sobota 31. mája 2014

Májové / narodeninové úlovky

Máj ma poriadne prekvapil čo sa týka nákupov.

Začnem tým, že tento mesiac som si povedala, že knihy nebudem kupovať. Jeden mesiac bez kníh sa dá prežiť. Ešte mám dosť neprečítaných. A bum. Na bux.sk som vyhrala knihu za koment a potom to už išlo samo. Potom som na bazoši našla inzerát, ktorému sa nedalo odolať a potom prásk o niečo neskôr aj druhý od toho istého pána. Takže mesiac bez knihy sa nepodaril, ale ani sa nečudujem, veď máj je mesiac mojich narodenín a čo by to bol za narodeninový mesiac, keby bol bez kníh?

Tento mesiac som si prekvapivo nakúpila aj veľa kozmetiky, ale všetko čo sa mi minulo a čo som potrebovala. Takže tam nemám žiadnu zbytočnosť.

Oblečenie. Za celý mesiac som si nekúpila nič. Trochu som bola aj sklamaná a tento týždeň som si spravila taký malý nákupný deň a obehla som pár obchodov a v jednom sa mi podarilo ukoristiť dve tričká a nohavičky. Dve trička som dostala od mamy, lebo tá si ich neskúšala a doma zistila, že sú jej malé. No čo nejako to prežijem :D

Aby som nezabudla na fb som videla súťaž o YC sviečky. Chvíľu som rozmýšľala, potom som z recesie dala zdieľať, veď prečo nie a potom som nemohla uveriť vlastným očiam, že som vyhrala. Nikdy som si nemyslela, že budem mať túto sviečku doma (také prachy za sviečku u mňa jednoducho nie) a mám. A asi sa u mňa tvorí závislosť na YC (čo nechápem, lebo na začiatku mi až tak nevoňali), ale aj tak vosky sú naj. Sú lacné a tak môžem vyskúšať všetky, ktoré sa mi zapáčia.

Ešte jeden darček tu spomeniem, teda darček. Bol odo mňa pre mňa. A nutne som ho už potrebovala, lebo môj chudáčik búčik už dožíva, tak som ho potrebovala vypratať a tak mám doma 2TB disk. Juhuuuu.

Ešte som dostala porcelánovú bábiku od tatu na narodky (nie nemám ich rada, keby mi ešte niekto chcel kúpiť, ale tak nevadí:), ale zabudla som ju odfotiť a teraz sa mi nechce, lebo sa teším, keď dopíšem článok idem do sprchy a leňošiť za priateľom do postele.

Ideme od toho kecania k obrázkom.


Kozmetika:


Colgate ústna voda
Schauma šampón Fresh it Up!
Palmolive sprcháč
Garnier ExfoBrusher


Bioderma Photoderm Laser 50+
Bioderma aprés-soleil
Bioderma Photoderm MAX 50+
Labello balzám na pery, oliva a citrón
Dermacol aroma ritual telové mlieko, hrozno limetka - vonia naozaj krásne ako domáce sladučké hrozno, ale chutí fuj :D


Holiaci strojček a nadstavce
Pena na holenie Cien - LIDL oboje je síce pre mužov, ale tak prečo by som to nemohla skúsiť aj ja


Tekutá vodeodolná očná linka - nemám rada vodeodolné veci, ale tak uvidíme aká bude


Oblečenie:


Kvetinové tielko (modrá kocka) - kvety mi nesedia, ale myslím si, že toto tričko sa mi hodí a aj sa mi páči


Ružové tričko s nápisom (modrá kocka)


Tielko od mamy (modrá kocka)


Šedé tričko (modrá kocka)


Biele šľapky s kvetinkami (LIDL)


Ostatné:


Krabičky 3 ks na darčeky a tak - vrchnú mám pri posteli a mám v nej kozmetiku. Modro-ružovú (inšpirácia vo farbách u Vivi) mám v šuflíku a mám v nej zatiaľ papieriky. Ešte neviem čo s ňou, ale páči sa mi, lebo je taká letná. Hnedá mi ostala na darčeky. Toto sa stáva, keď kúpim krabičky, že do nich budem baliť darčeky a nikdy sa nedostanú z mojej izby preč.


Externý disk WD 2 TB - myslím, že toto je v dnešnej dobe nevyhnutnosť


3 vosky YC + sviečka White Gardenia


Midnight oasis, A child´s wish, Pink sands (všimli ste si niečo na fotke?)


