streda 11. marca 2015

Februárové úlovky 2015

Vykecávať sa budem na konci, takže poďme hneď na úlovky.

Oblečenie:


- nemám rada tento typ topánok, nemám rada lesklé topánky, nemám rada zlatú. Ale všetko z toho dokážem prežiť a v tejto kombinácii sa mi to zapáčilo, takže už sa teším, keď sa oteplí a budem si ich môcť obuť. Len som zvedavá s čím a ako to skombinujem.


- v obchode sa mi tričko a Eiffelovka na ňom páčili, aj keď nemám rada kamienky na oblečení, lebo keď opadávajú vyzerá to hrozne, takže sa im už vyhýbam. Tak nechápem ako som si toto tričko mohla kúpiť. Uvidíme ako to s ním dopadne. Možno v ňom budem vyzerať fajn, lebo v obchode v kabínke som v ňom vyzerala v pohode.


- ružovo-biely "perličkový" náhrdelník. Ešte som sa nerozhodla, či si ho nechám alebo darujem, keďže mi príde trochu taký detský. Uvidíme.


Knihy:


Kathleen E. Woodiwissová - Vášnivý bozk
KEW - Nespoznaná láska
- tomuto sa jednoducho nedalo odolať. Viac info na konci.


Tento rok aj minulý ma prepadáva veľa osláv, okrúhlin, aj jedna svadba nás čaká. No blázninec, ale užívam si to, len mám problém, že nemám žiadne poriadne oblečenie na slušnú oslavu a ani niečo poriadne teplé, čiže som cez minulú oslavu poriadne nachcipala a skončila s chrípkou v posteli. Kašeľ ešte stále mám ako nejaký fajčiar, fuj. Bola som poriadne nachcipaná, vyšťavená, takže ani cvičiť sa mi nedalo a čudovala som sa, že mi cvičenie celkom chýba. Ja drevo a chýba mi cvičenie :D Nikdy som nemala rada telesnú ani cvičenie. A teraz keď som skoro mesiac cvičila začalo ma to baviť aj keď to nie je ešte niečo, že vav, len sa snažím dostať do kondičky, trochu poskakujem, trochu sa naťahujem, trochu zo všetkého a ono mi to normálne nenormálne chýbalo. Teraz už od pondelka zarezávam a cvičím, ale teda ešte stále sa necítim fit.

Za február, aj keď som bola chorá a úplne ko som stihla prečítať 4 knihy - Láska príde sama (Johanna Lindseyová), Markízov dedič (Johanna Lindseyová), Tvoja do úsvitu (Teresa Medeirosová), Odsúdení na lásku (Barbara Cartlandová).

Aktualizovala som oba knižné wishlisty 1 TU a 2 TU. Pridala som tam nové knihy, ktoré vyšli a aj knihy, ktoré sa dostali do mojej knižnice.

Porušila som, že si tento rok nekúpim žiadnu knihu, ale kvôli KEW by som to urobila znova, lebo k jej knihám sa človek ťažko dostáva a boli za dobrú cenu. Stačilo sa dostať len na stretko so slečnou a mala som ich, ale cestou domov som myslela, že umriem, lebo som bola chorá, ale čo človek neurobí kvôli knihám, našťastie som mala so sebou Piňďuša, takže som mu povedala, že keby odpadnem nech ma odtiahne domov.
Ale pomaly ukrajujem z kníh, ktoré som si kúpila do zásoby, takže mi tento nákup až tak nevadí.

Skoro polovicu mesiaca som strávila v posteli s chrípkou, v horúčkach, potila som sa a už keď to vyzeralo ok prišiel kašeľ, pri ktorom som myslela, že umriem. Využívala som dvoje antibiotika, kvapky a lieky na kašeľ, nechutilo mi jesť, piť a dokonca ani čítať som nevládala, až po pekne dlhom lehnení v posteli som sa dostala ku knihe a to bolo teda iné utrpenie - ja bez knihy. To nie je normálne. Takže teraz dobieham zameškané a čítam a čítam, ale takisto sa snažím aj blogovať a pomaly sa dostávať do života, lebo aby ma blbá chrípka takto odrovnala :/ Vôbec sa mi to nepáči, ale dúfam, že na dlhší čas mám pokoj (klop, klop, klop).

Ešte stále som nedokončila dva výletové články z minulého roku, ale tento mesiac musím, aj keby hromy blesky padali. Takže už dúfam, že sa všetko unormálni. Vybavím odstránenie znamienka, všetko zameškané a pôjde to všetko pekne po poriadku ako má a konečne sa začne dariť. Aspoň dúfam.

Mám v pláne aj nejaké filmové / seriálové tipy a aj iné články, tak uvidíme ako to dopadne, klasicky či bizardne...

Pekný deň a hlavne veľa slniečka Vám prajem :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...