štvrtok 8. januára 2015

Decembrové úlovky a darčeky

V Decembri som oslavovala meniny (maminka narodeniny), Mikuláša, aj Vianoce sme oslavovali a dokonca aj Silvestra :D Dúfam, že aj vy, takže darčekov bolo neúrekom, nákupov pomenej. Nákupy začnú v januári z vianočných koruniek, ale knihy to už nebudú. Tento rok si dám aspoň 6 mesiacov pokoj s knihami, lebo ich mám toľko, že celý rok mám čo čítať. Poďte sa popozerať čo som dostala a čo som si kúpila.


Kozmetika:


Spokar, medzizubné kefky
Signal, zubná pasta
Adidas cool & care anti-perspirant - doteraz som používala Nivea for black & white a mala som ju rada, lebo nenechávala škvrny na oblečení, ale neviem čo sa s ňou začalo diať, ale v poslednej dobe po nej smrdím ako keby som odbehla maratón a nemala sa kde okúpať. Takže som si ju zobrala k priateľovi a nejako ju tam domíňam.
Schauma šampón, 7 bylín - Ježiško sa trochu netrafil, ale u priateľa pomíňam. Len už by som konečne chcela vyskúšať nejaký prírodný.
Štetce - posuniem ďalej maminke, lebo ja štetce mám a keďže mám problematickú pleť musím si dávať pozor čo si na ňu dávam / používam
Bel, odličovacie tampóny
Ellie, odličovacie tampóny
Hartmann, odličovacie tampóny - hotová zásoba tampónov. Tieto jediné som si kúpila sama, ostatné doniesol Ježiško, ale tampónov nie je nikdy dosť. Všimla som si, že nejako ich žeriem. Čo sa mi doteraz nestávalo, že by som mala takú spotrebu.
Šedý lak na nechty
Eveline, nechtový kondicionér - som zvedavá, čo to je, či to funguje. Teším sa na výsledky.
Rimmel špirála, Extra WOW Lash
Rimmel lak na nechty, 60 seconds - špirálu a lak som si kupovala v Lidli v sade a v akcii, lebo som sa nemala čím namaľovať na Vianočnú večeru a veru to nie je zlá špirála
Gumičky do vlasov - akurát som si chcela kúpiť nejaké gumky na cvičenie, lebo keď som cvičila predtým chvíľkovo, tak mi stále padali gumičky, na prd sa mi cvičilo a robilo mi to len nervy, takže Ježiško sa trafil a ešte sú aj dobré.
Vločka, ozdoba na stromček - DIY od mojej kamošky, teda od Ježiška
Ružovo-fialovo-biela brošňa - DIY od mojej kamošky / od Ježiška
Ohrievací vankúšik s líštičkou - presne tieto vankúšiky som kupovala aj ja kamoškam pod stromček a bola som smutná, že som si nekúpila aj sebe, ale ja mám a povedala som si, že aj keď je roztomilučký, ale nepotrebujem ho, lebo mám iné a veľmi som sa potešila, keď som si ho u kamarátky otvorila ako darček (a jej som darovala s dvoma líštičkami)


Oblečenie:


2 šedé tepláčiky - ani neviete ako dlho som hľadala nejaké bledé tepláky, aby sa na ne nechytali chlpy a aby boli aj pekné a konečne som nejaké v pohode dostala od Ježiška (teda samozrejme s mojou asistenciou vyberal)


3 rukavičky - tie s lepkou sa mi veľmi páčia, lebo sú dlhé a ja som cencúľ. Len škoda, že nie sú teplejšie


3 ponožky - tie sobíkové ponožky sú úúúúžasné a tie chlpaté ani nehovorím, lebo na spanie som všetky poničila. Ostali mi už len dvoje, takže sláva Ježiškovi.


7 ponožiek - ponožky boli naozaj nutnosť a tak som rada, že mi ich Ježiško toľko doniesol. A tie líštičky a tučniačikovia sú na zožratie a aj tie okaté by boli bombastické, keby neboli prš0tekové. Už dlhšie mi prštekové ponožky lezú na nervy, lebo sa horšie obliekajú ako normálne.


Ostatné:


Strieborné prasiatko na korunky - keď naplním moju kravičku od Priateľa. Budem pokračovať v plnení prasiatka.
"Perličkové" náramky a náušničky - boli meninový darček a sú celkom pekné, len škoda, že to nie sú pravé perly na tej svini :D
Retiazkové náušničky - sú úplne parádne a ľahučké ako pierko


Husky, taštička - trochu pánska, ale na také rýchle odchody z domu bude geniálna. Bože to znie ako útek z domu. Ja myslela, že rýchlo zbehnem na poštu alebo na aute kuk babku alebo možno turistický výletík.


Knihy:


Julie Garwoodová - Kráľovský dar
Jayne Ann Krentzová - Svetlo v tmách
Jayne Ann Krentzová - Dom zrkadiel
Kristin Hannahová - Sesterské puto
Fern Michaelsová - Sárina pieseň
Judith McNaughtová - Niekto, kto ma postráži
Meagan McKinneyová - Osídla lásky


Amanda Quicková - Láska na druhý pohľad
Kat Martinová - Nevestin náhrdelník
Kathleen E. Woodiwissová - Osudom spojení
Jude Deverauxová - Kráľovská odysea
Jude Deverauxová - Prvý dojem neklame
Teresa Medeirosová - Tvoja do úsvitu
Margaret Evansová - Porterová - Osudové stretnutie
Sandra Brownová - Návrat Sunny Chandlerovej
Sandra Brownová - Adamov pád
Sandra Brownová - Sladký hnev
Sandra Brownová - Búrka v raji


Srdiečková šálka - milujem šálky, ale mala by som ich začať všetky používať na čaj / na pitie a nie na perá, cukríky a podobne. Potom mám pocit, že som šálkový maniak a pritom ich nemám až tak veľa, len ich používam viac na výzdobu a odkladanie ako na pitie.
Rexanne Becnelová - Nebezpečný milenec
Julie Garwoodová - Kráska
Paulus vs. Ihnačák - túto knihu dostalo asi veľa dievčat / žien pod stromček. Som rada, že som ju dostala aj ja a dúfam, že z nej niečo uvarím a dúfam, že to všetci prežijeme v zdraví (aj kuchyňa:)


S niektorými nákupmi som Ježiškovi pomohla a niektoré ma prekvapili. Ešte mám jeden vianočný darček pod stromčekom pre kamarátku, takže ešte nejaké vianočné úlovky budú, ale asi až v januárových úlovkoch.

Prajem Vám krásny večer a ešte raz sa vyspíme a máme tu víkend :)

2 komentáre:

  1. no Wau, tak to je parádna nádielka. A tie knihy!!!! vidím, že december si teda fakt mala plný radosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. December je plný sviatkov a ešte aj ja si robím radosť nejakými samodarčekmi pod stromčekom, ale vidím to tak, že teraz prídu biedne mesiace. Uvidíme. Knihami som naozaj zásobená na celý rok, takže dúfam, že aspoň s nimi si dám pokoj, aj keď sa už po nejakých obzerám a obkukávaj akcie, ale nenakupujem. Teraz by sa skôr hodila kozmetika a nejaké nové oblečenie :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...