utorok 11. januára 2022

Janet Dailey - Pyšná princezná


Anotácia:
Keď si LaRaina Evansová uvedomí, že z nej filmová hviezda nikdy nebude, rozhodne sa vydať za bohatého muža. Viacero pokusov uloviť zámožného muža jej však nevyšlo a v zozname vhodných kandidátov zostáva už len jediný - Travis McCrea, rančer z Utahu, kde LaRaina natáča svoj posledný film.
Travis sa však ukáže ako trvá hus na šklbanie. Pôvabná filmová hviezdička utŕži nejednu trpkú lekciu, kým pochopí, že náročný život na ranči jej prináša viac uspokojenia ako jej doterajšie Hollywoodom ovplyvnené sladké sny o budúcnosti.
O knihe:
original - A land called Deseret
- 44. časť zo série Americana:
Záskok; Čaro severu; Pri západe slnka; Križovatky života; Oheň a ľad; Po búrke; Ťažké rozhodnutie; Intrigánky; Vášeň, alebo neha?; Amandin princ; Tiene raja; Túlavé topánky; Osud tak chcel; Osudová zrážka; Ako chutí láska; Čas hniezdenia; Osudová premena; Hra omylov; Čudná svadba; Prvá láska;
That Boston man;
Tandem; Ako blesk z jasného neba; Prebudenie;
Show me: Missouri;
Čas zázrakov; Kovboj; Šťastie v nešťastí; Srdce z kameňa; 
One of the boys; Land of enchantment: New Mexico;
Horoskop;
That Carolina summer; Lord of the High Lonesome; The widow and the wastrel; Six white horses; To tell the truth; The thawing of Mara; Strange bedfellow; Low country liar; Dakota dreamin´;
Konečná stanica šťastie; Ruža z Texasu; Pyšná princezná;
Green mountain man;
Kto z koho; Tá pravá; Hop alebo trop;
With a little luck;
Sladká Jenny

obálka -  trošku sa ku knihe hodí, ale to, že boli na zmrzlinu tam bolo spomenuté v jednej kratučkej vete
dej sa odohráva - Utah (USA); osemdesiate roky? ale to je len môj tip

Moje pocity:
- ? - 24. september 2020
- zlatokopka z anotácie "super" hlavná hrdinka
- LaRaina využíva ľudí okolo seba. Niekedy mi bolo až za ňu trápne. Nesympatická hrdinka. Bordelárka, ktorá nevedela narábať s peniazmi. Ešte k tomu bola aj zlá herečka.
Nevedela variť, nevedela prať, bola to strašná, namyslená krava, ale páčila sa mi jej premena. To fakt musím uznať, že toto jediné na knihe človeka láka. Čo bude ďalej, ako sa až zmení. Kto je tá záhadná žena v jeho živote? A hodia sa vôbec títo dvaja k sebe?
- Travis ako hrdina by možno aj ušiel, ale bol tak strašne nečitateľný, že sme z neho veľa nemali. To ako sa staral o svoj ranč. To, že jej pomohol, aj keď bola aká bola. To sú také plusové body, ale nejaké hlbšie základy nemal. Chýbal mi nejaký taký pohľad do jeho hlavy.
- bola to taká divná zlátanina
- aby som len nehanila, tak by sa našli aj nejaké slušné chvíľky napríklad to ako ju učil variť, ako spolu prerábali jeho dom
- nebola to možno najhoršia kniha na svete, ale vedela by som čas, ktorý som s ňou strávila využiť aj lepšie
- pritom potenciál by to malo. Mám rada renovácie a tu sme si ich užili dosť, či už zmenu hlavnej hrdinky alebo domu hlavného hrdinu. Ale nejako to nebolo napísané podľa môjho gusta, také o ničom.
- no a ten naivný koniec to zaklincoval
- ak chcete kľudne siahnite po knihe, ale za mňa už nie aj raz bolo už veľa

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...