utorok 21. decembra 2021

Glenna McReynolds - Únosca


Anotácia:
Johana Lanová tušila, že finančný škandál, súvisiaci s firmou, ktorú ako právnička pomáhala zakladať, môže pre ňu znamenať nebezpečenstvo.
Keď pred polnocou vtrhne do jej bytu neznámy muž a so zbraňou v ruke ju vyzve, aby ho nasledovala, myslí si, že ide o únos. Potom však vo svojom únoscovi spoznala bodyguarda svojho bývalého šéfa, ktorý jej nebol ľahostajný od prvej chvíle, ako sa pred pár mesiacmi stretli...
O knihe:
original - Avenging Angel
- nepochádza zo žiadnej série
obálka - fajn, páčia sa mi jej vlasy
dej sa odohráva - Boulder, Colorado (USA); Seattle ; roky neviem

Moje pocity:
- 16. - 17. september 2020
- Johana Lane bola právničkou. Dobrou právničkou po jej otcovi. Vedela zahladiť stopy po nelegálnych veciach a tým pádom sa stala aj nepohodlným svedkom, ktorého bolo treba sa zbaviť a zahladiť tak stopy. Pritom nerobila nič zlé. Len pracovala pre nie príliš dobrého človeka.
- Austin, jej exšéf, nebol žiadny mafián, len chlapík, ktorí si nevedel peniaze zarobiť slušne, takže by som to nazvala taká "mafiánska", nemafiánska kniha. Johana hovorila, že na začiatku to bol slušný človek, ale že sa postupne zmenil. Neviem, podľa mňa to muselo byť v ňom, len sa to prejavilo, keď bola príležitosť.
- Dylan Jones, agent FBI v utajení. Pracoval ako bodyguard u Austina, keď sa dozvedel, že jeho ďalšou úlohou má byť odstrániť Johanu, ktorá ho priťahovala, tak nemal inú možnosť len ju uniesť a chrániť. Ale viac už vám nepoviem, aby ste mali aj čo čítať :P
- začiatok bol zaujímavý. Dylan uháňal na svojom mustangu, aby zachránil Johanu.
- na začiatku tam bolo strašne málo dialógov, (ktoré ja milujem) ale aj tak bol dej dynamický. Postupne, keď tam bolo tak strašne veľa myšlienkových pochodov a tak málo dialógov som sa nevedela rozhodnúť, či sa mi to páčilo alebo mi to vadilo.
- páčila sa mi tá príťažlivosť, ktorá bola medzi Johanou a Dylanom už dávno pred únosom
- kniha bola dá sa povedať o nich dvoch, o riešení prípadu jej exšéfa a že pred ním museli utekať. Sem tam sa tam spomenuli nejakí ľudia a nejakí ľudia sa tam mihli ako chlapík, ktorý im poskytoval ubytovanie, jej kolega, s ktorým sme sa stretli len cez telefón, jeho priateľ z FBI, jeho kolegovia. Ale to boli len také mihnutia. Hlavné gro tvorili oni dvaja.
- nebolo to nič hlboké, ale ja som si knihu užila a môžem povedať, že stojí za prečítanie

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...