streda 3. apríla 2013

Jarná kefka



Snažím sa pravidelne (s ročnými obdobiami) vymieňať zubnú kefku. Takže na jar som vytiahla túto peknú zelenú. Jarnú trávičku. (Aj keď si nie som istá, či už je jar ale podľa kalendára, ževraj áno.) Od začiatku strednej (čiže už veeeľmi dlho) používam CURAPROX zubné kefky a nedám na ne dopustiť. Sú úžasne. Trochu mi predtým krvácali ďasná, ale s nimi to už mám v pohode (musím si zaklopať).

Toto troj-balenie sa oplatí


Zubná pasta. Tak na tie mám úchylku. Najradšej mám túto od Colgate. Raz za čas mám chuť skúsiť niečo nové, ale vždy sa k nej vrátim. Ale nie hoc akú Colgate. Ale trojfarebnú!!! Som hrozná. Viem, ale keď si vezmete, že je to ako keby ste ju jedli a aj pri jedle som prieberčivá. Tak prečo nie pri zubných pastách?
Občas si kúpim nejakú tu ústnu vodu, ale to si dám radšej tuhý cukrík alebo nejakú žuvku, lebo kloktanie mi robí problém. Vždy sa bojím, že to preglgnem :D
Používam aj medzi zubné kefky a zubnú niť, ale skôr nepravidelne ako pravidelne. Verím, že raz sa v tom polepším.

A čo vy a zuby? Aké vecičky používate na udržanie ústnej hygieny?

3 komentáre:

  1. Ja používam aj Listerine, potom ako sa mi začal tvoriť zubný kaz...a na túto ústnu vodu nedám dopustiť. Namiesto kloktania skús ju len tak premielať si v ústach :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip. :) Ja by som ale potrebovala takú vodu ako z reklamy, že ti to v ústach spraví bum, aby som vedela, že sa v nich niečo deje. :)

      Odstrániť
    2. Neboj listerine tak sakramentsky stípe, že budes vediet, že ti to niečo v ústach robí :D

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...