pondelok 23. júla 2018

Sandra Brownová - Prílivy rozkoše



Anotácia:
Úspešná architektka Ria Lavenderová je posledná žena na svete, ktorá by sa dala opantať sladkými rečičkami a zvodným úsmevom. Na vianočnom večierku však stretne muža, ktorý obráti celý jej život naruby. Omámená romantickou atmosférou podľahne náhlej vášni. Po ôsmich týždňoch zistí, že čaká so šarmantným Taylorom dieťa. Presvedčí ho, aby si ju vzal, hoci si nie je istá jeho skutočnými citmi. Muž, ktorý má kľúč k jej srdcu pevne v rukách, však postupne otvára dvere nežnej láske a nespútanej vášni...


O knihe:
original - Tidings of Great Joy
- nepochádza zo žiadnej série
obálka - dobrá. Šaty som si predstavovala iné. Jeho vlasy sa mi nezdajú, žeby mali byť dlhé a ona mala čierne vlasy a nie hnedo-šedé. Ale inak je obálka fajn.

Moje pocity:
- 26. apríl. 2018 (4 hodinové čítanie)
- začiatok ma rozsekal. Príde za vami žena, s ktorou ste sa raz vyspali. Oznámi Vám, že je tehotná. Čo teraz?
- bolo to dobre napísané. Na začiatku nás autorka zaujme tým ako mu Ria opäť vtrhne do života a oznámi mu, že je tehotná a potom nám opisuje ako sa stretli. Síce mi to trochu vadilo, lebo som chcela čítať ďalej, čo jej on povie nato... Ale bolo to zaujímavé. Takto určite získala hneď na začiatku pozornosť. Aspoň tu moju určite a som rada, že tam dala aj to ako sa stretli a pochopili sme, že to nebolo len také rýchle skočenie do postele.
- veľmi sa mi nepozdávalo, keď ho požiadala o ruku, ale nebolo to zlé. Mala nato svoj dôvod. Ale ja som stará škola, takže asi tak.
- celá kniha je len o dvoch postavách na cca 99% knihy a o chémii medzi nimi ;) Na pár stránkach sme sa stretli aj s inými ľuďmi, ktorý sa tam len mihli. Jej rodičia mali tiež pár stránok, ale nič veľké. Čo ma trochu mrzelo, ale je to tenká knižka, takže keby sa tam rozťahovali dlhšie asi by sa tam všetci nepomestili.
- spojler! Neviem od ktorej strany som až do konca rumázgala. Pripisujem to aj neskorej alebo skôr skorej rannej hodine, ale skôr je to asi dejom...
- dialógy tam boli fajn. Také hašterivo, prekáravo, vtipné. Také ja môžem.
- dej sa odohrával v pár týždňoch, mesiacoch
- bola to skôr taká oddychovka. Rozoberalo sa tam materstvo, rodičovstvo, adopcia, dohodnuté manželstvo...
- mám rada štýl písania tejto autorky
- od začiatku do konca ma kniha bavila a zhltla som ju za jeden večer/ráno, aj keď koniec bol trochu zvláštny, ale milý
- niežeby som nemala o knihe čo napísať, ale ak by som napísala ešte o niečo viac, tak prezradím celú knihu. Ale aj keď je to tenká kniha, bola to dobrá kniha, ktorú môžem odporučiť.
- ale pozor veľa s.xu

Za mňa:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...