piatok 26. júla 2013

Piatkový veget s Doctorom

Aj vám je tak teplo? Ja sa momentálne vyvaľujem v posteli, trávim po dobrej grilovačke a pozerám:

Doctor Who / Pán času

naj Doctor a jeho Tardis

- momentálne si ulítam (už dlhšie) na tomto seriály. Zatiaľ som len na štvrtej sérii, ale už ma dostali všetci traja doktori. Teda všetky jeho regenerácie. Niečo na tom Doktorovi bude, že dokáže pomotať toľkým ženám hlavu. Ja si myslím, že jeden z dôvodov je, že svoje spoločníčky síce dostane do problémov, ale potom spraví všetko preto, aby ich zachránil.
Ďalšou svetlou stránkou na ňom je, že síce nie je bohvie aký fešák, ale má niečo v sebe. Vie čo povedať, čo urobiť. Proste dá sa na neho spoľahnúť v každej situácii.
- zo žien mi (zatiaľ) najviac učarovala Rose



- efekty sú trochu jednoduchšie, ale myslím, že sa to dá prežiť. S doktorom si pocestujem v čase. Do budúcnosti, do minulosti, do súčasnosti. Najviac sa mi asi páčia cesty do minulosti čo sa týkajú nejakých slávnych osobnosti (Agatha Christie, Vincent van Gogh, William Shakespeare...)

Videli ste nejakú časť z Pána času? Páči sa vám alebo nie?
Aké máte plány na víkend? Ja momentálne v tomto teple nemám chuť na nič. Dúfam, že víkend bude síce prehnane teplý, ale aj tak príjemný. Nezabudnite veľa piť a vidíme sa v pondelok :)

1 komentár:

  1. Milujem seriály a som veľmi rada, že cez prázdniny mám konečne na ne čas. O tomto seriály som zatiaľ len počula a to len a len v dobrom...čiže určite si ho v blízkej budúcnosti pustím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...