nedeľa 2. marca 2014

Februárové úlovky

V piatok som článok nestihla. Potila som sa s bacilami, lebo som chcela ísť sobotu na pochovávanie basy (bola som prvýkrát a tuším aj posledný, ale bolo dobre). Sobotu som ešte stihla veci nafotiť, aj keď s fotkami nie som spokojná, ale nebudem sa dlho vykecávať možno neskôr a idem rovno na vec.

Oblečenie:


Mikina (New Yorker) - bola som prekvapená, keď mi tata povedal, že mi kúpi na Valentína čo si vyberiem. Myslela som si, že len ja chápem Valentín ako lásku medzi dvoma, ktorí sa majú radi. Nie len medzi dvoma zamilovanými, ale vidno, že to mám asi v génoch a nie som v tom sama :)
                                    - takéto dlhé mikiny mám rada, lebo mi zakryjú chrbátik a je v nich teplučko. Síce v nich nevyzerám bohvieako, ale pre mňa je teplo prvoradé. Kúpila som si ju hlavne na motorku a na fesťaky.


Čižmy (Gate) - tiež od tatu. Potrebovala som niečo na oslavu. Niečo teplé, ale zároveň aj slušné a tieto čižmičky som tam za 10,- € nemohla nechať. Síce sa mi nepáči, že na vrchu odstávajú, ale za tie prachy čo by som chcela.


Tričko New York (modrá kocka - obchod u nás) - New York je môj sen, teda USA, tak nejak celkovo, ale v tom sme asi viacerí. Takže toto tričko som si musela zobrať domov. Mali tam aj I love Paris, ale zasa ja mám rada Paríž, ale nemilujem ho. Skôr milujem eleganciu Francúzok ako Paríž. Kúpili mi ho naši asi poslúcham :D


Kozmetika:


Garnier ExfoBrusher - hnevá ma akné, tak som sa vrátila k starému známemu. Som zvedavá, či to pomôže, lebo moja pleť vyzerá, že ma privedie do blázninca alebo ja ju? Uvidíme.


Ostatné:


Pohľadnica, magnetka - s tatom sme boli v Trenčíne. On bol reklamovať mobil, ja som bola nakupovať. Po ceste sme sa zastavili v Laugariciu na výstave vláčikov. Bolo to zaujímavé, ale ja som sa ponáhľala na hokej (prd to pomohlo, ale nevadí), tak som si to ani poriadne neužila ani nepofotila, ale aspoň som si so sebou odniesla pohľadnicu a magnetku (aj keď pohľadnicu neviem prečo práve Topoľčany, ale vidno, že som zobrala a nemyslela, aj keď teda vyberala som dlllllho). Foto z oboch výstav aj z Včelárskej paseky aj z vláčikov mám na Instagrame.


Kalendár 2014 - Havkovia. Konečne mám moj debilník, lebo kalendár je pre mňa najväčší debilník. Mám v ňom všetko návštevy lekára, stretka, momentálne aj giveaway, do ktorých som sa zapojila. Proste všetko dôležité a až doteraz som musela žiť bez neho, čo bol pre mňa trochu bordel. Takže keď mi naši doniesli týchto havkov (aj keď radšej by som chcela hrady, zámky, tie som, ale nezohnala), tak som sa veeeeľmi potešila a hneď som všetko do neho zapisovala.


Levanduľový olejček - levanduľa je dobra na nervy a večer na spánok. Inak počula som, že levanduľa pomáha aj pri chrápaní.


Knihy:


Vulgarizmy v 9 jazykoch - no nekúp to za ečko. Hlavne, keď je podstatné, aby človek vedel, keď mu budú nadávať a aby vedel vynadať niekomu nie len v slovenčine.


Tami Hoag - Posledný rytier (Love story) - tieto knižky mám rada. Sú síce mini a veľa sa do nich nezmestí, ale aj na tých pár stranách sa dá nájsť veľa pekných myšlienok a hlavne si pritom človek oddýchne, lebo to má prečítané na jeden nádych. Recenziu asi nechystám, ale môžem povedať, že pán senátor bol na zahryznutie. Inak konečne som po sto rokoch spokojná s obalom. Presne podľa knihy :)


Ešte som si kúpila nejaké nohavičky, ale tak to sem dávať nebudem (nie sú až také pekné). Prijala by som toho viac, ale keďže musím šetriť, tak kupujem len nutné veci a občas nejakú drobnosť pre potešenie, ale zase s knihami mi to šetrenie nejde a mám objednané nejaké knižky z Bazošu, tak uvidím, kedy a či mi prídu.

Čo máte nové vy? Ja som spokojná. Vo februári som skôr dostávala ako lovila, takže šetrenie je ako tak splnené :)
Prajem vám krásnu nedeľu a dúfam, že aspoň vás obchádzajú bacile a užívate si slniečko niekde vonku :)

4 komentáre:

  1. Moc se mi líbí ty boty. :) Jinak já teda spíše utrácela než dostávala, takže u mě to s šetřením zrovna moc nevyšlo :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Keby som nepotrebovala nový noťas a iné podstatné nepodstatnosti, tak aj ja by som radšej utrácala. Takže pokiaľ nepotrebuješ nič veľké, tak utrácanie = robenie si radosti je povolené :D

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...