streda 15. januára 2014

Sprchače

Sprcháče boli u mňa niečo, čo nemusím mať. Po väčšine som sa vyhádzala na chrbte a potom určite nikto netúžime. Takže som ich vždy povinne dostavala na všetky sviatky, ale nikdy som ich nepoužívala. Dobre preháňam raz za čas som sa s nimi nagebrila, ale väčšinou len nohy a tak aby sa čím skôr minuli, ale keď nám ďalšie zásoby strašili v kúpelke a nemal ich kto míňať rozhodla som sa obetovať a nebolo to až také zlé. Odvtedy som si aj nejaký ten sprcháč do zbierky kúpila, aj sama a určite, keď miniem tie, čo máme kúpim si ďalší.

Teraz vám chcem predstaviť trio sprcháčov, ktoré používam.


Palmolive Thermal Spa Mineral Massage


- popis vzadu - Doprajte vašej pokožke jemnú masáž s týmto sprchovacím gélom so soľou z Mŕtveho mora a výťažkami z aloe vera.
- kúpila som si ho ako peeling, lebo pokiaľ u nás neotvorili DM bol pre mňa problém zohnať hocaký peeling na telo. Musím povedať, že tento nie je niečo extra, teda tie čiastočky tam cítite, ale nie až tak. Proste ide skôr o masáž ako o peeling, ale aj tak sa mi páči.
- páči sa mi jeho farba. Modrá s modrými čiastočkami vo mne evokuje more, aj keď som pri mori ešte nebola. Taktiež vôňa mi pripomína more, teda tak nejako si predstavujem more. Čisto, sviežo, modro :D


Palmolive Ultra Moisturization Oliva


- popis vzadu - Palmolive "Ultra Moisturization" sprchovacie mlieko obohatené o 100% prírod. výťažky z olív a aloe vera. Dermatologický testované.
- s týmto sprcháčom sa mi tiež dobre umýva. Je taký príjemne krémový, takže nevysušuje moju už aj tak suchú pokožku ako iné. Aj vôňa je veľmi príjemná. Neviem či práve olivy, keďže olivy nejem, tak netuším ako voňajú. Táto vôňa sa mi páči. Nie je vtieravá a nevonia umelo.


Dove Purely Pampering Bambucké maslo a vanilka


- popis vzadu - Vyživujúci sprchový gél - Bambucké maslo a vanilka. Sprchovanie, ktoré vyživuje a rozmaznáva.
- potešila som sa, keď som ho (v sade) dostala od Priateľovej mamy na meniny. Mydielko voňalo úžasne a to vanilku nemusím, ale keď som sa umyla sprcháčom myslela som, že zo sprchy utečiem a to nepreháňam. Niečo tam hrozne smrdelo ako spálenina. Neviem, či ste niekedy robili pokusy a podpaľovali si (vypadnuté) vlasy, ale tak nejako to voňalo, keď som sa tým natrela a umývala. Fujky, fujky. Ale našťastie tá "vôňa" sa z tela zmyje a nie je ju cítiť. Takže tento sprcháč poputuje o dom ďalej k niekomu, komu sa bude páčiť alebo skončí ako mydlo na ruky uvidíme.


Používali ste niektorý z týchto sprcháčov? Aké iné by ste mi odporučili, ale poprosím niečo čo vonia príjemne prírodne a nie ako chemické závody.
Keď už rozoberám sprchu a sprchovanie nedá mi nespomenúť, že:
- po prvé nemáme vaňu. Máme len sprchu, ale aj keď sme mali vaňu, tak som sa len sprchovala. Kúpeľ fakt, len keď som to už nevydržala a musela som sa nechať rozmočiť vo vani a poriadne si to užiť s bublinkami atd. Proste vaňa je vaňa a kto ju nemá rád, tak si ju nevie užiť. Potom som to, ale zase dlho ľutovala, lebo ma boleli ľadvinky a iné ženské záležitosti.
- po druhé milujem "dážď". Keď si ho v sprche pustím, tak mám problém z nej vyjsť von. Je to skoro také dobré ako kúpeľ.
Ako to máte vy? Vaňa? Sprcha?
Pekný dník a neutopte sa :)

4 komentáre:

  1. Já mám momentálně rozpoužívaných hodně sprcháčů.. Oriflame, Isana, Marks&Spencer, Nivea, Balea, Balea peelingový sprcháč.. už musím konečně nějaký dopotřebovat :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuu, tak to je iná zbierka. Držím palce s míňaním, aj keď ako poznám sprcháče - jeden minieš pribudnú dva :D

      Odstrániť
  2. Palmolive občas používam aj ja. S tým dove si ma prekvapila, že niečo ako spálenina? Ja som ho akurát minule vonala v obchode a krásne mi vonal, no velmi ma už neláka, ked tvrdiš, že tak divne vonal.
    Ja aktuálne používam napr. Playboy, ich sprcháče mi vonaju :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z Dove som bola prekvapená, aj som sa naň tešila, že ako pekne vonia, aj keď je to vanilka a potom smrdel. Ešte stále nechápem ako je to možné. Playboy sprcháče mi voňajú a nechápem prečo som ešte žiadny nevyskúšala. Ďakujem za tip. :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...