sobota 30. novembra 2013

Novembrové (listopadové) úlovky

Nie je listopad pekné meno pre mesiac, teda ten kalendárni? Neviem ako vám, ale mne sa páči listopad, teda slovo, nie mesiac. Keďže zima nie je moje obľúbené ročné obdobie a dá sa povedať, že November je už zima, tak ho nemám až tak rada, ale zato December je o niečom inom, ale o tom až o mesiac.

Kozmetika:


- Mixa telové mlieko - rozhodovala som sa medzi Mixou a Physiogelou a vyhrala to Mixa. Zatiaľ som spokojná. Dokonca aj s pumpičkou, o ktorej som mala pochybnosti.
- Schauma šampón na mastné vlasy - kúpila mi ho maminka a inak ma prekvapila a potešila. Ešte som zvedavá, či bude fungovať.
- Colgate ústna voda - som zvedavá, či niečo vybieli, ale chuťovo sa dá
- Adidas antiperspirant - konečne som pochopila rozdiel medzi aniperspirantmi a deodorantmi.
- 2 tampóny z Kauflandu - minule sa mi zdalo, že boli lepšie, lebo teraz sa nejako divne rozpadajú. Takže ma kuštik sklamali.


- Oriflame hojivá a krycia tyčinka - najskôr som ju moc nechcela brať, lebo Oriflame už dávno nekupujem, ale nakoniec som neodolala pokušeniu a dobrým recenziám a testujem.
- Oriflame hojivý zázrak - vonia úžasne. Nie ako ten minulý a toto je jediná vec čo z mám z Oriflame rada. Momentálne som to začala používať na nechty a okolie a predtým som to používala ako balzám na doma, lebo vonku by sa mi do toho hnusilo pchať špinavé prsty.


- Curaprox zubné kefky - tieto majú konečne, aj také tie vrchnačiky alebo ako to nazvať. Taká cestovná ochrana. Ale zase ma naštvalo, že som nedostala na výber a len mi pichli jedny do ruky. Za tie prachy by som si hádam, aj mohla vybrať nie?

Oblečenie:


- telové pančušky - zvnútra sú trošku zateplené


- sobíkové legíny? - alebo čo to chcelo byť. Pre takéto ... neznášam nakupovanie na nete. To, že je to látka ako keby mi poslali staré, priesvitné, vyťahané tepláky no čert to ber nejako by som to prežila, ale že sú sobíkovia dole hlavou? To čo šilo päťročné dieťa? Ale ani by som sa nečudovala, ak je to výrobok made in China, čo je asi dosť veci na nete. Tak som sa na ne tešila, tak dlho im trvala cesta ku mne a h... z toho :( Som sklamaná.


- 3 podkolienky - výpredaje RoH. Od našich na meniny.
- psíkovské ponožky F&F- od našich na meniny. Ponožiek ani podkolienok nie je nikdy dosť.



- vínový svetrík - z tohoto som nadšená najviac. Dobre, je toho viac z čoho som nadšená, ale toto patrí medzi tie top vecičky. Nie je to bohvie čo, ale práve to sa mi na ňom páči. Obyčajný. Nevyčačkaný. Na gombíky. Krásna farba. Pekne tvaruje telo. Má vrecka. Takýchto úlovkov do šatníka by mohlo byť viac.


- biela čiapka F&F - najskôr som sa do nej zamilovala. Potom sa mi až tak nepáčila a nakoniec som jej neodolala. Dobre, že som počkala, lebo som vystihla výpredaje a stála ma niečo okolo 5e z 8e :) Je síce trochu "deravá", takže skôr image a brmbolec je trochu vypĺznutý, ale aj tak ju mám rada.


- "baranica" z F&F - alebo ako ju mám nazvať je tiež úžasná. Síce v nej nevyzerám bohvie ako, ale do krutých mrazov bude ako stvorené a bonus nemá len jeden brmbolec alebo dva. Má rovno tri chutné brmbolce. Zase sa s nimi budem hrať ako malé decko.

Mišung:


- vešiaky na opasky z RoH - síce sa mi nedajú zavesiť do skrine, lebo ju mám upravenú, ale konečne ich mám zavesené (viď obrázok nižšie), lebo neznášam krútenie opaskov alebo ohýbanie. Podľa mňa takéto vešanie je pre ne naj.



- činky - od Paliho k meninám (Už len začať cvičiť!). Sú síce len polkilové ale na začiatky v cvičení je to fajn (tých začiatkov som už mala viac. Tak dúfam, že sa mi už podarí cvičiť dlhšie ako len chvíľku.)



- chladiaca podložka pod noťas - od našich na meniny. Okrem toho, že aj poriadne chladí ešte aj pekne svieti. Tá druhá fotka je odfotená potme, aby ste videli ako svieti aj po bokoch. Ešte keby tak nevibrovala, ale to je skôr chyba mojej "rovnej" podlahy a ešte "rovnejšieho" stola.


- šálky (moja a Paliho) - kúpili sme si ich celá rodina, teda 4 kusy. Naši si do nich robia sáčkové polievky a ja občas čajík. Hlavne zelený je suprik do takej veľkej, lebo ten sa dá piť aj studený.

Kniha:


Lisa Kleypasová - Príď láska ku mne - objednala som ju z abcknihy a môžem odporúčať. Mali poštovné zadara. Ešte som k tomu dostala aj Historickú revue. Síce starú, ale aj ta potešila. Takže už mám tri online stránky, z ktorých môžem nakupovať knihy. Dostala som ešte aj záložku. Teraz v zime mi ladí k výzdobe :D

Ešte som nakúpila vianočné darčeky, ale tie sem nebudem dávať, aby bolo na Vianoce prekvapenie.
Kúpila som si aj nohavičky, ale tie sem tiež nebudem dávať, lebo sú to len také nudné gaťkoše. Žiadny pekný obrázok. Nič s čím by som sa chcela pochváliť.

Všimla som si, že mám také, že chudobné a bohaté obdobia na striedačku. Tento mesiac bol bohatý, aj budúci ešte hádam bude, kvôli Vianociam a potom zase bieda, ale nejak mi to nevadí. Ešte by som toho prijala viac, ale pomaly ďalej zájdem. Teda aspoň dúfam.
Dnes som mala bláznivý deň. Viac zlých ako dobrých zážitkov, ale aspoň bolo aj pár svetlých chvíľok. Akú ste mali sobotu? Dúfam, že menej šialenú ako ja :) Prajem pekný večer. Ja už len vystriem nožičky a idem pozerať tv. Užite si večer :)

4 komentáre:

  1. Pekné veci. Sobotu som mala v pohode. :)
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Dúfam, že táto sobota bude aj u mňa v pohode :)

      Odstrániť
  2. Ty legíny jsou super! O chladící podložce slyším poprvé a zdá se mi, že je to jen další marketingový tah :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. 5 eurové podložky sú možno ešte horšie ako marketingový ťah skôr tie mi prídu ako od šmejdov, lebo aj tých 5 e je veľa. Ale za normálne ceny sú podľa mňa podložky fajn investícia. Búčik sa tak neprehrieva. Táto chladí super. Chcelo by to ešte viac chladenia na stred, ale po bokoch je búčik pekne chladný a už si na ňom nemôžem ohrievať ruky ako predtým. :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...