piatok 7. marca 2014

Piatkový narodeninový veget

Pred rokom 7. 3. 2013 som začala blogovať. Všetko to začalo týmto prvým článkom. Ideme si teda ten rok trochu zrekapitulovať.

Koľko som napísala článkov?
Dnes je to presne 162 článkov.

Aké články môžte nájsť u mňa na blogu?
Takže predstavím vám ich podľa menoviek a podľa počtu článkov a prezradím vám aj čo v blízkej dobe chystám.
- knihy (44) - tu sa venujem knihám, ktoré som prečítala. Hlavne červenej knižnici. Momentálne mám rozčítanú knihu Meredith Duranová - Vznešený divoch.
- piatkový veget (29) - tu vám predstavujem filmy a seriály, ktoré som videla. Youtuberky a blogerky, ktoré sledujem a mám rada. Ďalej aj nejaké stránky, hudbu a všeličo iné. Nebudem prezrádzať, čo váš čaká najbližšie :) Nechajte sa prekvapiť.
- kozmetika (19) - rubriku kozmetika som sa rozhodla obmedziť, keďže to nie je niečo v čom by som sa vyznala. Budem ju písať raz za tri mesiace a to len veci, ktoré spotrebujem alebo poletia do koša. Takže najbližšie sa môžte tešiť na článok koncom marca, začiatok apríla.
- ostatné (16) - tak táto menovka by potrebovala pretriediť a premenovať, lebo ani sama som nevedela, čo tam mám. Ale zistila som, že sú tu moje vykecávacie články, moje DIY pokusy, pokusy v kuchyni...
- úlovky (15) - vznikli hlavne kvôli tomu, aby som videla, čo si daný mesiac kúpim a aby som sa donútila kupovať si nové veci, lebo už dlhšie ma nakupovanie prestalo baviť a tak to vyzerá aj v mojom šatníku aj v kozmetickom kútiku. Samozrejme v knižnici nie. Mohol by prísť aj koniec sveta, ale ja by som si najskôr musela kúpiť nejakú knihu, až potom by som ho akceptovala.
- výlety (12) - tu vás so sebou beriem všade kde sa dostanem ja a priateľov foťák. Najbližšie výletové články budú asi až v lete alebo keď sa tak oteplí, aby cencúľ ako ja mal chuť niekam ísť.
- autorky (9) - tu vám predstavujem autorky, ktoré sa nachádzajú v mojej knižnici a v blízkej dobe sa chystám pridať ďalšie spisovateľky. Najbližšie sa môžte tešiť na Kresley Cole.
- pondelková šálka kávy (8) - tu vám píšem citáty, ktoré ma oslovili a nejaký ten môj myšlienkový pochod k ním. Ale keďže sa k článkom snažím pridávať, len svoje fotky je to dosť ťažké a pokulháva to hlavne na nedostatku fotiek, lebo citátov mám napísaných viac než dosť.
- moje (7) - tu sa môžte pozrieť do môjho súkromia. Do mojej kabelky, uvidieť moju bižu, šperky, výzdobu. Proste nejaké to mini šmírovanie a poznávanie mňa. Najbližší článok do tejto rubriky bude môj pidimidi siniminis šatník.
- fotky (4) - keď sa nudím a kopne ma múza, tak fotím. Nie je to tak často ako by som chcela, takže veľa tam toho nenájdete a ani nejak waw pád na zadok pekné fotky, ale je to niečo čo ma baví. Raz za čas zobrať foťak a hrať sa.
- wishlist (3) - tam by som vám chcela ukazovať po čom moje srdce piští a možno aj inšpirovať, čo by ste nemali prehliadnuť, čo by ste si mali prečítať, vyskúšať. Najbližšie chcem uverejniť ďalší knižný wishlist a neskôr aj kozmetický, len k tomu si musím sadnúť a poriadne ho pretriediť, aby v tom bol nejaký poriadok.

Koľko mám GFC?
Dnes je vás tu 9. Za rok to nie je veľa, ale ja som vďačná za každého jedného človiečika, ktorý si na mojom blogu nájde to svoje orechové a zostane tu so mnou. Taktiež som vďačná aj za ľudí, ktorý len prejdu okolo, ale zanechajú mi aj nejaký ten komentárik.

Čo sa mi za ten rok podarilo dosiahnuť?
- cez komentáre som spoznala nové, zaujímavé blogy.
- snažím sa zaplňovať šatník. Kupovať viac kozmetiky. Samozrejme nerobím si zásoby, ale viac sa snažím o seba starať. (Preto aj tie úlovkové články).
- keď idem von snažím sa pekne obliecť, nalíčiť, upraviť vlasy. Reprezentujem predsa blog a seba. Aj keď to nie je vždy, ale častejšie ako doteraz. Kedysi som chodila aj smeti vysypávať feši a teraz idem aj do mesta niekedy ako vandrák :/
- Instagramujem, aj keď pomenej, ale aj to sa možno rozbehne. Ani na Instagrame nie som spokojná s fotkami, ale to bude mojim "super kvalitným" foťákom na mobile. Podľa mňa fotí horšie ako moja stará Nokia N95 :( Bože ako mi niekedy chýba. Tieto dotykovky sú niekedy poriadne mrchy.

S čím nie som spokojná?
- momentálne nie som spokojná s kvalitou fotiek, ale ani článkov. Zdá sa mi, že som sa zasekla na mŕtvom bode a síce píšem články, ale nie som s každým spokojná na sto percent.
- facebook - ten som začala úplne zanedbávať, ale to skôr preto, že mi tam nikto nechodí, takže nemá zmysel si písať sama pre seba, keď to človeka len zdržuje a radšej popracujem na článkoch, pridám niečo na Instagram ako sa piplať s fb. Facebook si ale nechám a možno neskôr to s ním ešte skúsim.


Ako ste si mohli všimnúť už skôr (ale už dlhšie som to nevydržala), tak blog má nový dizajn (darček k narodeninám). Nie som s ním spokojná úplne na sto percent a preto ho budem postupne zdokonalovať na môj obraz, ale už sa s ním budem len tak pomaly piplať. Nič veľké. Všetko postupne a pomaly.

zdroj

Prajem blogu, aby sa každým dňom, len a len zlepšoval, aby si našiel veeeeeľa svojich priaznivcov, ktorí sa sem budú vracať radi. Niekedy veselí, niekedy smutní, ale vždy budú odchádzať s úsmevom na tvári. Prajem mu ešte veeeeľa narodenín, ale samozrejme nabudúce už možno aj s nejakým šampusom :D Všetko najlepšie :*
A Vám ďakujem, že ma navštevujete, že mi tu zanechávate pekné komentáre. Prajem vám krásny večer a ešte krajší víkend.
Dúfam, že pri narodeninovom článku sa vidíme aj o rok a že budeme vidieť ako sa za ten rok blog zmenil (k lepšiemu samozrejme) a som zvedavá kam ten rok posunie mňa :)

2 komentáre:

  1. Odpovede
    1. :D tak takto to GFC vyznie zvláštne, ale vždy lepšie ako keď ľudí počítam na kusy :D takže vitaj medzi nami :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...