piatok 24. apríla 2015

Piatkový fajnový veget

A zase tu máme piatkový veget (po sto rokoch, ale predsa). Takže si dáme taký tématický a to jednu vykopávku, ktorú mám celkom rada.


The Nanny / Chůva k pohledání


zdroj
Táto zo začiatku nudná anglická rodinka s otcom, ktorý zarába na živobytie, s tromi deťmi, s tak trochu drzím sluhom a s asistentkou, ktorá ide po svojom sympatickom šéfovi. Ich pokoj, nudu a škrobenosť naštrbí nová "chůva", ktorá je skôr predavačka, ale novej úlohy sa zhostí dokonalo, teda s občasnými chybičkami. Samozrejme nesmie chýbať jej priateľka, ktorá má o koliesko menej, jej stará mama, trochu senilná, ale veľmi vtipná postavička, jej nenažratá matka, ktorá vyčuchá jedlo aj na kilometre ďaleko a ešte jej otec, ktorému sme za celý seriál videli tak parochňu (ale ku koncu sa s ním normálne, že stretneme - bola som prekvapená).

Čo ma na tomto seriály tak bavilo?
Bolo toho viac. Napríklad to bláznive Franino oblečenie. Možno to bolo na tie roky normálne, ale aj tak mi to prišlo niekedy (dosť často) uletené.
Takisto Niles tam bol zábavný. Niekedy bol taký drzí (ale nikdy nie zlý, možno len k slečne Babcock, ale co se skadliva to se rado miva), že som neverila, že by takého sluhu mohol niekto naozaj zamestnávať a ešte k tomu tak dlho.
Návštevy jej rodiny mi prišli extrémne. Niekedy sa správali ako by tam bývali, ale bez nich by to bola nuda.
Ako v každom dobrom seriály nechýbali ani celebritní hostia - Pamela Andersen, Woopy Golberg, Elton John, Cher, Coolio...
Musím povedať, že som celý čas nie úplne chápala čo riešia na jej hlase, takže odporúčam pozrieš si nejaké video v originále :D Slečna Fine tam ma naozaj divoký hlas, to by nenadaboval nikto a neviem, či by sa to dalo aj počúvať, ale ako herečka je parádna.
Podľa mňa úplne vydarený seriál a dá sa pozerať stále dokola, aspoň mne to ide.


Nakoniec si dáme niečo úsmevné - aspoň pre mňa.



Tento článok som nenormálne dlho odkladala. Už som ho mala skoro nachystaný, stačilo porobiť nejaké drobné úpravy, ale najskôr sa mi zdalo, že je to starina, potom som si povedala, že sa mi nechce, ale konečne som to zvládla a dokončila ho, takže dúfam, že aspoň niekomu sa bude páčiť, lebo ja mám tento seriál rada a vedela by som ho pozerať dokola. Pekný deň a užite si víkend Pampe :)

PS: Celý seriál si môžte pozrieť TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...