štvrtok 12. mája 2016

Marcové úlovky

Zatiaľ najhorší mesiac v mojom živote. Dozvedela som sa strašné veci, ktorým som nemala ako zabrániť. Len sa tomu poddať a veriť, že to má svoj dôvod. Ale ja nechápem aký. Spravila by som všetko, aby som to dokázala zmeniť, ale nedá sa to. Ale hovorím si, že všetko má svoj dôvod a raz zistím aký.
Poďme sa, ale pozrieť čo priniesol marec - mesiac knihy, pekné, ale knihy to nebudú :/


Kozmetika: 

parfums
Mont Blanc Legend - tata si kupoval voňavku (ja som vyberala), ale nestihla som ju odfotiť
Vzorky voňaviek:
- Mont Blanc Emblem 2x (už dávnejšie som dostala vzorku tejto voňavky a páčila sa mi, takže si ju dávam na zápästia a očuchávam sa a spríjemňujem si deň predstavou nejakého fešáka:)
- Marc Jacobs Daisy (na túto ospevovanú voňavku som bola zvedavá, ale zatiaľ ma moc neokúzlila)
Purity Vision - ružová voda - náhodou som natrafila na tejto stránke na túto vodu a za super cenu. V DM kupujem za tú istú cenu malé balenie v spreji, takže pri tejto 250 ml nebolo o čom, lebo som si ju tak, či tak chcela kupovať v DM.
Tangle Teezer - Salon Elite - ružový - tento nákup sa odohral hlavne kvôli tomuto krásavcovi. Už dlhšie som po ňom túžila a stále som sa nemohla dokopať k objednávke, ale konečne ho mám doma a testujem.
Medi Blanc - prírodná? zubná pasta - darček k nákupu

krasotika
E-style paleta očných tieňov (01 natural) - to bolo teda nenormálne vybrať si buď 01 alebo 02, ale keďže išlo o šetrenie, tak som si vybrala natural. Zatiaľ som ju mala na sebe len párkrát, ale aj tak sa mi zdá, že až taká kvalitná nie je. Nechcem predbiehať budem testovať dlhšie a uvidí sa.
E-style matný očný tieň (03 Bronze) - bol v akcii, tak som ho hneď hodila do kabelky a uvidíme, či som urobila dobre
Milani rúž Dolci - nechala som sa zlomiť zľavou a kúpila som si rúž, lebo som si prečítala, že má dobrú výdrž. Ale keďže sa mi farba nehodí, lebo to je skôr na nejaké baby, ktoré sa pekne opália a keďže ja som bleduľa, tak smola. Dúfam, že poteší človeka, ktorý ho dostane ako darček :)
- na Veľkú noc bolo poštovné zadarmo, tak som si splnila sen a kúpila som si e-style paletku

Essence Pure skin - pásky na nos - začína to byť u mňa stálica, ale aj tak som ešte stále len vo fázy testovania :D
Tic-Tac Mimoni - už dlhšie som ich hľadala a našla som ich v u nás v supermarkete


Oblečenie:

rukavice Route 66 na motorku - konečne som zohnala nejaké, ktoré mi boli na 99% dobré. Väčšinou sú všetky veľké a ja mám také malé ručičky, že bolo ťažké zohnať niečo na ne.


Ostatné:

Fotka sa pri týchto úlovkoch nekoná, lebo by som rada spravila taký mini room tour alebo nejaké také kúsky z mojej izby, takže sa mi zdalo zbytočne fotiť to na dvakrát.

písací stôl
9 šuflíková komoda - zmestila som tam kozmetiku aj dosť mojich všelijakých papierov
zrkadlo - konečne môžem fotiť outfity a to znamená, že sa musím zlepšiť v obliekaní
jablková veľká sviečka pre starkú, ale aj kvôli poháru pre mňa
- keď sme boli v BA na motorky, tak som to spojila aj s nákupom do mojej izby, aby som ju konečne skrášlila a už som ako tak spokojná. Už len nejaké menšie zmeny.


Marec je síce mesiac knihy, ale ja som stihla prečítať len jednu, aj to len takú malú love story - Hra s ohňom (Kay Hooper). Ale zato som si stihla nakúpiť nejaké "drobnosti" do izby a už sa mi naozaj pekne prerába na môj obraz :) Boli sme aj na výstave motorky a lode v BA v Inchebe. Proste celkom pekný mesiac, aj keď som teda obúchala dosť peňazí a až tak veľa veci som si nekúpila, ale stálo to zato.

Pekný večer :) Dúfam, že sa vám moje úlovky páčia a som rada, že konečne sa trochu rozbieham v blogovaní.

2 komentáre:

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...