streda 5. decembra 2018

TAG - Nežijem len knihami

Páčil sa mi TAG nežijem len make-upom, tak som si spravila taký svoj vlastný - knižný. Už dlho ho mám napísaný, ale chcela som k nemu nafotiť pekné fotky. Nakoniec som si povedala, že nebudem čakať večnosť a chcem to sem dať teraz ako taký malý darček na Mikuláša namiesto sladkostí. Trochu som sa pohrabala v pc a našla som túto starú foto. Dúfam, že tu ešte nebola.




1. Sleduješ TV? Aký je tvoj obľúbený program, seriál?
- Televíziu pozerám skôr pomenej. Filmy a seriály pozerám na notebooku. Momentálne pozerám Shadowhunters a neviem sa rozhodnúť, či sa mi páčia alebo nie. Ale zatiaľ ich hltám. Milujem seriál Lucifer, ten chlap je úžasný. Čakám na novú sériu The 100 a aj Lucifera som rada, že sa ho podarilo zachrániť a budú sa točiť nové časti. Mám rada Teóriu veľkého tresku a tiež Pána času. Z filmov pozerám hlavne romantické a komédie, ale občas aj nejaké sci-fi alebo fantasy.

2. Varíš? Aké je tvoje obľúbené jedlo/dezert?
- Vareniu moc nedám, aj keď za chvíľu ma to už čaká a dosť ma to aj desí. Zatiaľ jediné, čo dokážem uvariť je kuracie soté, ale učím sa aj nové recepty. Rada by som sa naučila variť zdravé a chutné jedlá a dúfam, že v novom nebude iná možnosť a varenie ma začne baviť :D

3. Aká je tvoja vysnívaná práca?
- Fu. Momentálne som zase v štádiu, že hľadám novú prácu, ale musím povedať, že ta stará ma celkom bavila. Mala som super kolektív, baví ma práca v kancelárii za počítačom, ale páčilo by sa mi popritom robiť aj niečo v "teréne". Ale ak by som mala hovoriť o dokonalej vysnívanej práci, tak by to bolo asi niečo s knihami alebo s cestovaním. Neviem presne, čo by to malo byť, ale určite viem, že chcem, aby ma to bavilo a napĺňalo. Samozrejme aj uživilo. Taktiež je úžasne, keď máte kolektív, kvôli ktorému sa ráno tešíte do práce. Trochu dosť ma štve, že v mojom veku som ešte nezistila, čo by ma bavilo a čo by som chcela robiť na 110%.

4. Ovládaš nejaký cudzí jazyk? Akým jazykom by si sa chcela dorozumieť?
Ja neovládam poriadne ani slovenčinu :( Angličtinu sa stále drtím, ale neviem si v nej nájsť systém. Občas si pozriem nejaký film v angličtine, občas si prečítam nejaký článok. Momentálne mám rozčítanú knihu (už pekne dlho). Občas si opakujem slovíčka, ale nie je to nejaký každodenný rituál, ku ktorému by som sa rada dostala, aby som sa ju už konečne naučila poriadne, raz a navždy.
Okrem angličtiny by som chcela vedieť veľa jazykov. Takže dúfam, že raz porazím moju lenivosť a možno zo mňa bude taký mini polyglotik. Páči sa mi španielčina, taliančina, ruština a určite by sa našli aj iné jazyky.

5. Za čo utrácaš v kategórii "pre radosť", ak nie za knihy?
- tak ja sa snažím šetriť. Nie len teraz, ale aj predtým som bola taký typ, ale keď už zhreším, tak väčšinou s knihami a ak nie s knihami, tak si rada doprajem kvalitnú prírodnú kozmetiku. Momentálne míňam aj na oblečenie, ale keďže je to sekáčové oblečenie, tak to zaraďujem do oblasti šetrenie :P Určite by som rada míňala aj na prírodnú dekorativku, ale keďže nekradnem, tak nemôžem mať všetko, tak hádam pomaly postupne.

6. Zoznamuješ sa ľahko s neznámymi ľuďmi?
- Nie. Toto je jednoduchá odpoveď. Ja sa s ľuďmi zoznamujem hrozne. Som skôr taká tichá voda, ale zase keď sa s niekým zoznámim a mám ho rada, tak som na neudržanie a som taký malý crazy živel.

7. Čítaš radšej blogy alebo pozeráš videá?
- Zo začiatku som viac čítala blogy, ale teraz už nato nie je toľko času, takže skôr si pustím nejaké yt video a oddýchnem si pri ňom alebo popritom niečo robím.

8. Aká je tvoja najhoršia a najlepšia vlastnosť?
- Moja najhoršia vlastnosť je asi meškanie. To mám po tatovi. Ja dokážem meškať úplne všade. Aj keď sa snažím, ale zatiaľ som sa ešte nedokopala k tomu, aby som bola presná ako hodinky, ale páčilo by sa mi to. Ale aspoň som si našla výhovorku: Presnosť je výsadou kráľov, ale ja som princezná a tie môžu meškať :P
Moja najlepšia vlastnosť je asi tvrdohlavosť. Keď viem, že mám v niečom pravdu, tak som ochotná sa v tom hrabať až kým nenájdem nejaký dôkaz, že to tak je. Niekedy sa dokážem hádať, aj keď nemám pravdu :D ups.

9. Chodíš sa večer baviť do spoločnosti alebo máš radšej komornú spoločnosť?
- Momentálne nie je moc ani s kým chodiť von. Všetko sa to nejako domrvilo. Každý je niekde ďalej alebo zadaný alebo s deťmi... Takže smola, ale komorná spoločnosť mi tiež nevadí dá sa aspoň čítať.

10. Ak by si neblogovala, medzi aké činnosti by si rozdelila svoj voľný čas?
- Momentálne blogujem strašne málo, takže táto otázka mi príde trochu smiešno-smutná. Ale keďže milujem čítanie, tak by som určite viac čítala. Zlepšovala sa v obliekaní, robení účesov a maľovaní. Učila sa nové veci... Myslím si, že keď má človek systém a dokáže si určiť priority, tak sa dá venovať všetkému. Len ja patrím medzi lenivcov, tak zanedbávam všetko.


Dúfam, že sa vám článok aspoň trochu páčil. Mala som ho nachystaný už dlhšie. Trochu som ho oprášila a poupravovala odpovede. Som rada, že sa konečne už dostal von a nezhnil mi tu v "zásuvke". Takýchto odložených článkov mám rozpísaných ešte viac. Dúfam, že sa k ním nejako dokopem a vykašlem sa nato, či k ním mám nafotené nejaké pekné fotky alebo nie (alebo konečne niečo nafotím).

Prajem pekný zvyšok večera a dúfam, že ste poslúchali a máte umyté topánky ;)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...