pondelok 16. júna 2014

Zasa tu máme moje zážitky

A zase článok, ktorý tu mal byť piatok, ale nevydalo mu to, tak prišiel až v pondelok. Teda momentálne je nedeľa. Vedľa mňa odfukuje moja unavená Polovička, tak ja som sa rozhodla venovať Vám a pripraviť Vám na zajtra článok, teda pre Vás na dnes - pondelok. Poďme už radšej nato, skôr ako sa zapletieme do tých všetkých nezmyselných písmenok, ale ja zato nemôžem. Ja som v písomnej forme veľmi zhovorčivá. Môžte sa presvedčiť aj v mojich komentároch na iných blogoch, ktoré asi začnem vydávať ako články na blogu. Teraz už zážitky.

Štvrtok sme boli s maminkou na nákupy a u kaderníčky. Z tade mám hneď dva vtipné zážitky. Začnem tým, že sme kupovali tekutý prací prášok a samozrejme maminka mi dávala jeden po druhom ovoniavať. Prvý voňal pekne. Druhý fujky. A tretí mi pristál rovno v nose. Pretože ako mi ho išla dať ovoňať. Ja som sa naklonila (aby sa ona nemusela toľko naťahovať) a už som mala celý štupel na nose, v nose proste všade. Takže som mala modrý nos ako šmolinka a vyťahovala som si tú modrosť až z nosných dierok. Mama sa na mne samozrejme krásne zabávala ešte poriadne dlho. V slzách sa rehotala a behala po obchode. Ale keď môžem ja rada ľudí rozosmievam, len potom som musela ku kaderníčke s červeným nosom ako keby som pila.

Aby toho nebolo málo asi zabudla zatiahnuť štupeľ na onom prášku a tak som ho pekne povylievala nie len po zemi vonku pri košíkoch, ale aj po mojej sukni. Takže hor sa na wc v Kauflande. Tam som si nadvihla sukňu a čistila som si ju v umývadle. Aspoň, že to bol prací prášok a ja som si tak hneď umyla sukňu a aspoň, že bolo krásne horúco a za chvíľu bola aj suchá. A aspoň, že tam v tej chvíli nikto neprišiel a nevidel ma s vyhrnutou sukňou.

Potom som spravila už prvý Vianočný nákup :D Viem je to skoro, ale ja nakupujem po celý rok a tento nákup bol len taký malilinkatý na rozbeh. Takže nebojte sa nešibe mi z letných Vianoc ani z podobných trapošin, len rada nakupujem v predstihu. Nech si sviatky užijem v pokoji a nie naháňaním a tlačením v obchodoch. My drobci si musíme na takéto veci dávať pozor, lebo ľudia v tom ošiali si nás ani nevšimnú a rozdupú nás ako slony.

Potom sme išli kaderníčke. Mama sa nechala nafarbiť, ostrihať, vytrhať a nafarbiť obočie a ja keďže som skromnejšia :D som sa nechala len ostrihať. Síce trochu dosť, ale už to moje chúďatka vlasy potrebovali a asi k tej slečne začnem chodiť pravidelne. Konečne som si hádam našla TÚ pravú kaderníčku. Uvidíme. Spokojná som, len mi je smutnučko za mojimi vláskami, ale aspoň viem, že keď chcem vlasy až po zem musím sa o ne aj trochu starať. Takže teraz musím vygoogliť nejakú masku na mastné vlasy, lebo ten kokos na vlasy mi nejako nešmakuje a musím začať chodiť pravidelne kaderníčke.


Cez víkend sme boli s Polovičkou na Rudne na tuningu. Prvýkrát som na motorke trošku zmokla, ale len trošku. Ale bola to sranda ako mi kvapky plieskali o prilbu (o sklo) a roztekali sa po stranách sa mi páčilo. Ale to ako mi kvapkali na nohy sa mi už tak nepáčilo. Keďže v teple nosím na motorke len tenučké rifle, tak som to pekne cítila.
Potom sa vyčasilo a bolo pekne slniečko, potom dážď a chladno, potom zase slniečko, potom zase dážď. Tak sme tam ani dlho neostali (ani článok asi nebude, lebo sme fotili len na mobil. Ja mám len tri fotky a Polovička neviem). Počkali sme na slniečko, nasadli sme na motorku a išli sme domov. Po ceste nás to zase trochu chytilo, tak sme si sadli na kofolku. Nato všetko to bol pekný deň.


