pondelok 4. marca 2019

mini Novinky na blogu v roku 2019

Nebudem sľubovať ako sa zlepším v blogovaní, že to bude pravidelné... Rada by som, ale momentálne som tak strašne zo všetkého unavená, že si nechcem robiť ešte aj s blogom starosti. Je to moje hobby. Je to niečo ako môj denníček prečítaných kníh. Chcela by som sa venovať aj iným článkom. Napríklad ako aj predtým cestovateľským... Ale proste nato musí byť chuť a teraz všetku chuť a silu venujem tomu ako prežiť.



Prejdime teraz k niečomu pozitívnemu na blogu a to sú NOVINKY:

- rozhodla som "vylepšiť" niečím blog/články. Chcela som pridať do článkov obrázky originál obálok, ale keďže som ich pri niektorých knihách našla viac, tak som sa rozhodla k originál názvu pridať odkaz, ktorý vás hodí na google a tam hneď uvidíte všetky obálky. Nemusíte si nič googliť a nemusí byť článok zahltený nie mojimi fotkami.
- taktiež chcem pridať aspoň orientačne (nie všade sa to dá určiť presne) z akého je kniha prostredia / obdobia (Anglicko, Londýn, stredovek, súčasnosť, 19. stor...)
- chcela by som pridávať citácie z kníh (asi nie vždy, ale keď ma tam niečo zaujme)
- chcela som zmeniť aj hodnotenie na pol pusinky, ale už teraz mám v tých pusinkách mišung a je to skôr len také orientačné, lebo sú 5 pusinkové knihy waw, omg a sú aj také, že to bola len veľmi dobrá kniha. Je to moje subjektívne hodnotenie, takže aj knihy s rovnakým hodnotením nemusia byť rovnako dobré. Hodnotím podľa svojich aktuálnych pocitov, málokedy porovnávam knihy a ich hodnotenie medzi sebou, ale sem tam sa to stane.
Takže som sa rozhodla na pol pusinky vykašľať, lebo aj tak je prvoradé slovné hodnotenie a pusinky sú len na rýchle priblíženie spokojnosti.
- chcela by som aj nejako pekne nafotiť knihy, ale niekedy som rada, že ich vôbec nafotím a popravde nemám ani nejakú inšpiráciu ako by som ich nejako zaujímavo, pekne nafotila. Jedine, keď pochádzajú z nejakej série, tak vtedy ich fotím spolu, ak mám aj iné knihy zo série, ale inak nemám nejako fantáziu asi.

Takto nejako by mali fungovať pusinkové hodnotenia:
5 - s touto knihou aj na opustený ostrov alebo bola fakt dobrá a môžem jej vyčítať len drobnosti
4 - kniha je dobrá, ale nespadla som z nej na zadok, možno mala menšie chybičky krásy
3 - priemer alebo ma v niečom sklamala
2 - niečo tam bolo fajn, ale asi to bola skôr slabota
1 - keby som jej dala 0 zaslúžila by si rituálne spáliť, ale asi mi jej bolo ľúto a dala som jej 1 pusu (ale jedna pusa znamená asi odpad)

Uvidíme, čo prinesie rok 2019 či už mne, vám alebo na tento blog :) Ale dúfam, že to bude krásne. Nie len vonkajškom, ale aj vnútorne.
Áno, viem, že už je marec (mesiac knihy), ale chcela som do článku pridať viac noviniek, ale nič také zaujímavé ma nenapadlo, takže možno budú postupne pribúdať na blogu nejaké novinky a možno nie. Uvidíme spoločne :)

:-* Krásny deň Vám všetkým praje jedna žltá kvetinka ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...