streda 6. novembra 2013

Brmbolcové záložky

Dnes to bude taký inšpiračný článok. Z dielne urob si sám alebo pre šikovné ručičky, ale aj pre ručičky, ktoré nie sú až tak šikovné.

fotka stiahnutá zo stránky

Tieto brmbolcové záložky som videla už dávnejšie na face, ale nechápala som ako ich urobili. Teda brmbolec urobiť viem (ja ho ale robím cez papier, nie na ruke, ale každý podľa seba), ale nevedela som čo založili do knihy? Objav ma potešil. Teda ako sa to vezme. Potešil, lebo je to jednoduché. Len kúsok bavlnky. Nepotešil, lebo som si neni istá, či to bude fungovať dobre. Uvidím.
Cez víkend by som si k tomu rada sadla a uvidím čo vyčarujem. Teda ak nájdem vlnu, bavlnu (alebo ako sa to volá), lebo som si neni istá, či som ju vyhodila alebo niekam odložila.

Prikladám vám aj návod zo stránky dobreradyanapady. Ak ju nepoznáte, tak skúste pokukať. Ja ich sledujem skôr cez fb, ale majú tam zaujímave vecičky. Len škoda, že ja nemám tak šikovné ručičky, aby som mohla robiť také DIY veci.

Ešte taká menšia vsuvka. Dlhšie už rozmýšľam o zmene dizajnu na blogu, takže v priebehu tohoto týždňa by som sa mu chcela povenovať. Takže sa nevyplašte, že tu budú už Vianočné, snehové motívy. Nebola som si istá, či už mám strašiť so zimou, ale keďže za mesiac tu máme Mikuláša udeľujem si povolenie.

Pekný dník a dúfam, že inšpirujem aspoň niekoho, lebo ja bambuľky milujem.

PS: Frajer mal úžasnú čiapku - ručná výroba od jeho babky. Čierna a na konci dlhej šnúrky bol brmbolec, ale stratil ju :( Tú som si zamilovala. Trochu od veci, ale tu čiapku som musela spomenúť, lebo bola fakt ňuňu. Hlavne preto, že som sa rada hrala s tým brmbolcom a on tak pekne krúžil okolo hlavy.

3 komentáre:

  1. To je nádhera. Mám moc ráda podobné nápady a tyhle záložkové bambulky se zdají jako krásný dárek do vánoční punčochy ;-).

    Giveaway Starbucks

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ako darček ma to nenapadlo dať :D Ďakujem za typ. Taká chutná maličkosť a ešte aj užitočná. To určite poteší :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...