utorok 2. apríla 2013

Julie Garwoodová - Keď sa zaľúbiš



Anotácia:
Summer, pochádzajúcej z nekonvenčnej írskej rodiny, sa splní dievčenský sen: David najúžasnejší chlapec na svete, túži byť s ňou každý deň, každú minútu... Všetko ide výborne, až kým sa na scéne nezjaví spolužiačka Ann, ktorá zbiera chlapcov ako trofeje. Na bazénovej party, prirodzene, hodí siete na Davida. Ako má Summer čeliť takej vypočítavej potvore? A tak začne jedného dňa predstierať Davidovi nadšenie pre bežecké preteky. Komu by sa prisnilo, že David sa pridá k štafete! Summer sa hrozí chvíle, keď všetko vyjde najavo. Vtedy prichádza jej výmyselný starý otec s odvážnym plánom, ako zabrániť hroziacej katastrofe...

O knihe:
- obálka - modrá je dobrá. Konečne obálka, s ktorou sa niekto pohral. Je pekná.

Moje pocity:
- Po knihe som siahla len kvôli spisovateľke. Už mám od nej nejaké knihy. Je čitateľná,  tak som si povedala, ak bude zlá nevadí aspoň doplní zbierku. Ale na prekvapenie bola dobrá. Kniha je skôr pre násťročných, ale myslím, že aj starším sa bude páčiť. Mne sa rozhodne páčila a bolo to také príjemné čítanie.
- Prekvapilo ma, že to (pre mňa) malo takú hlbšiu myšlienku.
Po 1. keď už klamete, tak sa snažte, aby sa vaše klamstvá stali pravdou.
Po 2. minca má dve strany. Ak svoju rodinu pokladáte za rodinu plnú exotov, tak sa nato treba pozrieť aj z druhej strany, že síce sú exoti ale exoti, ktorý vás milujú a nikdy neprestanú. Pretože je to rodina. Ako sa hovorí krv nie je voda.
Po 3. a to najdôležitejšie človek sa musí mať rád taký aký je a nesnažiť sa meniť na niekoho iného. (Toto sa musím ešte len naučiť :D)
- Pri knihe som si zaspomínala na staré časy.
- Je vtipná, pútavo napísaná a hlavne veľmi realistická. Viem si prestaviť, že všetky tie decká, ľudia niekde žijú. Inak páčilo by sa mi aj nejaké to pokračovanie.
- Nič ma nesklamalo, práve že som bola príjemne prekvapená.

Za mňa:

3 komentáre:

  1. Krásna recenzia, ale kniha ma nejako neoslovila. Nie je to práve to, čo zvyknem čítať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)Ani ja také nečítavam :D ale na také oddychové čítanie, kde človek nemusí moc rozmýšľa je to dobre. Idem ti omrknúť blog čo čítavaš :)

      Odstrániť
  2. Od Garwoodovej som si zvykla prečítať jej historické romance aj sériu o Buchananovcoch a Renardovcov, ale túto knihu som ešte nečítala. Julia má ale zaujímavý štýl písania. Takže zjavne aj toto by mohlo stáť za to. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...