pondelok 9. decembra 2013

Darčeky pobalené

Prečo nemám na blogu tipy na darčeky a ani sa nechystám také články robiť (aj keď nikdy nehovor nikdy)? Lebo ja pristupujem k darčekom tak, aby daného človeka potešili. To znamená, že toho človeka musím poznať. Čo ho baví, čo má rád... Preto nemôžem niekomu poradiť kúp otcovi knihu, keď otec nečíta. Kúp mame voňavku, čo ja viem nejakú korenistú, keď mama dáva prednosť kvetinovým...

Najskôr by sme mali pochopiť, že nejde o život. Chceme síce daného človeka potešiť, ale zase určite si nechceme robiť stresy. Preto treba ľudí počúvať, všímať si čo potrebujú, čo majú radi a podľa toho nakupovať. Aj keď musím priznať, že niektorým ľudom sa mi nakupovalo naozaj neuveriteľne hrozne, lebo som netušila, čo im dať, keď všetko čo potrebujú si kúpia alebo už majú.

Piatok som si spravila taký príjemný podvečer a balila som darčeky a samozrejme ako správna "blogerka" som vám to aj nafotila, ale samozrejme nie všetko, lebo chcem, aby to bolo prekvapenie na Vianoce a nie na blogu.


Do čoho balím darčeky? Do hocakého papiera čo kúpim v obchode, keďže nie som šikovnica, občas sa mi niečo vydarí, ale nepatrím k trpezlivým ľudom, takže ručné práce u mňa nehrozia. Ale aj tak si potrpím na baliaci papier a nesmú na ňom byť žiadne zdegenerované postavičky, ale pekné vianočné, milé postavičky. Či už Santa, soby, zvieratká alebo iné vianočné motívy. A čo vy a baliaci papier?


Ale jednu nádielku vám môžem ukázať a to je pre niekoho kto ju určite na mojom blogu neuvidí :) Takže tu máte môj nákup pre Piňďuška. Čo kupujete vy svojmu domácemu miláčikovi? Kupujete mu vôbec niečo?


Tu už je všetko pekne pobalené. No dobre nie až tak pekne, ale niektoré veci sa balia naozaj strašne. Nie je toho tak veľa ako by som chcela, ale každý jeden baliček je pečlivo vyberaný a kupovaný a balení s láskou. Už im chýbajú len vianočné kartičky, ktoré hľadám na nete a tlačím. Tento rok mi ich vytlačila Polovička, lebo naša tlačiareň je skôr netlačiareň :D Ale už som ich použila aj minulý rok a keďže sa mi páčia neodolala som ani tento rok.
Ako vyzerajú? Taká malá ukážka nižšie. Aké používate vy? Kupované, tlačené, vlastnoručná výroba? Používate vôbec kartičky?








Som rada, že som to všetko s darčekmi, tak pekne postíhala. Dala som si termín do konca Novembra a skoro som to aj dodržala, lebo posledné darčeky som nakúpila začiatkom Decembra, takže blázninec v obchodoch tento rok nezažijem. Vlastne ja som ho nezažila už pekne dlho, lebo nakupujem darčeky celý rok. Ako to máte vy s darčekmi? Patríte ku skupine, čo nakupuje na poslednú chvíľu, pomaly 24.12. alebo patríte ako ja k nakupovačom počas celého roka?

Ak ešte nemáte darčeky prajem príjemné nakupovanie a ak už ste nachystaný ako ja prajem príjemné pečenie a výzdobu stromčeka, domu, bytu a vlastne ešte čo k Vianociam patrí, lebo toto ma čaká tento týždeň.

Pekný deň. Nech sa nám vydarí všetko čo máme v pláne a hádam aj navyše :)

4 komentáre:

  1. Ty si teda šikulka :) Ja darčeky nemám ešte ani nakúpené a nie to ešte pobalené :D
    GIVEAWAY:http://karinvirag.blogspot.sk/2013/12/i-vianocna-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ale myslím, že aj ty si šikula, keď to všetko zvládaš na poslednú chvíľu. To by som mala iné stresy.

      Odstrániť
  2. Vyzerá to moc krásne, ja bohužiaľ neviem urobiť pekne zabalený darček z ničoho iného ako z knižky :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Popravde ani ja, ale prax robí majstra :D a taktiež pinterest je veľký pomocník :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...