streda 28. decembra 2016

Júlové úlovky

Pomaly si upratujem a chystám čo najviac článkov, ale pri týchto úlovkových by som nechcela zdržiavať a len tak ich uverejniť. Nech vidíte čím som si urobila radosť, ale nech sa môžem venovať podstatnejším článkom. Príjemné čítanie.


Oblečenie:


- 2 trička, Kaufland - oranžovo-ružové a biele, snažím sa prejsť z crazy šatníka na taký menší minimalistický. To znamená pár farieb, jednoduché oblečenie, žiadne trblietky... Tieto trička sú mi síce trochu väčšie, ale pod sveter na zimu to úplne stačí a pritom som brala veľkosť S, ale nie je S ako S.


Ostatné:


- zubné kefky, Curaprox - konečne som si kúpila nejaké aspoň trochu veselé kefky. Tieto priesvitné sa mi páčili viac ako tie obyč.


Knihy:


Kat Martinová - Bez srdca
Barbara Cartlandová - Vášeň a kvet
Nora Roberts - Červená ľalia
- kúpila som ich od kamarátky
Jane Featherová - Svadobná stávka
- dostala som od mojej Polovičky, samozrejme som si ju vyberala ja v mojom obľúbenom obchodíku v TO :)
Motocykle snov
- kúpila som pre moju lásku v práci (občas k nám chodia predávať knihy)


Za júl som stihla konečne prečítať aspoň jednu knihu - Môj hrdinský džentlmen. Takže ani ma moc netrápilo, že som v nákupe kníh zhrešila a zase som si ich pár kúpila.

Zatiaľ sa mi to každodenné pridávanie článkov darí :) Takto by sa mi to páčilo po celý rok :D Ale keďže som mala dosť veci aj nafotených aj popísaných, tak to nebolo až také ťažké. Zatiaľ :) Idem ďalej chystať články, nech si aj trochu oddýchnem pri knihe. Toto je asi posledná moja dovolenka v tomto roku :D Asi určite :P
Pekný deň prajem ;)

2 komentáre:

  1. To je výborné, že si začala opäť blogovať. Ako vidím, tvoje predsavzatie, že začneš tento týždeň pridávať článok každý deň funguje. :) Tak len tak ďalej a prajem pekné dni v práci a doma. Maj sa krásne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tvoje komentáre ma vždy potešia a tak trochu aj nakopnú niečo robiť :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...