utorok 26. februára 2019

Nora Robertsová - Konce a začiatky


Anotácia:
Liv Carmichaelová je pôvabná, atraktívna washingtonská moderátora, ktorá chce byť vo všetkom prvá: prvá, ktorá urobí reportáž; prvá, ktorá ju dostane na verejnosť; a prvá v srdci muža.
T. C. Thorpe je jej rivalom v práci, ale zároveň jediným mužom, ktorého láska ju napĺňa. Zdalo sa, že rivalita medzi nimi bude silnejšia než vášeň a túžba, až kým sa nezačal správať ako šialenec, neuzatvoril s ňou stávku a nezaplnil miesto v jej srdci.
O knihe:
original - Endings and beginnings
- nemala by pochádzať zo žiadnej série, aj keď som našla, že tieto 3 knihy, čo som čítala za sebou sú z kompilácie Zo srdca, ale nejako to nebudem riešiť. Fakt netuším.
obálka - celkom pekná, ale tie pery vyzerajú z blízka otrasne
dej sa odohráva - Washington; Londýn; blízka minulosť

Moje pocity:
- pridám sem aj vetu, ktorá bola na zadnej strane knihy a zaujala ma - vytrhnutá z deja:
"Stavím sa o päťdesiatku, že sa za mňa vydáte."
- do tejto knihy sa mi nechcelo. Chcela som si ju odložiť na inokedy. Novinári ma moc nelákali, ale povedala som si, že dočítam všetky knihy od tejto autorky naraz, lebo pretože a pustila som sa aj do tejto a urobila som dobre.
- bola ako zvyšné dve, ktoré som teraz čítala za sebou. Bola jednoduchá, nič náročné, ale zaujala ma a dobre sa mi čítala. Aj keď tam bol celkom dosť predvídateľný dej.
- musím povedať, že ma prekvapilo tajomstvo hlavnej hrdinky. Možno sa mi v hlave mihlo, že sa jej mohlo niečo takéto stať, ale teda celkom ma to prekvapilo a bolo to aj dosť smutné.
- prišlo mi zvláštne, že Thorpe ju miloval už od prvého okamihu, čo ju zazrel a vedel, že nakoniec sa zoberú. Nehovorím, že také niečo sa nemôže stať, len to bolo trochu také zvláštne.
- vedľajšie postavy tam boli asi 4 - niekto z jej minulosti, jej kolega, jej šéf a jej nová "známa". Boli mi sympatické, ale neprišli mi nejaké dôležité. Boli tam aj postavičky s pár šteknutiami.
- zákulisie novinárčiny sa mi páčilo, aj keď to tam nebolo rozoberané úplne do hĺbky, ale bolo tam toho dosť. Dokonca aj tá politika, čo tam bola trochu rozobratá mi nevadila a to politiku nemusím.
- chcela som sem ešte niečo napísať, ale neviem čo a nechcem sem niečo tlačiť len tak na silu, aby tu toho bolo viac
- koniec bol až príliš dokonalý. Niežeby sa mi nepáčil, ale vedela by som si predstaviť aj niečo lepšie.
- kniha sa mi páčila. Som rada, že som si ju prečítala a viem si predstaviť, že by som po nej siahla znova. Ale určite som čítala aj oveľa lepšie knihy. Ale ako oddychovka prečo nie.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...