sobota 31. augusta 2013

Augustové úlovky

Úlovkov tento mesiac nebolo veľa, ale aj tie potešili.

ostal už len stylus

Dostala som tablet (ktorý som si užila, len 2 dni) a k nemu aj ružový stylus. Tablet skončil na reklamačke a som zvedavá ako to s ňou dopadne. Nechajme sa prekvapiť.

krížikové náušnice

Keď mi prišli tieto krížikové náušnice najskôr som bola v šoku. Nepáčili sa mi. Vyzerali ako by ich niekto vyhodil, prešiel na bicykli a ja som ich dostala, ale na ušiach vyzerajú výborne. Také jemné a hompáľajú sa.

Yes? No?

Tieto náušničky mi kúpila moja Polovička v Terchovej na festivale. Sú veľmi užitočné. Dá sa nimi odpovedať na otázky typu áno, nie. Tá ružová farba na tej čiernej pekne žiari.

klobúk

Klobúk mi kúpila maminka na dovolenku. Bol úplne eňo-ňuno, aj keď cena, že 9e. Skoro ma vystrelo. Na také ceny nie som zvyknutá. Ja som skôr šetrný človek a prečo by som mala dať za nejaký klobúk také prachy? Ale vyzerá byť kvalitný, aj keď teraz už ani tak nie, lebo sa so mnou okúpal na dovolenke a dopadol dosť zlé. Už je opraný, ožehlený a ako tak v poriadku.

Monster High kabelka

Aaaaaaaaaaa. Kabelku mi kúpil frajer na dovolenke. Keď som ju uvidela musela som ju mať. Mali na výber len dve. Našťastie, lebo inak by som si nevedela vybrať, aj túto vyberal P. Milujem Monster High a keby som bola mladšia, tak by som chcela, aj nejaké bábiky, ale takto si vystačím s kabelkou. Zatiaľ. :D

loptička pre psíkov

Aj vy nosíte z dovoleniek celej rodine darčeky, cetky, pletky? Tento rok sme nedoniesli nikomu nič. Len Pinďuško dostal túto chutnučkú loptičku. Na prvý pohľad ma dostala. Vydáva zvuk ako prasiatko a dnu sa dajú dať granulky a psík si ich musí vydolovať von. Aj Piňďuško sa do nej zamiloval. Nikomu ju nechcel požičať. Len maminke, keď mu ju plní. Keď je prázdna, tak piští a jeduje sa ako malý.

Sony Xperia L

Včera som namiesto tabletu (uvidíme čo s ním bude) dostala Sony Xperia L :D Hura, hura. Nový fonik som už dosť potrebovala. Ten môj je síce moja srdcovka, ale je to už poriadny dôchodca. Tak dúfam, že teraz budú fotky na blogu na lepšej úrovni. Pomaly sa s ním začínam hrať a testovať. Som zvedavá, čo sa z neho vykľuje. Dúfam, že s ním budem spokojná ako som bola s mojou Nokijkou.

Čo máte nové vy? Dúfam, že budúci mesiac bude omnoho lepší v úlovkoch, ale som spokojná. Tento mesiac bol viac výletový ako nákupný a bojím sa, že ďalšie mesiace budú viac nákupné ako výletové :( Ale nepredbiehame a užívajme si posledné lúče slnka, ovocie a zeleninu v záhradkách a ešte nejaké tie letné akcie :)

1 komentár:

  1. ten klobuk je naj!

    Ak hladas tip na nejaku dobru jesennu kuru najdes ho tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/ryor-hydratacne-kapsule.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...