa kniha dala, ale mohla by som byť aj bez toho.
- asi by som jej dala len dva a pol pusinky, možno len dve, ale čítať sa to dalo, nebolo to extrémne zle, tak nech sa páči aj tri, ale s poriadne odretými ušami

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...