utorok 31. decembra 2013

Decembrové úlovky - ostatné

Vo včerajšom článku (TU) som vám ukázala čo mám nové v knižnici. Dnes to bude kozmetika, šatník a ostatné.

od Ježiška

- 16 GB USB kľúčik - konečne poriadny kľúčik, na ktorý zmestím hromadu filmov a môžem pozerať na tv

Kozmetika:


- mydlá - možno je divné dávať sem obyč mydlá, ale to levanduľové má podľa mňa peknú krabičku

na meniny

- tortička - na meniny od Priateľovej mami ma veľmi prekvapila a chutila ako pusinky

na meniny

- Dove set - od Priateľových rodičov

od Ježiška

- Bioderma Sensibio H2O micerálka
- Himalaya Herbals na umývanie tváre
- Garnier balzám na normálne vlasy Rozmarín a Oliva
- Colgate Max White One ústna voda

od Ježiška

- Loreal krém na mastnú pleť
- kokosový olej

od Ježiška

- spevňujúci lak na nechty Four Seasons
- púder Rimmel Stay Matte
- make-up Rimmel Stay Matte
- špirála Maybelline The Colossal Volume Express Cat Eyes

od Ježiška

- dvoje žiletky
- hubka na peeling

od Ježiška

- Espumisan
- Cemio kamzík - na kĺby, rada by som cvičila, aby som nepukala
- Elmex Geéle zubný gél

od ježiška

- osuška - už som si ju odsťahovala k Priateľovi. Fialovú nemám rada, ale povedala som si, že toto je levanduľová, takže sa mi páči.
- tekuté mydielko
- mandľový krém s vitamínom E na tvár
- tá taštička sa mi veeeeľmi páči. Milujem takéto prťavosti.

Tieto kozmetické veci som už naozaj nutne potrebovala, takže som rada, že mi Ježiško všetko doniesol. (Ok s mojou spoluprácou, ale ja keď môžem pomôžem :)

Oblečenie:

od Ježiška

- rifle - parádne elastické a majú aj zaujímavú farbu, opasok sa mi najskôr nepáčil, ale už som si naň zvykla, aj čierne punčošky, ale tie som nefotila


- čierne rifle


- šedé rifle - láska na prvý pohľad


- rifle - som zdedila po maminke, keďže ona ich nenosí. Aj vy praktizujete takéto obchody? Posúvate veci ďalej alebo prijímate posúvané veci? Ak je vec pekná a sedí mi vždy sa tomu poteším.


- pásikavé tričko



- broskyňový svetrík - farbu sa mi nepodarilo zachytiť, ale deň po jeho kúpe mali taký istý, ale v krásnej kráľovskej modrej :( Nevadí. Najskôr sa mi tie kamienky nepáčili, ale zdá sa, že tam dobre držia.


- homeless mikina - ukecal mana ňu frajer, lebo mne prišla ako prepálená niekde od kontajnerov, ale už si ma aj ona dostala


- dvoje body - takéto body som hľadala, tiež dlho buď sa mi nepáčili alebo nemali moju veľkosť a keď sa mi to konečne podarilo, tak som si pre istotu zobrala obe. To modro-zelené by som si normálne nekúpila, ale podľa mňa sa mi hodí. Tak prečo nie?!
- dve podprsky - tie som, ale nefotila, lebo sú také nudne obyč. čierna a biela, ale iné v mojej veľkosti čo by mi sedeli som nikde nenašla.

od Ježiška

- (teplé) ponožky nesmú chýbať - tieto som si vyberala sama, ale aj som nato zabudla, tak ma Ježiško prekvapil

Ostatné:

od Ježiška PRED

od Ježiška PO

- prívesok s perlou od Moničky na Ježiška - viac by ma potešila čierna perla (pre lásku), ale aj táto pre zdravie sa mi páči a mne sa veľmi zíde. Dúfam, že prianie sa mi splní. Táto perla je veľmi zaujímavý darček, ale nie pre ľudí so slabým žalúdkom, keďže si tú perlu musíte vydolovať z (asi) živej perlorodky. Tešila som sa, že mi ostane perla aj mušľa, ale keďže sa mi  zle otvárala, tak bola celá dolámaná. Samozrejme, keď si ju kúpite tak dostane 3 v 1. Perlu - prívesok s retiazkou, (ak ste šikovný) mušľu a želanie.

- samozrejme Ježiško mi doniesol, aj korunky, ktoré som si odložila a miniem ich na niečo (podľa mňa) rozumné :D

AAAAAAAA najlepšie na koniec. Som vďačná za všetky veci, ale z týchto som sa tešila najviac.


- Real Techniques tri sady - rozhodovala som sa medzi štetcami Zoeva a Real Techniques a nakoniec to vyhrali tieto. Tak sa teším, keď ich budem testovať, hrať sa s nimi a hádam sa naučíme spolupracovať a maľovanie bude už len zábava. :)
- pôvodne mali prísť, až v polke januára, ale aké prekvapenie som zažila, keď mi prišli asi druhý deň po Vianociach? Obrovskéééééé :D Tešila som sa ako blázen a ešte dlho potom som sa s nimi maznala.


- v balíčku ma čakalo prekvapenie - dva NYX lesky - na rúže, lesky moc nie som, ale tieto sa mi páčia a majú celkom slušnú výdrž.

December bol bohatý hlavne kvôli Vianociam a že som si toho dopriala, lebo výhovorka to mám pod stromček od seba sa mi páči :) Takže najbližšie mesiace sa nechystám už robiť nejaké väčšie nákupy. Ešte by sa mi zišli nejaké drobnosti ako tieľko, krém na ruky, očné tiene... Ale nič také veľké. Možno ak by som narazila na nejaké pekné topy.

Prajem  Vám nech všetko zlé ostane v starom roku a do nového roka idete s čistým štítom. Nech vám nový rok prinesie nové, príjemné zážitky a všetko čo si želáte.

Šťastný Nový ROcK :*

2 komentáre:

  1. • Značku Dove miluje moje mamka. Já od Dove miluju deodoranty + krém na ruce. A myslím, že jsem v minulosti měla i kondicionér a byl fajn..
    • Biodermu jsem teď dostala poprvé na Vánoce, tak se těším, jak s ní budu spokojená při dlouhodobějším používání. Zatím se zdá fajn
    • Kokosový olej si už musím pořídit ! Pořád to odkládám !
    • Stay Matte je pudr, na který nedám dopustit.. Makeup od Stay Matte jsem ještě neměla, ale uvažuji o jeho koupi..
    • Svetřík je nádherný !
    • RT ti závidííím :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za pekný komentár :) Trvalo mi dlho kým som sa k Bioderme dostala a som veeeeeľmi zvedavá, či je naozaj taká dobrá ako som všade čítala. Ale samozrejme som zvedavá ako budem spokojná aj s ostatnými vecami. :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...