piatok 31. januára 2014

Januárové úlovky

Tento mesiac mal byť v šetriacom móde. A čo myslíte bol? Nie. Ale musím povedať, že som nekupovala nič čo by som nepotrebovala. Všetko, čo si kúpim mám premyslené, až potom to kúpim. Časom na blogu pribudnú nejaké moje nové wishlisty, aby ste videli/vedeli o čom momentálne uvažujem, že by som potrebovala, ale môžem len snívať alebo wishlistovať.

Čo mi január priniesol? Okrem nového roku, bolesti zubov (rastie mi zub múdrosti ani neviem ako dlho a stále sa mu nechce nadobro von), rožok s paštékou mi odlomil zo zubu, lieky od kožného mi urobili "obrovskú" službu (o čom bude aj článok), konečne som si urobila poriadny debilník na blog a všetko som si skoro dobre zorganizovala, takže by to tu malo frčať. Uvidíme. Január bol o nečakanom utrácaní na "debiliny" - lieky, zubár... Dúfam, že február ma viac poteší :)

Kozmetika:


Nivea detský šampón - keďže som si konečne dožičila luxus v podobe kvalitných štetcov musela som im dopriať aj niečo na umývanie. Zatiaľ len tento šampónik, ale už pokukujem aj po čističi na štetce od MAC, keďže ho Samanta odporúča. Možno je to len reklamný trik, ale keďže sa bojím, aby mi niečo iné nedoničilo štetce, tak chcem tento. Zháňala som ho aj na zahraničných stránkach, ale veľmi ma "potešili", keď som si prečítala, že posielajú len do Čiech a na Slovensko nie :D No čo asi sme iný. Nevadí. Takže, ak by ste mi vedeli poradiť, kde by som ho kúpila za nejakú rozumnú cenu budem rada.
Neutrogena krém na ruky - v Tescu ho mali za 5,- e to som si povedala, že nehrozí. V Kauflande som ho našla  za 4,- e, tak som si povedala, že skúsim, ale zatiaľ ma to za tie prachy nepresvedčilo. Som zvedavá.


BC Cannabis krém na tvár - našla som ho u jednej známej, tak som sa povypytovala, kde ho kúpila a keď mi povedala, že v malej drogérii u nás v meste bola som prekvapená. Dala mi na skúšku zo svojho krémiku a toniku, ale keďže ho bolo len kulik, ale aj tá troška ma presvedčila, tak som tam šla a kúpila tento krém, ale keď som si pozerala ich stránku nášla som si Aloe vera, čo by som chcela radšej skúsiť alebo antakne, ale keďže tu to nemali ešte skúsim PD, lebo z netu ma to objednávať neláka.


Paletka 180 očných tieňov - jedine očné tiene, ktoré som vlastnila boli čierne, tak som si chcela kúpiť nejakú peknú paletku. Rozmýšľala som nad MUA, Sleek a Urban Decay, ale za tie prachy mi to nestálo aspoň teraz nie. Viem MUA drahá nie je, ale cez net s poštovným 5,- e nehrozí. Táto má veľa tienikov a niektoré fakt krásne. Výdrž  je o ničom, ale dúfam, že po čase pribudne aj nejaká báza (, ktorú som ešte nemala) a hádam to bude lepšie.

Ostatné:


Čajík "ALOE VERA" - tento čaj mi kúpil Priateľ, keď sme sa boli výletuvať v Martine. Po ceste sme sa zastavili napapať v reštike a tam ich mali, tak som si jeden chcela dať, ale keďže som si ich všimla neskoro a mala som už objednaný zelený čajík, tak som si ho odniesla domov, ale čo bolo moje prekvapenie, keď mi doniesli ALOE VERA čajík? Že v ňom ani aloe vera asi nie je. Je na ňom napísaných miliónpäťsto príchutí, ale tak prečo tam napísali aloe vera a nie gebuziny a aloe vera? Jaj naštvali ma a ešte aj Priateľ, keď mi to hovoril, že to nembude aloe vera, to by bolo drahé. No tak, lebo čajík za 2,50 či koľko stál vôbec nie je drahý. Kašlať nato. Nabudúce budem vedieť.


"Kľúčik / čítačka" - netuším ako to nazvať. Priateľ mi to kúpil, lebo moja čítačka kariet na notebooku nefunguje. Takže určite užitočná vec.


