piatok 31. mája 2013

Májové / narodeninové úlovky

Dnes nebude piatkový veget. Teda ten už nebol tuším pekne dlho, ale keď sú problémy, tak som rada, že pridám aspoň nejaký článok, takže to tu zanedbávam. Ale dnes si to nekazme. Končí nám máj - lásky čas. Máj - môj narodeninový mesiac :) Dnes to budú úlovky v oblasti oblečenia, kozmetiky, darčekov...


čipkované šaty, bez ramienok a k tomu tam na mňa čakalo aj to bolerko :)


kvietkované šaty na ramienka, na leto ako stvorené

Išli sme na rodinné oslavy. Najskôr 50-tka, potom prijímanie a ja som nemala čo na seba. Tak som si hľadala nejaké šaty čo mi povedia Ahoj. Nakoniec som našla dvoje medzi, ktorými som sa nevedela rozhodnúť, tak som zobrala oboje. (Šaty nenosím, nemám nato nohy, ale kašlať nato mladí sme len raz.)


košeľa s lebkami - ten spodok mám chuť ožehliť :D


detail :)

Už som si ju obzerala, aj u nás. Páčila sa mi a ani neviem prečo som si ju nekúpila. Tak si ma v PD zase našla a tentoraz som si ju nenechala ujsť.


obyč rifle a pampelíškovské tepláky

Konečne som si našla rifle ako na mňa. Najradšej mám obyčajné, elastivké, nevyčačkané rifle. (Tých s ozdôbkami, čo mi opadali som si užila už dosť.)
Tepláky sú tiež ako keby ma tam čakali. Žlté, kvetinkové, lacné a posledné v mojej veľkosti. Na hrady a podobne výlety ako stvorené.



Nohavičky, či ako sa tieto kraťasoidné gaťky volajú mi sadli ako zadok na detský záchodík :) a ešte sú aj v pekných farbách. Boxerky, že babské boxerky :D som sa inak bavila. Ale sú úplne pohodlné a chutné - mňau.
Športová podprska bude na cvičenie lepšia ako tie čo už mám doma.
(Že vraj by som spodnú bielizeň nemala dávať do článku, ale ja nemôžem. Milujem pekné nohavičky a keď sú nové prečo by som sa nimi nemohla pochváliť?)
Ponožky - ponožiek nikdy nie je dosť a moje ponožkové zásoby sa mi už míňajú, tak ich musím dopĺňať.



Konečne som sa, aj ja dostala do DM-ky v našom zapadákove žiadnu nemáme :( Takže som chcela skúsiť nejaké Balea telové mlieko. Toto mi síce smrdí, ale vyzeralo najlepšie z toho čo tam bolo na výber.
Garnier peeling na tvár - rozhodovala som sa medzi týmto a s uhlím, ale pre krásnu vôňu vyhral tento. Fakt nádhera. Ten s uhlím skúsim nabudúce.
Balea Krémové mydlo pre citlivú pokožku - nohy si holím len žiletkou a mydlom a toto je príjemné jemné a bez vône.
Čítala som na špirálu Maybelline The Rocket recenzie, a tak som ju musela vyskúšať. Keď som ju uvidela s tými čiernymi tieňmi za super cenu, tak som neodolala.
Magnézium - počula som, že je dobre na nervy, tak skúšam. Radšej mám rozpustné tabletky, lebo vypijem viac vody, ako len nejaké čo zapijem.


Narodeninové darčeky od Moničky

Žltý lak a  vodolepky na nechty

epilátor - mučiaci nástroj

Ďakujem Moničke za pekné darčeky. Šatka otestovaná - super. Epilátor otestovaný - au! si ťa nájdem! viem kde bývaš! :D


Darček na Vianoce pre...

Viem je ešte len máj, ale ja nakupujem darčeky celoročne. Potom ma Vianoce neprekvapia, že nemám prašule, alebo že musím niečo nájsť na poslednú chvíľu. Ja radšej kupujem v predstihu a niečo, čo človek využije, čo ho poteší alebo čo sa mu hodí.

To by bolo z úlovkov všetko. Ešte by som vám tu chcela povedať pár slov (už to nebude dlho nebojte sa:).
Rada by som fotila outfity, make up, svoju izbu..., ale keďže fotím len na telefón boli by to dosť nekvalitné, neostré fotky. Ledva pofotím samostatné oblečenie, knihy, kozmetiku, aby som s tým bola ako tak spokojná. Taktiež by ma nemal kto fotiť. Je to kúštik zložité, takže dúfam, že sa k tomu raz dopracujem a postupne sa to tu rozbehne k lepšiemu.

Prajem vám krásny víkend, ak ste sa dopracovali až ku koncu ďakujem. Snažila som sa, aby článok nenudil.
Krásny večer, či už idete do ulíc alebo do teplej postieľky ako ja :)

2 komentáre:

  1. Milá Pampeliško, opožděně ti přeju všechno krásné k narozeninám. Všechny dárečky jsou překrásné a je vidět, že máš okolo sebe plno milujících člobrdů (ó ano, na Bobo se nesmí zapomenout!) ;-).
    Malý dárek ode mě - prošla jsem si dneska tvůj blog. Je moc milý, příjemný, útulný, a tak se stávám tvým prvním oficiálním followerem. Všechno nejlepší! ♥
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi veľmo pekne :) Aj za darček v podobe mojej prvej followerky :) Tak ťa tu vítam a som rada, že sa ti tu páči :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...