streda 16. októbra 2013

Kde kupujem knihy



Na internete nakupujem veľmi málo. Keď už niečo, tak knihy. Najčastejšie na Bux-e alebo Martinus-e.
Bux má super súťaže, či už bleskovky, pátračky, víkendové, pondelkové alebo knihy za koment. Často mávajú zľavy, aj keď nie nejaké extrémne.
Rada si čítam recenzie, či už na Bux-e alebo na Martinus-e. Buď ku knihám, ktoré by som si chcela kúpiť alebo som si už kúpila. V recenziách mám radšej Martinus, lebo tam sa dá zaškrtnúť, keď pridávate komentár, či prezrádza niečo dôležité z deja. Potom je už len na vás, či si ten komentár otvoríte a prečítate alebo nie. Ja tie komentáre čítam, až keď mám prečítanú knihu.

Naživo mám dve obľúbené kníhkupectvá, lebo tam majú úžasné zľavy. Len škoda, že ani jedno nie je u nás v meste, ale má to aj výhodu - aspoň ma nezruinujú. Najčastejšie sa mi podarí dostať do Topoľčian do Knihy a občas do Prievidze - Knihy pre každého.

Skúšala som aj bazoš, ale na fotkách a naživo je rozdielna kvalita. Teda aspoň mne sa to stalo a zapodievať sa posielaním kníh späť a riešením toho. Som to radšej vzdala. Určite nie však navždy, len zatiaľ. Veď niektoré knihy sa inak ani zohnať nedajú :/

Kde nakupujete knihy vy?
Prajem pekný upršaný deň. Možno s čajíkom a dobrou knihou v teplúčku a možno na romantickej prechádzke v daždi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...