Aroma lampička a čajové sviečky Kaufland - konečne sa mi/nám podarilo nájsť nejakú peknú, obyčajnú, ale zaujímavú aroma lampičku za rozumnú cenu. Hneď som zobrala aj balíček 50 ks sviečok a dali sme si ho s Polovičkou napoly.
Jasmín olejček - nevonia tak ako som čakala, ale je to príjemná vôňa.


Eukalyptus olejček - konečne sa mi ho podarilo zohnať, ale tuším ho nebudem použivať tak často, lebo strašne silno vonia a ani ta vôňa mi nie je príjemná, len s ňou budem raz za čas čistiť vzduch a zabíjať bacile.

Knihy:


Eloise Jamesová - Veľa kriku pre teba
Nora Robertsová - Sen v bielom
- viem sľúbila som si, že si nekúpim najbližších pár mesiacov žiadne knihy alebo aspoň kým neprečítam tie čo mám. Tie som ešte neprečítala, ale! (áno vždy sa nájde nejaké ospravedlnenie). Knihy mi kúpil Priateľ, takže som povedala, že to budú Valentínske knihy a po druhé Sen v bielom mi chýbala do zbierky (už len posledná časť a mám v knižnici svadobné kvarteto komplet) a Veľa kriku pre teba ma tiež zaujala dávnejšie, keď som ju videla na nete. Od autorky som ešte nič nečítala, tak som zvedavá čo to bude.

Občas som mala chuť január z kalendára vyškrtať, ale priniesol mi aj pekné veci nie len tie hnusné. Aký ste mali prvý mesiac v roku vy? Konečne piatok. Teším sa na moju Polovičku a oddych. Prajem vám pekný deň a krásny víkend :)

6 komentárov:

  1. Krém od Bione mám taky s konopné řady a musím říct, že jsem s ním velmi spokojená. Mám ten obyčejný, ale na tento extra výživný jsem se dívala taky. Chci si od této značky ještě dokoupit i další výrobky.

    Aroma lampičku si chci pořídit taky a hned na to i vosk od Yankee Candle, jelikož jsem tento produkt zatím nezkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemala som nejak na výber tento alebo proti vráskové. Na tie mám hádam ešte čas, tak som kúpila tento krém. Tak dúfam, že aj ja budem spokojná.
      Nápodobne. U mňa bol jeden z dôvodov kúpenia aroma lampičky, aby som mohla otestovať tie slávne sviečky prostredníctvom voskov. Už len sa k ním dostať. Som veľmi zvedavá, či mi budú voňať ako sú preslávené, lebo keď som ich ovoniavala, tak nič moc, ale možno, keď horia je to iná vôňa. :)

      Odstrániť
  2. Jen takový detail k Neutrogeně - její kouzlo spočívá v tom, že není až tak drahá vzhledem k tomu, že má dobrou kvalitu (za 4-5 eur skutečně ne), dobře se vstřebává a při nanesení správného množství nenechává mastné ruce ani minimálně. Jiné zázraky od toho fakt nečekejte.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vstrebávanie je naozaj dobre. Čo beriem ako veľké plus, ale mne šlo skôr o to, aby som sa nemusela krémovať každú chvíľu a nemala pocit suchých rúk. A ešte stále ma ten krém nepresvedčil, či je super alebo nič moc. Neviem sa rozhodnúť. Ďakujem za komentár :)

      Odstrániť
    2. Aha, tak pokud Tě dosud nepřesvědčil, tak v Tvém případě bude spíš nic moc, než super:). Je jasné, že to je vysoce individuální záležitost a pokud se Ti po použití ruce zdají přeci jen pořád trochu suché, nezbývá, než hledat krém, o kterém ostatní tvrdí, že je trochu mastnější, aby se to v Tvém případě zmixovalo do ideálního poměru:). Hezkou slunečnou sobotu.

      Odstrániť
    3. :( a ja som stále dúfala, že sa len potrebuje vžiť s mojou kožou alebo čo ja viem čo, aby začal robiť zázraky, ale tuším to fakt nebude nič pre mňa. Nevadí ešte je veľa krémov, ktoré môžu byť pre moje ruky ako malý zázrak. :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...