nedeľa 8. apríla 2018

TAG hlavné hrdinky

Páčia sa mi Tagovky, aj keď je to už asi out a tieto mám už pekne dlho rozpísané, ale rozhodla som sa ich postupne vydávať, lebo sa mi proste páčia. Trošku som si povymýšľala. Trošku popozerala iné Tagy a vznikol tento

O hlavných hrdinkách z mojich kníh


1. Ktorá hlavná hrdinka / postava je tvoj vzor? Vedela by si sa s ňou vžiť.
- Parker Brown (Nora Roberts - Navždy spolu). Je pekná. Cvičí. Je úžasná organizátorka. Má neodolateľný šatník. Čoho sa chytí, tak všetko dopadne dobre. Ide si za svojím. Má sebavedomie. Krásny dom. Úžasne priateľky a staršieho brata. A samozrejme chodí s motorkárom. Žeriem ju :*



2. Ktorá hrdinka sa ti páči, je ti sympatická, ale niekedy nechápeš prečo?
- Lucy Andrews (Nicole De Lynová - Horúca láska na Havaji). Podľa mňa sa nechá hlavným hrdinom až príliš manipulovať. Pritom mi príde ako rozumná, šikovná žena.



3. S ktorou hrdinkou by si sa vymenila a prečo?
- asi by to bola jedna z čakaniek a to konkrétne Lilian Bowmanová (Lisa Kleypasová - Vôňa jesene). Bola to "drzá" Američanka, ktorá sa nebála hrať bejzbal len v spodnej bielizni. Mala úžasné, aj keď trochu zvláštne priateľky a za manžela dostala lorda, ktorý by jej zniesol aj modré z neba alebo hrušku z fľaše:) Aj keď bola podľa niekoho rozmaznaná, ja som v nej videla skôr vzdorovitosť a odvahu.



4. Na mieste ktorej hrdinky by si nechcela byť?
- lady Brenna Carmarhamová (Johanna Lindsey - Ohne v zime), táto keltská hrdinka si prešla toľkými úskaliami. Zabili jej rodinu, stala sa z nej "otrokyňa" pre chlapa, ktorý bol síce driečny a fešák, ale bol to dosť drsný, vikingský bojovník. Uniesli ju a nikto ju nehľadal a keď sa vrátila tak ju obvinili, že ušla a kopec iných neprávostí, ktoré sa jej stali. Myslím si, že toľkokrát porazila smrť, čo by som ja nedala.



5. Ktorou hrdinkou by si chcela byť len kvôli jej chlapovi?
Ella Varnerová (Lisa Kleypasová - Sladký šepot). Jack Travis sa o ňu naozaj pekne staral. Bol očarujúci, mal hybrid (auto). Bol k nej úžasný, aj keď mala dieťa, ktoré nebolo jej. Aj keď vyzerala ako taká mamička na materskej, čo sto rokov nevyšla z domu, tak sa mu zdala očarujúca. Bol bohatý a mal úžasnú a zaujímavú rodinu. Bol dokonalý.



6. Ktorou hrdinkou by si sa chcela stať kvôli nejakej jej veci (šatník, dom, byt, kone...)?
- túto knihu síce ešte nemám v mojej knižnici, ale už som si ju prečítala. Helen Ravenelová (Lisa Kleypasová - Nemilosrdný magnát) si zobrala za manžela majiteľa obchodného domu. Nebolo by úžasné, keby bývate v obchodnom dome, teda blízko neho a mohli by ste si nakupovať čo chcete, a kedy chcete, dokonca aj po záverečnej? Ja teda nie som moc na nákupy, ale v tomto obchode bolo všetko od kníh, oblečenia... Proste všetko. Takže asi by som začala kozmetikou a oblečením, ale skončila by som v sekcii s knihami a tam by ma asi aj našli. Zapadnutú niekde medzi knihami.


7. Ktorou hrdinkou by si chcela byť, lebo sa ti páči jej zamestnanie?
- Zoe Hoffmanová (Lisa Kleypasová - Jazero snov vo Friday Harbore) božsky varí a to je jedna z veci, ktorá mne nejde a brala by som, aby som v tom bola úžasná. Len tak prirodzene bez toho, aby som sa to musela učiť. Chcela by som, aby boli moje pokrmy nebíčkom v papuľke :)



8. Ktorou hrdinkou by si chcela byť, lebo je vtipná, pekná, dlhonohá...
- Liberty Jonesová (Lisa Kleypasová - Sladký ocko) si musela prejsť všeličím, ale dávala to s gráciou a s hlavou vztýčenou. Starala sa o svoju sestru ako o vlastnú dcéru. Dá sa povedať, že ju vychovávala od mala. Aj keď si o nej mysleli, že je milenkou sladkého ocka, tak jej na tom až tak nezáležalo. Poctivo pracovala. V prvom rade myslela na svoju rodinu - sestru, až potom na vzťahy. Aj keď skonči v dome bohatého magnáta, stále je nohami pevne na zemi. A keď si ma vybrať medzi dvoma úžasnými mužmi vyberie si toho pravého.



9. Na ktorú hrdinku sa niečim podobáš (výzorom, nejakou vlastnosťou)?
- Lucy Walthamová (Tessa Dareová - Bohyňa lovu). Som šialená a trochu detinská ako ona. Máme podobné meno :) To ako sa Lucy pobalila na cestu mi tiež pripomenulo mňa. Na lyžiarsky som mala batožiny asi ako 4 ľudia :D Síce som nebrala nič živé ako ona, ale aj tak sa viem pobaliť na víkend ako niekto na mesiac.



10. Ktorej hrdinky ti bolo občas dosť ľúto?
- Evie Jennerová (Lisa Kleypasová - Zimná láska). Rodina ju zatvárala, koktala, bola bojazlivá. Bola asi najväčšia čakanka. Prišlo mi jej fakt veľmi ľúto. Ako keby ju nikto nechcel. Dokonca aj manžela si tak našla. Ponúkla sa mu ako dobrý obchod a on nemal veľmi na výber, lebo potreboval peniaze. Smutné.



Ako sa tak pozerám, tak je to tu hlavne o Lise Kleypasovej a jej hrdinkách a hrdinoch. Ale môžem ja zato, že je taká úžasná? Darmo. Je to jedna z mojich TOP autoriek.

Ak by som vypĺňala TAG inokedy, tak by tu boli možno iné knihy. Bolo ťažké sa rozhodnúť, ktorú knihu si vybrať, ktorú hrdinku... Moja naj kniha Plameň a kvet tu nie je spomenutá, lebo by som ju spomínala možno v každom bode :D
Dúfam, že sa Vám Tag páčil a ak sa ním necháte inšpirovať, kľudne mi do komentára napíšte link, nech si môžem váš TAG prečíta alebo mi odpovede dajte do komentárov :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...