piatok 18. októbra 2013

Účes ala Pája

Účesy, účesy, ach tie účesy.
Najčastejšie nosím rozpustené vlasy, lebo účesy mi robia problém. Samozrejme chce to len prax. K čomu sa hádam raz dostanem.

Keď pridala Pája na YT tento účes vedela som v čom pôjdem sobotu na oslavu. Síce sa mi nepodaril úplne najdokonalejšie a ani fotka nie je bohvie čo, lebo už som sa ponáhľala. (Inak som rada, že som účes odfotila aspoň som si všimla gumku a dala som ju preč:) Máte nejaký trik na baby vlasy? Lebo aj to som si všimla, že vyzerá desne.



Aby to nebolo len o mojom účese, ktorý som sem chcela dať už pred 2 týždňami, ale moc sa mi nechcelo, lebo s ním nie som až tak spokojná, ale začiatky sú ťažké. Takže by som vám chcela spomenúť túto holku a nie len ten môj prelomový účes.

Pavlinna17


- je z Čiech a jej videa mám veľmi rada
- je milá, usmievavá a srší z nej dobrá nálada a energia
- tancuje a učí tancovanie
- o čom sú jej videá? Kozmetika, oblečenie, niečo pod zub, zumba, vlogy z vystúpení jej slečien, jej pobyt v USA, ukazuje nám svoje úlovky z obchodov...
- najnovšie má otvorený e-shop, ktorý vyzerá lákavo

Sledujete túto slečnu? Ak nie dúfam, že som vás nalákala aspoň si ju obzrieť. Mám problém s hľadaním dobrých, zaujímavých a hlavne sympatických videí na YT. Teda čo sa jedna slovenskej a českej scény.
Keď sa to tak vezme sledujem len dve "naše" baby. Ale nenašla som zatiaľ nič také sympatické ako sú oni. Nabudúce spomeniem, aj druhú slečnu.

Pekný večer a vííííííkend. Konečne je víííííkend :)

2 komentáre:

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...