štvrtok 12. marca 2015

Sandra Brownová - Sladký hnev


Anotácia:
Televízna reportérka Kari Wynnová obviňuje štátneho žalobcu Huntera McKeeho z nešťastného obratu vo svojom živote. Odvážil sa totiž napadnúť bezúhonnú povesť jej zomrelého manžela a pošpiniť jeho pamiatku. Keď Kari na súde omdlie, zahanbený Hunter jej prinesie kyticu nádherných ruží. Karin hnev postupne opadá a napokon sa rozhodne zistiť pravdu o svojom obdivovanom manželovi. A do Huntera, muža, ktorého by chcela nenávidieť, sa bláznivo, celým srdcom zamiluje.

O knihe:
original - Sweet anger
- nepochádza zo žiadnej série
obálka - pekná. Zdá sa mi, že tá baba má v očiach sopku, čo sa mi zdá také zvláštne, ale zaujímavé, ale môže to byť aj nejaká postava alebo hocičo iné.

Moje pocity:
- na jeden dych a asi dva dni. Trochu som sa bála, že to bude nuda, ale kniha sa dobre čítala. Bola zaujímavá kopec zápletok. Už, keď sa to malo skončiť, tak nabehol nový problém.
- postavy tam boli 4 hlavné a pár vedľajších, ale tie tam boli len každá na pár stránkach, takže dej sa odohrával hlavne medzi 8 očami alebo väčšinou 4.
- okrem romániku medzi Kari (jej meno mi strašne pripomínalo Kari korenie, ale tak dalo sa to ignorovať) a Hunterom tam ešte bola zápletka medzi jej šéfom Pinkiem a Bonnie, spojovateľka televíznej ústredne. To bolo tiež celkom zaujímavé a milé. On bol taký frfloško a ona taká dobrosrdečná sekerka. Dá sa povedať, že išla si za svojim.
- Karinina práca v telke bola celkom zaujímavá. Škoda, že sme jej moderovanie nemohli vidieť z blízka, že aspoň jedno jej vystúpenie v telke nebolo opísané nejako do dopodrobna. Boli tam opisy ako sa stretla s informátorom, ako nakrúcala zábery, ako strihala videá, takže aspoň niečo.
- Hunter ako štátny žalobca bol úžasný. Nebral to len ako svoju prácu. On tým ľuďom vážne pomáhal a snažil sa ako to len šlo.
- Karin s Hunterom sa dlho medzi sebou naťahovali, ale vôbec to nebola nuda. Práve že to medzi nimi iskrilo ako divé.
- občas mi Hunterové opisy prišli prehnané. Vyznelo to ako keby bol zabuchnutý pubertiak, ale bolo to milé a aspoň sme mu videli do hlavy.
- udialo sa tam toho veľa - smrť jej muža, tehotenstvo, potrat, suspendácia z práce, hašterenie medzi hlavnými hrdinami...
- sexu tam bolo poriadne veľa, ale tak nie sme puritáni, aby sme sa pohoršovali, aj keď v jednej chvíli som si pomyslela, že už to prekročí hranicu, ale pohoda
- dozvedeli sme sa tam aj nejaké pikošky o Karinom manželovi aj o Hunterovej minulosti
- Hunter dokázal na Karin čakať parádne dlho. To bola teda fakt láska.
- názov knihy vystihuje jej obsah. Naozaj sa obaja na seba tak sladko hnevali.
- na také oddychové čítanie odporúčam. Možno aj také náučné, že nie všetko čo si postavíme na piedestál, tam aj patrí. A nie všetko, čo sa nám na prvý pohľad zdá zlé, aj také je.

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...