streda 2. apríla 2014

Marcové úlovky

Článok sa trochu posunul, ale konečne je tu.
Ako som tak rekapitulovala marec, tak bol naozaj bohatý. Aj na zážitky, aj na na nákupy. Ale zase čo sa týka blogu mám pocit, že som ho zanedbávala. Rozpísané články aj nápady sú, ale nejak sa mi to nedarí dostať až do konca. K veci. Ideme na rekapituláciu marcových úlovkoch.

Kozmetika:


Schwarzkopf Taft Keratin tužidlo a lak na vlasy
Neutrogena Hĺbkovo hydratačné telové mlieko
Nivea anti-perspirant invisible for black and white
Timotei balzám - všetko asi v akcii, v Tescu. Žiadne somariny, všetko potrebné. S týmto nákupom som spokojná, ale mohol byť aj väčší :D
Pleva pleťový krém na akné - tento krém mi kúpil tata v Trenčíne v zdravej výžive alebo čo to bolo. Tak som zvedavá, či to zatočí s mojím akné.
Freeman maska na pleť - som zvedavá aká bude táto maska, lebo som o nej čítala všeličo, aj dobré, aj zlé.


Gabriella Salvete Stars Blueberry Milk - nad týmito lakmi som slintala u Kristínky a konečne som aj ja ulovila jeden. Je naozaj úžasný, až nato, že u mňa je výdrž len tri dni, ale aj tak som spokojná.


Vosky Yankee Candle - nad sviečkami rozmýšľam už dlho, ale cena sa mi zdala dosť vysoká, takže som sa rozhodla vyskúšať vosky. Nerozpustený vosk vonia veľmi pekne, ale po roztopení vonia na mňa až moc silno, ale aj tak sú to zaujímavé vône, až nato, že na levanduľu povedala moja maminka, že to smrdí ako kadidlo na pohrebe a asi mala trochu pravdu.


Oblečenie:


Modrá košeľa - nejakú slušnú košeľu som hľadala už dávnejšie, ale nič sa mi nepáčilo a túto kráľovsky modrú (farbu sa mi nepodarilo bohvie ako odfotiť) som v obchode za 5 € nemohla nechať.


Bundička - s maminkou som zablúdila k činancom, lebo hľadala nejakú koženú bundičku na jar, ale nikde sa nám nič nepodarilo zohnať, ale aspoň ja som si u činancov ulovila túto bundičku za 3 €. Na venčenie si myslím, že bude fajn, aj keď potom čo som si ju doma obzerala možno nebude len na venčenie. Uvidíme.


Tenisky (LIDL) - na hrady, zámky, zrúcaniny ako stvorené, ale vystrašili ma aké sú ľahučké.


Lebková minikabelka - kabelku v takejto veľkosti som ešte nemala (som zvedavá, či sa do nej zvládnem zbaliť :D). Zaujala ma v BA na výstave motoriek a hneď som vedela k čomu ju budem nosiť.


Ostatné:


Prilba - ako vidíte poslúcham :D a dostala som od Polovičky novú prilbu. Aj keď sa mi moja stará páčila viac, ale aj táto je peknučká a hlavne menšia. Ešte som ju neotestovala v akcii, ale určite už čoskoro sa pôjde s nami previezť.


Knižnica a boxy - v BA sme neobišli ani Ikeu a kúpila som si konečne knižnicu a všetky moje knižky budú pokoje ako jedná veľká rodina a nie roztrúsené po celej izbe. Len dúfam, že ju nezaplním, hneď na prvýkrát. Už sa teším, keď ju postavíme (hovorím ako keby som ju išla stavať ja a nie Priateľ, ale ja budem aspoň veci podávať. Bude zo mňa zasa šarmantná asistentka:). Boxíky. Ešte neviem na čo ich presne využijem, ale určite sa hodia na tie všetky moje somariny, aby to u mňa vyzeralo upratanejšie :)


Knihy:

Čo by to bol za marec - mesiac knihy, keby som si nejakú nekúpila. No nie? A čo by som to bola za knihomilovníčku, keby to bola len jedna kniha :)

bazos.sk

Jayne Ann Krentzová - Koralový bozk
La Vyrle Spencerová - Prísľub lásky
La Vyrle Spencerová - Sladká bolesť
La Vyrle Spencerová - Hlas srdca
La Vyrle Spencerová - Nádherné svitanie
La Vyrle Spencerová - Odpustenie (túto knihu už mám, ale ako paperback a tie ja moc nemusím a ešte tam je aj siniminis písmo, tak som zhrabla aj túto)

abcknihy.sk

Catherine Coulterová - Divoká nevesta
Rexanne Becnelová - Búrka v srdci
Záložka Malý princ bola ako bonus. A musím povedať, že mám ďalšiu stránku, kde budem nakupovať knihy a to ich poštovné zadarmo musí nalákať určite každého a keď sa spojí poštovne zadara, darček v podobe záložky (minule to bol časopis) a knihy v akcii moje srdce piští a moja myseľ ho musí nasledovať.


Bonusová fotografia (pre osoby staršie ako 18 rokov, aj keď podľa mňa mladší neuvidia nič, čo by nepoznali:)


Marec patril aj okrúhlym narodeninám môjho tatina (ešte raz všetko najlepšie :-*) a tak sme si spravili takú mini rodinnú oslavičku a nesmela chýbať ani torta (za ktorú ďakujem mojej láske, nie nepiekol ju, ale vybavoval) a musím povedať, že sa nám veľmi páčila a pre oslávenca je ako stvorená a taktiež chuťovo 100 bodov. Ja na torty nie som, ale táto mi veľmi chutila. Vrch bol banánovo-čokoládový a spodok punčový. Nebola ani príliš sladká, taká akurát.
Musím ešte spomenúť, že aj reštika bola supriky. Pekne nám pripravili stôl a čašník bol milý ako vždy. Teda už dlho sme tam neboli, ale len preto, že cez víkendy majú väčšinou ekšn a vždy sme sa pri dverách otočili :(  A ešte niečo robia tam úžasný pizza chlieb alebo ako sa to volá. Milujem ten ich kurací. Niekedy viac ako pizzu.

PS: 1. apríl bol úžasný. Aj vy tak milujete prvo-aprílové žartíky ako ja? Vždy si z niekoho urobím dobrý deň :D Tento raz si ho spravili vodári aj zo mňa a vypli nám vodu. Veľmi vtipne hlavne, keď som sa potrebovala ospršiť a vyfešákovať na pohovor a bez vody sa to nedá. No čo prvý apríl ako sa patrí.

Prajem Vám krásny deň :)

2 komentáre:

  1. Milá Pampeliško, tak jsem se u tebe zase dneska báječně pokochala, vypsala si pár (knižních, kosmetických i seriálových) tipů a usmívám se od ucha k uchu (ty jsi totiž takové milé a zlaťúčké stvorenie) ;-).
    Měj se moc krásně.
    Pac a pusu posílá Vivi.
    PS: bonusová fotka - waw! ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Ďakujem za krásny komentár. a to Pac a pusu ach :) Na Gossip girl som kedysi frčala :) PS: a to ešte aká bola naživo

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...