Snažím sa už konečne fotiť outfity, ale keďže ešte stále nemám zrkadlo (,lebo ho nemám kde dať). Nemá ma kto odfotiť, tak zatiaľ fotím aspoň takto na instagram. Ja som skôr za fotky na tele, lebo predsa len to vyznie inak ako takto na kôpke. Človek vidí ako to tej osobe sedí, či sa jej to hodí... Niečo je na vešiaku pekné a na človeku hrúza a niečo je na vešiaku hrúza a na človeku pekné.

Ďalej budem musieť obmedziť blogy, ktoré sledujem, aby som sa viac mohla venovať tomu svojmu. Je mi to trošku ľúto, ale zase určite sa na ne nevybodnem, len ich budem sledovať už len občas.

Tento týždeň sa môžte tešiť na recenziu knihy (utorok) a moju knižnicu (štvrtok) a uvidíme, či aj niečo iné stihnem.

Prajem Vám krásny dník a poriadne si ho užite. Ja si dolakujem nechty, dokončím články a mala by som porobiť aj ostatné veci, čo sa síce dajú odložiť, ale už som ich odkladala dlho. (Keby ste videli akú mám upratanú skriňu, aj izbu kvôli tomu :D).

2 komentáre:

  1. Všechno chci okomentovat, ke všemu se chci vyjádřit a úplně nejradši bych se natlačila (jsem malá) k vám na motorku, pak s vámi zašla na kofolku a dokud by nebyla sklenice prázdná, všechno bychom spolu probrali. :-*
    Jůha, tak Ty už máš (taky) první "vánoční nákup"? ;-) U mě už si ve skříni hoví tři "christmas" balíčky. To neříkám proto, abych Tě trumfla, ale proto, abys věděla, že v tom nejsi sama. ;-)
    Vsadím se, že super kraťasy, tričko i taštička jsou pěkné nejenom na fotce a na věšáku, ale taky na člověku. ♥
    A s tím omezením blogů to úplně chápu. Jeden čas jsem obíhala jiné blogy tak tvrdohlavě a masivně, že jsem pak, pokud jsem chtěla mít článek na svém, psala v hluboké noci (a kruhy pod očima se nedají jen tak zamaskovat). A navíc - blog(y) jsou radostí jen tehdy, pokud je jim věnováno času "tak akorát", nic se nesmí přehánět (zažila jsem hodně dnů, kdy venku svítilo sluníčko, kamarádi mi na okno házeli kamínky, abych šla na plovárnu a na zmrzku a já na ně volala "nemůžu, píšu článek na blog"). Na druhou stranu doufám, že můj bloček v Tvém zorném úhlu ještě nějakou dobu pobude. ;-)
    Pac a pusu posílá Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milá Vivi, tak to by bol úplne úžasný deň s tebou na motorke a potom kofolke :) Aj keď neviem si to predstaviť traja na motorke, ale dobrých ľudí sa všade veľa zmestí.
      S tými Vianočnými darčekmi si mi urobila obrovskú radosť :D Ja sa totiž vždy pasujem s tým, že nie som normálna, že nakupujem celoročne vianočné darčeky. Ale keďže v tom nie som sama, ale dokonca aj s tebou, tak sa vždy budem pri nakupovaní vianočných darčekov vytešovať dvojnásobne :)
      Ten koniec si krásne vystihla. Blog má byť zábava a nie niečo pri čom človek odloží nabok ostatné dôležité veci ako sú priatelia, rodina a život.Proste v prvom rade treba žiť, potom blogovať a až na konci sledovať ostatné blogy a nechať sa inšpirovať a nabíjať pozitívnou energiou.
      Ty sa nič neboj pokiaľ budú tvoje články nabité tebou, pozitívnou energiou a len tými najkrajšími vecami a fotkami teba budem čítať do smrti :)
      Ďakujem krásne Vivi a posielam :-*

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...