streda 9. októbra 2013

Moje náušnice

Neviem ako vy, ale ja milujem šmejdenie. Samozrejme nie to, že k niekomu prídete na návštevu a leziete mu do skríň, šuflíkov... Ale keď niekto niečo ukazuje, tak si to rada pozriem. V dnešnom príspevku vám ukážem moje náušnice. Nie je ich veľa, ale aj z toho nosím len pár kúskov. Práve pre moju nerozhodnosť, prieberčivosť nemám rada ani nakupovanie náušníc. Väčšinu z mojich aktuálnych som dostala. Ideme nato:

Visiace náušnice sú moji favoriti


- ružové slzičkové som dostala od Priateľových rodičov z dovolenky v Tatrách (vyberal jeho oco). Najskôr sa mi nepáčili, ale teraz ich milujem a nosím ako vôl kožu.


- zelené kvetinky som si kúpila u kamarátky. Na zelenú moc nie som, ale pár zelených veci v šatníku mám, tak som k ním chcela, aj náušnice.


- čierno-biele korálkové mi vyrobila kamarátka. Inak na korálky moc nie som, ale tieto mám rada.


- kvietkované sme si kúpili s kamarátkou na potulkách po meste. Ona modré a ja oranžové.


- krížikové som dostala od uja z Anglicka. Zase rovnaká story - na začiatku sa mi moc nepáčili, ale teraz sú moja srdcovka.


- krížiky. Som si kúpila nedávno a trochu ma prekvapili. Na obrázku vyzerali lepšie ako naživo, ale nosím ich rada. Pekne sa hompáľajú.


- listy. Boli lacné (veľmi lacné), tak som si ich kúpila. Nepáči sa mi, ale keď cinkajú vydávajú taký plechový zvuk. Takže ich nenosím často, ale k nejakým indiánskym outfitom sa mi páčia. (Mám také len jedno triko, aby ste sa nezľakli.)


- stoličky boli kupované spolu s ručičkou a nožičkou. Nožička sa mi stratila a tie boli fakt krásna dvojica. Ručičku som si nechal, lebo sa mi páči. Stoličky nosím len občas, lebo sú to taký crazy kúsok. Ale kedysi som bola dosť crazy, teraz slušniem.


- ružové, aj červené nosím, tak raz za sto rokov. Neviem kupovala som ich, lebo boli lacné, ale už sa mi nepáčia. Nechávam si ich, že možno raz sa mi budú páčiť, lebo ja občas mením vkus asi podľa počasia alebo neviem.


- tieto som si kúpila, lebo sa mi páčili. Vyzerali ako lízatka, cukríky, ale na uchu vyzerajú podľa mňa divne.


- tieto nosím občas v zime. Páčili sa mi, lebo boli také chlpatučké, ale kruhové náušnice mi moc nejdú a trochu mi, aj zavadzajú.


- zo stužkovej. Na poslednú chvíľu, za posledné prachy. Takže teraz sa divím ako som takú hrúzu mohla dať na seba.


Prichádzam na chuť, aj týmto malinkým


- YES, NO mi kúpil frajer teraz v Terchovej na fesťáku. Páčia sa mi, dá sa s nimi odpovedať na otázky.
- ružové lebky mi doniesol Priateľ zo zrazu (tuším minulý rok). Prídu mi trochu také Monster High, aj keď im chýba mašlička.


- srdiečka sa mi veeeľmi páčili a potrebovala som náušnice na bratrancovu svadbu, tak mi ich tata kúpil, ale boli na môj vkus trochu drahé.
- zelené a červené sme kupovali na dovolenke v Košiciach. Zase boli lacné, tak som ich tam nemohla nechať a sú také jemnučké, takže ich nosím, keď nemám chuť na niečo obyč.


- jabĺčka, jahôdky a lienky som dostala od kamošky. Lienku sa mi podarilo stratiť (zlá, zlá prilba), ale myslím, že aj kombinácia jahôdka lienka nebude vyzerať zle.


- playboy zajačikov som nosila, až pokiaľ sa mi nepokazilo zapínanie na náušnici, keď opravím budem ich nosiť zase často, lebo tento zajačik sa mi veľmi páči a mám k ním aj retiazku, ktorá má síce divnú farbu, ale prívesok je zase pekný zajko.


- kvetinky / vločky som dostala od kamarátky. Zase najskôr sa mi moc nepáčili, ale teraz ich mám rada.


- tieto zlaté mám len také spomienkové. Sú to moje náušničky z detstva. Vtedy som nosila tieto náušnice stále. Každý deň. Deň, aj noc, lebo mi bižu nerobila dobre. Teraz to ignorujem, ale zase nosím náušničky, len pár hodín a potom idú z ušiek dole.


- tieto zlaté kvetinky som nikdy nenosila. Zdedila som ich tuším po tete a páčia sa mi.

Skladovanie


Visiace mám na šálke, ktorú som vyhrala v rádiu WOW. Mala som ich, aj zavesené na stene, ale nepáčilo sa mi, že sa mi na ne práši, tak teraz sú na šálke a v skrinke.





Tie do uška mám v čiernej krabičke, ktorú mám od tety. Len škoda, že nie je väčšia a nezmestím tam toho viac.




V klavíri, ktorý mám od tatu mám zvyšné.



Chcela by som všetku bižu podávať dokopy, aj som si vyhliadla nato zrkadlo, ale to sa ešte načakám. Pokiaľ mám toho málo, tak sa to dá prežiť a hádam raz v new bývaní bude pekné miesto na všetko.

Čo poviete na moju malinkatú zbierku náušníc? Môžu byť takéto články? Vybrali by ste si nejaké náušnice? Ako skladujete vy šperky? Nejaké nápady? Sem s nimi. Pekný zvyšok večera :)

4 komentáre:

  1. Milujem naušničky...ja mám stojan na ne a tam sa mi zmestia úplne všetky, určite odporúčam kúpiť :)

    http://blogofnanny.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš ten stojan na blogu? Nejako som ho nemohla nájsť alebo sa nechystáš spraviť nejaký bižu článok aj s ním? Dajú sa tam dať aj visiace, aj tie mini náušnice?

      Odstrániť
  2. krásne :) Tiež takto rada šmírujem :) Náušnice sú u mňa doplnok, ktorý musím mať každý deň na sebe, bez nich si pripadám ako nahá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Som rada, že nás je viac šmírujúcich :D Moja reč, keď som doma tak mi to nevadí, ale keď niekde idem a zabudnem si dať náušnice, cítim sa divne.

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...