streda 27. novembra 2013

Garnier Essentials pleťová voda s výťažkom z hrozna

Kozmetické články som už nechcela robiť, lebo keď pozerám iné blogy, tak niektoré tie slečny naozaj vedia o čom píšu a ja ako laik som nechcela trapošiť, ale nakoniec som zmenila rozhodnutie. Pojmem to ako formu môjho denníka alebo niečo podobné. Proste, aby som vedela, čo som už používala a ako sa mi to páčilo.
Dúfam, že sa postupne v kozmetickej oblasti zlepším a bude to vidieť, aj na mojich článkoch, ale hlavne na mojej tvári, tele, vlasoch. Na celom mojom ja :)


O výrobku:
- osviežuje a tonikuje pleť
- osviežujúca vitamínová pleťová voda pre normálnu a zmiešanú pleť s detoxikačným výťažkom z hrozna a pro-vitamínom B5 zbavuje pleť posledných nečistôt. Vaša pleť je čistá, svieža a tonizovaná.
Použitie: Nanášajte pomocou vatového tampónu na odlíčenú pleť.

Môj názor:
- kedže mám problémy s akné dostala som odporúčanie, nech vyskúšam nejakú pleťovú vodu. Už som používala pleťovú vodu z ruží, tak som pre zmenu siahla po tejto hroznovej.





- cítiť, že mi to s pleťou niečo robí. Akoby vysušuje, lebo mi stávajú chĺpky dupkom.
- používam ju večer po odlíčení a po umytí
- zaujímavá vôňa





- znovu by som si ju nekúpila. Neviem nejaké zázraky som nevidela. Akné bolo kade-tade a nezlepšilo sa to.

Za mňa:

1 komentár:

  1. • Tady se přesně ukazuje, že každému výrobek vyhovuje jinak :) Já mám tuto čistící vodu hrozně moc ráda.. pleť mi krásně vyčistí, nádherně voní a pleť mi nevysušuje.. prostě super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...