utorok 20. augusta 2013

Susan Elizabeth Phillipsová - Prvá dáma



Anotácia:
Nealy, krásna vdova po prezidentovi Spojených štátov, tajne uniká z Bieleho domu, lebo chce byť aspoň nejaký čas sama a žiť ako obyčajný človek. Potrebuje na to len perfektné prestrojenie a trochu odvahy. Zatiaľ čo po nej celá krajina pátra, Nealy stretne zvodného muža, ktorý má tiež svoje dobre strážené tajomstvo. Spolu sa vydajú na dobrodružnú cestu, od ktorej každý z nich očakáva naplnenie svojho sna.

O knihe:
- nepochádza zo žiadnej série
- obálka - nepáči sa mi typ týchto obálok, taká ta farebná séria či ako to nazvať, fuj. Nenalákala ma siahnuť po tejto knihe, ale to je škoda, pretože je veeeľmi dobrá.

Môj názor:
- Mat sa musí zbaviť dvoch nechcených deti, Nealy sa musí zbaviť Tajnej služby, vplyvu otca, Bieleho domu a nového prezidenta
- jediná jej chyba a jeho poučenie (pre ňu) ich dajú dokopy a vtedy začína to pravé dobrodružstvo v karavane s menom Mabel. Nealy musí prebaľovať pokakané plienky, starať sa o nezbednú tínedžerku a Mat sa musí starať o svoje tri ženy.
- Lucy teda vystrájala riadne vylomeniny, zamkla ich v spálni, ukradla sestru, aj Mabel.
Ale zato sa veľmi pekne starala o svoju malú sestričku. Prebaľovala ju, kŕmila, kúpala. Na také "malé" dievča to bola fakt sila. Mala by si užívať život, byť dieťaťom ,ale musela (chcela) sa starať o svoje sestru.
- malú Doritku si musíte obľúbiť. Také malé chutnučké dieťatko.Aj s tým jej Ta! alebo Ma!
- a aby som nezabudla, aj "starý rodičia" Bertis a Charlie. Boli fakt taký parádny starší párik. Pozvali ich na domácky pripravenú večeru. Večer pozerali spolu správy. Taký pravý deduško a babička.
- bolo tam kopec opisov z politiky, bieleho domu, spomínali sa tam americký prezidenti a prvé dámy. Politiku nemusím, ale toto bola sranda. Napríklad, že nejaká prvá dáma držala kyticu kvetov, aby si nemusela s ľuďmi potriasať ruku. Človek si to ani neuvedomí, ale musí to byť makačka podať svoju jedinú ruku toľkým ľuďom za jediný deň a koľko to musí byť podaní za celý život.
- keď sa museli rozdeliť bolo to smutné. Nakoniec všetko dobre dopadlo a žili šťastne ako jedna veeeeeľka rodina.
- koniec nebol zlý, ale zdal sa mi tam taký moc zbytočný, až prehnaný

Za mňa:

2 komentáre:

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...