nedeľa 7. decembra 2014

Novembrové úlovky

Článok mal byť už minulý týždeň nedeľu, ale nevydalo, keďže som nemala fotky a ani čas (preklad: bola som lenivá), takže ho tu máme dnes.

V Novembri sa nič také nedialo. Aj keď stále som niečo vybavovala, behala a nestíhala, ale boli sme aj na menších nákupoch v Trenčíne, Nitre (tam sa nám to úplne nevydarilo podľa predstáv), takže ja už mám všetky Vianočné darčeky nakúpené, zabalené a čakajúce na poličke. Ešte nejakú maškrtu pre nášho malého trhača a samozrejme niečo veeeeeeľke pre mňa, lebo nesmieme zabúdať ani na seba.


Kozmetika:


Hesh, Multani Mati, minerálny íl (net) - takúto masku, že urob si sám som ešte nemala a keďže som lenivec som zvedavá ako ju budem používať a či mi aj pomôže
Cien men, gél na holenie (LIDL) - predtým som mala len peny a teraz som sa rozhodla skúsiť gél
Alverde, telové masielka (DM) - masielka sa mi rozkotúľali a zostalo mi len jedno aj to s takým pokazeným uzáverom, takže sa nedá zavrieť, lebo sa stále pretáča, ale to je jedno. Masielka pekne voňajú a s tým mojim si krémujeme ruky aj ja, aj priateľ pred spaním a aj keď vonia, tak mu ta vôňa nevadí a ani mne.
Guma na cvičenie (net) - ešte som s ňou poriadne necvičila. Najskôr si musím pozháňať nejaké cviky ako to vôbec funguje a čo s tým mám naťahovať.


Oblečenie:


Bundička (Gate) - bundička neprežila pranie a na pleciach sa mi trochu potrhala, takže teraz buď to budem nejako kamuflovať alebo neviem.


Ostatné:


Čierne bezdrôtové slúchadlá
Fialové bezdrôtové slúchadlá - obe som dostala od našich. Neviem načo dvoje, ale nevadí. Fialové dostali k cigaretám a čierne si nepamätám, kde kúpili.


Magnetická záložka (papiernictvo) - dostala som ju od maminky a bola som z nej vytešená ako malá. Záložky môžem a táto vyzerá, že sa neponičí, tak rýchlo ako tie papierové. A ešte je na nej aj chutná žabka a pekný nápis. Takže myslím, že pre knihomila pekný darček.


Vianočný baliaci papier (Lidl) - no nie je chutný? A za tie prachy je tam aj veľa papiera.

výhra v GW od Moniky na blogu monicainessence

Gabriella Salvete, púder a make-up - najviac som bola zvedavá na make-up, ale teda na akné to nie je bohviečo. Možno keby mal lepšie krytie, ale odtieň mi sadol lepšie ako by som si ho kúpila sama. Zatiaľ testujem a uvidíme ako si sadneme.

výhra v GW u Bašky na blogu biobeautysk

Jennifer L. Scottová - Lekcie Madam Chic - túto knihu som si pridala do wishlistu, len čo som si o nej prečítala na blogu u Vivi a keď som ju vyhrala veľmi som sa potešila, že sa z nej na mňa možno niečo nalepí, ale keďže mám momentálne blázninec, tak som sa v jej čítaní ďaleko nedostala
Panier des sens, krém na ruky -  krémik som dostala ako bonus, ale krémiky sa u mňa nikdy nestratia a tento mi vôňou strašne pripomína môjho tatu, aj ten používa všelijaké mastičky a potom vonia takto, ale vôňa je to príjemná a ten obal :*

výhra od Biodermy

Bioderma Atoderm, balzám na pery - na facebooku Biodermy som si zasúťažila a vyhrala som balzámik a keďže balzámiky dosť používam, tak som sa potešila a ide zima, bude mráz, určite sa hodí.


Knihy:


J.K. Rowlingová - Harry Potter a väzeň z Azkabanu 3
Truman Capote - Raňajky u Tiffanyho
- jeden pán mi daroval knihy. Ja som si nechala len dve a ostatné som posunula priateľovej mame. Inak netušila som, že Raňajky u Tiffanyho je aj kniha.


V novembri som najviac míňala na vianočné darčeky a v decembri sa v nakupovaní spustím a kúpim si vianočné darčeky, len a len pre seba :) Ako to máte vy s darčekmi pre seba? A čo ostatné? Nakúpené? Pobalené?

Prajem Vám krásnu nedeľu a dúfam, že ste poslúchali a Mikuláš doniesol veľa sladkostí, ovocíčka a všetkého možného :) Mňa teda prekvapil peknou nádielkou v topánkach (aj keď hanba mi, lebo som mala topánky špinavé ako Murko, takže tento týždeň mám za úlohu poumývať si všetky topánky a letné už všetky schovať:)

2 komentáre:

  1. Ta sluchátka a guma na cvičení jsou boží. Nutně potřebuju sluchátka, zvlášť bezdrátová. Koukám, že jsem si o ně zapomněla říct na Vánoce. A ta guma...well, asi jen pro ten pocit. Pro vnitřní ujištění, že KDYŽ BUDU CHTÍT, budu si moc povolené partie těla zpevnit. Vždycky potřebuju mít (zvlášť po Vánocích) nějaký záchytný bod pro své neřízené obžerství :-)

    Krásné svátky!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dnes som s tou gumou skúšala cvičiť a mala som pocit, že mi vystrelí oko, takže ja som z nej mala "super" vnútorný pocit :D Uvidíme čo s ňou bude ďalej.
      Slúchadlá som myslela, že poslúžia hlavne, keď ja chcem počúvať niečo a priateľ niečo iné, takže jeden si dá slúchadlá, ale nakoniec sa na ne len práši, lebo sme lenivý pripájať ich k pc. Lenivosť nadovšetko :D Ale raz za čas určite poslúžia.
      Ja mávam tiež na Vianoce výčitky svedomia, že sa prepchávam hlavne sladkým, ale potom ich zajem :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...