Knihy:


Nora Robertsová - Navždy spolu - výhra z Bux.sk


Patricia Potterová - Spojení prísahou
Amanda Quicková - Beriem si ťa
Amanda Quicková - Snubný prstienok
Amanda Quicková - Zlomyseľná vdova
Amanda Quicková - Milenka
Rexanne Becnelová - Naučím ťa milovať
(bazoš)


Penelope Strattonová - Milujúca duša
Gaelen Foley - Môj nebezpečný vojvoda
Gaelen Foley - Môj neodolateľný gróf
Gaelen Foley - Môj krutý princ
(bazoš)


Čím ste si tento mesiac spravili radosť vy? Páči sa Vám niečo z mojich nákupov?
Prajem Vám krásny víkend. Či už budete leňošiť ako my alebo sa budete venovať nejakým iným činnostiam :)

10 komentárov:

  1. Závidím ti YC vosky a svíčku ♥
    Ten šampon Schauma jsem chtěla vyzkoušet a moc se mi líbí to květinové tílko a krabičky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vosky sú naozaj paráda a nie sú ani drahé, takže myslím, že to je dostupná vec pre každého a som prekvapená, že sa už predávajú aj v takom zapadákove ako u nás.
      Ten šampón som ja zase nechcela, lebo sa mi nepáčil obal, ale nakoniec som sa poddala, tak dúfam, že budem spokojná. :)

      Odstrániť
    2. Já mám momentálně doma zbytek YC vosku - Clean Cotton a voní perfektně. :)

      Odstrániť
    3. to znie dobre. to by som chcela ovoňať. ja momentálne pálim Bahama Breeze a cestujem na nejakú exotickú destináciu, teda aspoň v hlave :) ale príde mi to ako silná vôňa. mám radšej také príjemné, jemné.

      Odstrániť
  2. ja som tiež vyhrala YC v jednej giveaway sama by som za ňu toľko peňazí nedala, najhoršie je, že som ju vyhrala pred rokom ale stále som ju ešte nezapálila, lebo mi je jej ľúto..Ja som si tento mesiac nakúpila veľa kozmetiky, ale to asi nie je ani nič šokujúce :) ale skôr sa teším na budúce týždeň, idem si vyberať darček za štátnice tak verím, že nájdem niečo pekné :) Inak podľa mňa super nákupy, samé dobré veci si si kúpila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odhalila si ma :D Tak nežne na ňu hľadím, ovoniavam, ale nechystám sa ju zapáliť. Veď voskov mám dosť, tak mi môže robiť spoločnosť, pokiaľ nevyhrám inú :D
      Ty a kozmetika? Úplné nečakané :D Ale tak keby si si nekúpila kozmetiku, tak by neboli ani články, takže podľa mňa máš plnú podporu všetky čítateliek na neobmedzený nákup kozmetiky. :)
      Držím palce pri kúpe niečoho pekného a som zvedavá čo to bude. Dúfam, že na blogu uvidíme. Také darčeky za niečo - odmeny sú najlepšie, lebo človeka nehryzie svedomie, veď si to zaslúžil :)
      Ďakujem. Snažím sa míňať, tak rozumne :)

      Odstrániť
  3. No teda, tady má někdo pořádné štěstí na výhry! :-) A moc se mi líbí to květinkové tílko:) Každopádně obdivuji, že jsi tak vášnivý čtenář.. Já přečtu tak jednu knihu za rok. Baví mě to, ale jsou věci, co mě prostě baví víc no :-) ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako sa hovorí sprostí majú šťastie :D Ďakujem. Na knihách sa mi veľmi páči, že môžem žiť hocikde, že môžem robiť hocičo a že každý deň môžem byť niekto iný. Takže som na nich trošičku závislá :)

      Odstrániť
  4. Závidím ti tie YC sviečky! ♥ mne je ľúto dať za ne tak veľa peňazí (radšej ich miniem na iné zbytočnosti, ktoré vlastne ani nepotrebujem ehm..) Mimoto, odkiaľ máš to kvetinové tielko a tie krabice? sú úžasné :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak je pravda, že to už musí byť iná závislosť alebo musí mať človek iné prachy, keď si kupuje tieto sviečky. Nie je to lacná záležitosť. Ani ja by som ju nemala keby som ju nevyhrala, ale vosky si myslím, že sú lacné a dobré, takže tie si kupujem rada. :)
      Ďakujem. Tielko mám z obchodu u nás v meste - modrá kocka. A krabice z Kik. 0,50 za kus. To sa nedalo odolať. :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...