piatok 4. apríla 2014

Piatkový nadprirodzený veget

K tomuto článku sa dokopávam už dlho. Mala som z neho také zmiešané pocity, ale keďže som na tomto seriáli frčala dve série a pozrela som si nejaké videá aj dopredu, hlavne koniec (neodporúčam to robiť nikdy, ale ja som stále nepoučitelná, aj teraz závisláčim na novom "seriáli" a zase na YT:) Takže pre moju závislosť na ňom, aj keď len chvíľkovú som vám ho sem musela dať.

Lost girl / Dívka odjinud

Trick, Hale, Dyson, Bo, Kenzi, Lauren
zdroj

Už od začiatku ma zaujali tie nadprirodzené bytosti, čáry-máry, dej, ale musím povedať, že tento seriál je šialený a niekedy až nechutný. Lietajúce hlavy, samá krv, obludy. To je vlastne v každej časti, len v niektorých je to naozaj už moc aj na mňa, ale aj tak som si seriál pozrela až do konca druhej série a keby bolo pokračovanie v češtine a nie ANJ s titulkami, tak si to možno pozriem až do konca.
Ale musím vás upozorniť! Nepozerajte si nič dopredu na YT ako to robím často ja. AJ tu som to spravila a zistila som niečo čo sa mi nepáči. Nebudem vám to prezrádzať, ale nahnevalo ma to. Takže uvidíme, či sa dostanem aj ďalej v pozeraní, alebo druhá séria to u mňa všetko ukončila, ale ak natočia pokračovanie, lebo to skončilo dosť divoko a bude sa mi pokračovanie páčiť dám tomu ešte šancu.
Teraz niečo v kocke o seriály.
Je tam kopec sexu (chlapec-dievča, dievča-dievča, viac ľudí...), krvi, mŕtvol, no fuj, ale aj tak sa mi páči. Mám rada tieto nadprirodzenosti. Tu sú to Fae a každá bytosť má iné schopnosti. Nebudem prezrádzať, kto čo ovláda, ale je to podľa mňa zaujímavé. Veď kto z nás by nechcel mať nejakú superschopnosť? Ja teda určite hej.
Seriál sa mi páčil, ale neviem či by som ho zvládla vidieť viac ako raz, lebo mám z neho dosť zmiešané pocity. Myslím, že za pozretie stojí, ale že by som si pri ňom oddýchla ani nie. Skôr som sa do neho zažrala, pozrela a stačilo mi.
Hlavná hrdinka je sympatická nie je o čom, ale hlavný hrdina. Chvíľku mi trvalo, kým som sa s ním vžila, lebo povedzme si pravdu nie je to hrdina príťažlivý na prvý pohľad. Aspoň pre mňa nie.
Trick mi príde veeeeľmi sympatický. Toho som si obľúbila skoro od začiatku. Rovnako ako Kenzi. Až na tú jej XXXXS postavu je úplne úžasná. To obliekanie, tie jej reči. Práve tá to tam všetko oživuje, spája. Bez nej by to bola nuda. Dúfam, že Kenzi a Hale skončia spolu, ale pochybujem. Lauren k tej sa nebudem vyjadrovať. Proste nie je mi sympatická. Niekedy tam má vážne otrasné vlasy. Ešte horšie ako ja keď si ich týždeň neumývam a to je už čo povedať.
Ešte jedna poznámka. Určite si ho pozrite v češtine. Videla som nejaké časti aj po slovensky a skoro som sa povracala. Skoro všetci tam mali také priteplené hlasy. Fujky. Hlavne na hlavnej hrdinke mi to vadí. V češtine jej ten hlas dodáva naozaj také, že som silná, sebavedomá ženská a v slovenčine je to síce žena, ale taká, že pri prvej bitke utečie do kúta a rozplače sa.

Poznáte tento seriál? Aký máte naň názor?
Prajem krásny víkend. Na mňa tu ešte čaká kopa opratých veci a kopa iného neporiadku, takže až potom u mňa začína víkend, ktorý ako to vidím budem tráviť pri novej seriálovej závislosti :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...