pondelok 30. septembra 2013

Septembrové úlovky

September som nemala rada už ako školáčka. Každý zrejme vieme prečo. Ale ani teraz sa to nezlepšilo. September vo mne evokuje koniec leta, tepla, výletov, pekných zážitkov... Nemám rada jeseň a ani zimu. No čo už. Musím si nájsť nejaké zábavky na dlhé zimné večery. Trávim ich pri knihách, ale to mi nedokáže nahradiť tie letné aktivity. Tento článok nemá byť deprimujúci, ale o tom čo je u mňa nové. Nech sa páči.

Kozmetika


Ziaja jemný odličovač očí a uhorkový pleťový krém - chcela som skúsiť túto značku, kúpila som, skúsila som, veď vám poviem


Garnier - touto značkou sa dá pokaziť len veľmi málo. Teraz som siahla po kréme na suché ruky, odličovaciemu mlieku a maske, ktorá sa mi už 2x osvedčila, takže ju zrejme budem raz za čas kupovať.


Tampóny - teraz si neviem spomenúť, kde som ich ulovila, ale stoja zato. Lacné a jemné.
Kryt na mobil - fuj, ale tak čo darovanému koňovi na zuby nepozeraj, ale rada by som si kúpila niečo farebnejšie.

Oblečenie


Tento obyč opasok som tam jednoducho za tie prachy nemohla nechať. Zrejme nevydrží dlho, ale určite sa bude pekne kombinovať.


Veci na doma - tepláky, kraťase, mikina. Neviem čo nosíte po dome vy, ale ja väčšinou vyradené veci čo už v žiadnom prípade nemôžem nosiť medzi ľudí. Ok, môžem. Chodím v nich venčiť, ale myslím do mesta... Boli u nás výpredaje. Tie čo chodia po mestách a majú lacné (síce smradľavé), ale po opraní necítiť a na doma mi to stačí, takže aj nabudúce.

Knihy - najlepšie na koniec


Aaaaaaaaaa. Moje slová, keď som prečítala svoje meno ako výhercu za koment na Bux-e. Dostala som zoznam, z ktorého som si mala vybrať jednu knihu. To vám bola fuška, ale nakoniec to vyhrala Nora Robertsová (ako aj minule) s knihou Čaro okamihu.


Utorok som bola po Priateľa v PN. Bola ako bola. Ja som sa tam zviezla busom (bože to vám bol zážitok, ale to by bolo na dlho a zrejme to nie je ani zaujímave, zrejme len pre ľudí čo chodia busom, tak často ako ja, raz za 5 rokov) a späť som sa zviezla s ním na aute. Išla som so zámerom kúpiť si nejaké boty na jeseň-zimu a dúfala som, že ukoristím, aj niečo pekné zľavnené. Nevydalo. Zastavili sme sa, ale v TO a tam som ukoristila túto hromádku knižiek.
Kat Martinová - Vianočné hodiny
Rexanne Becnelová - Panenská nevesta
Kresley Cole - Cena za rozkoš
Mary Baloghová - Prísľub lásky
Johanna Lindseyová - Znak polmesiaca
Gaelen Foley - Môj zvrhlý markíz



Jedinou vecou čo ma pri tomto nákupe sklamalo, naštvalo, doslova nechápačky. Ako môže niekto nalepiť hentakú hovadinu na knihu? Nech by som to trhala akokoľvek, bez ujmy na knihe by sa to neobišlo. Takže toť môj koment k tomu.

Ako ste si užili September? Tešíte sa na Október a na tých Mikulášov a podobné prkotinky na Vianoce? (Cez víkend som bola v Kauflande a tam to na mňa už vyskakovalo až som nechápala, či sú obchody na hlavu alebo ja nestíham). Takéto veci by som povolila, až prvým snehom alebo v Novembri. Skôr to ničí tú Vianočnú atmosféru a to ma dosť štve.
Prajem pekný Október. Dúfam, že bude nákupno-výletovo-užívací :)

3 komentáre:

  1. Tie garnier pleťové masky som mala a nejak som nezaregistrovala nejakú zmenu :D
    L a - S i s s i

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ako cencúľ oceňujem, že tak príjemne hrejú. Trošku som po nich aj jemná. Viem si predstaviť niečo lepšie, ale za tie prachy asi najlepšie čo som našla.

      Odstrániť

Ďakujem za komentár. Teším sa z každého jedného :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...