pondelok 1. decembra 2014

Moja 1. giveaway

A hneď vianočná.

Giveaway som nechcela robiť, lebo som si nechcela naháňať followerov/sledovateľov/čitateľov cez súťaže, ale keďže som si už viackrát vyskúšala aká je to radosť niečo vyhrať a ja rada robím ľuďom radosť, tak som sa rozhodla kašlať na všetko a jednu peknú giveaway usporiadať.

Ale aby to nebolo také jednoduché a aby to bolo naozajstné vianočné prekvapenie. Nebudete vedieť o čo sa súťaží. Takže dúfam, že máte radi prekvapenia.




Najskôr som chcela niečo kreatívne, aby ste mi poslali nejakú zaujímavú fotku, ale nebudem túto prvú giveaway komplikovať a dáme si jednoduché pravidlá.


Podmienky:

1. Môžte ma sledovať na 3 kanáloch (GFC, FB, INSTAGRAM) a za každý jeden si môžte dať komentár. Vysvetlenie sledujete ma cez GFC šup jeden komentár, sledujete ma aj na fb šup komentár, sledujete ma instantne šup komentár. Takže ak ma sledujete všade môžte si dať 3 komentáre pod TENTO ČLÁNOK. Dúfam, že sme sa pochopili. :)

ŽREBOVAŤ BUDEM LEN Z KOMENTÁROV POD TÝMTO ČLÁNKOM!

2. V každom komentári treba uviesť svoje meno pod ktorým ma na danej lokalite sledujete a email. Kto neudá email (nemusíte ak nechcete), tak musí sledovať vyhodnotenie a napísať mi maila sám.

3. Napísať mi, čo sa Vám u mňa páči, ktoré články radi sledujete. Napísať mi, čo sa Vám tu nepáči, čo by ste zmenili a poprípade aj ako.

Zapojiť sa môžu baby zo SR aj ČR. (Je mi ľúto, že to nemôže byť celosvetové, ale keď som pozerala poštovné, tak to sa jednoducho nedá.)
Súťaž potrvá od 01. 12. 2014 do 13. 12. 2014 do polnoci. V pondelok 15. 12. 2014 sa dozvieme meno výherkyne.
Žrebovať budem buď ručne alebo cez random. Uvidíme koľko sa vás prihlási a koľko budem mať času.

Po vyhlásení víťaza/víťazky (teda, až keď si otvorí balíček) sem pridám o čo ste mohli súťažiť :)

Držím Vám palce v giveaway a dúfam, že Vás balíček poteší. Snažila som sa vyberať veci, ktoré by urobili radosť mne. Prajem Vám krásny večer :)

1 komentár:

  1. Ahoj, sledujem ťa na GFC - meno Lucia Kaločaiová, email: red_flower@azet.sk a aké super, že súťaž trvá do mojich menín :) a žrebovať budeš na moje narodeniny :) tento rok to už bude okrúhla 30- tka, ale ja tomu hovorím druhá 18-tka :) Páči sa mi ako píšeš, veľmi dobre sa to číta a zaujímajú ma aj tvoje výlety.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...